אמון או חוסר אמון

אורהפ

New member
אמון או חוסר אמון

לפני 7 שנים אבי נפטר והשאיר צוואה לפיה כל רכושו מועבר לאימי ולאחר מותה מתחלק שווה בשווה בין ארבעה אחים השבוע נודע לי לפתע שאחותי ניצלה את מצבה הנפשי הרעוע של אימי (הסובלת מדמנסיה קשה) והעבירה את בעלות על הבית לידיה כבר לפני כ-6 שנים כל השנים האילו היא ל א טרחה כמובן לספר לי את את השינוי שעשתה אלא רק לקטר על אחי שהיא חוששת שהוא ינסה להשתלט על הבית לאחר מותה של אימי מרגע שהדבר נודע לי אני לא מסוגלת לא לדבר איתה ולא להביט עליה אני מרגישה גזולה ופגועה ומרומה אני אפילו לא מסוגלת להסביר למה כל הכעס מה לעשות?? כהערת אגב יש לי בעל מקסים ותומך שטוען שעלי לשוחח איתה שיחה גלויה גם אם זה יביא לניתוק מוחלט בינינו

לפי מה שאני יודעת זה לא חוקי מה

שהיא עשתה! אתם יכולים ללכת לעו"ד ולומר לו שהאחות הפרה את הצוואה של אביך..ויינקטו צעדים. (ותודה לאיריס קול ולעו"ד שנמצאת שם מידי פעם
)

Ben Dor

New member
בעלך צודק...

אבל באמת הצוואה זה מה שיפריד ביניכם?! נכון שהיא רימתה אותך ואת שאר אחיך...אבל בכל זאת היא אחותך... יכול להיות שלה יש יותר בעיות כלכליות למשל אז היא צריכה יותר את הביתה מאשר שאר האחים... אני חושבת שאת צכה לדבר איתך כמו שבעלך אמר לך ולהשתדל שהלא לנתק...בכל זאת יש לכם המון עבר ביחד...וחוויות עם אחים חבל לפספס בגלל מעשה שטותי?! יכול להיות שגם אחרי שתסבירי לה היא תבין את הטעות שהיא עשתה ותחזור בה...

אל תוותרי על זכויותייך אבל דעי שזהו

מאבק שיכול להסתיים בניתוק. דברי איתה לפני שאת פונה לייעוץ מקצועי של עו"ד או כל גורם אחר. אני הייתי כועסת מאוד על מעשה כזה. יתכן שלאחר שיחה איתה יתגלו לך דברים שלא ידעת עליהם קודם ואת תשני את גישתך ואת תחושותייך אבל קודם כל שבי איתה לשיחה ולבנו את הדברים. בהצלחה.

המעשה שהיא עשתה

והדרך בה פעלה- שניהם פסולים. האמת- לא יודעת מה הייתי עושה. מצד אחד קשה לשתוק,מצד שני התעמתות איתה עלולה לחבל ביחסים או אפילו להוביל לניתוק. במחשבה שנייה - נראה לי שבכל זאת הייתי מתעמתת איתה.

uhu

New member
בכל זאת - שיחה

התנהגותה של אחותך אכן מעידה על תחמנות כלשהי, לפחות. או נואשות וחוסר אמון בבני אדם , מצידה. אני - הייתי מתיעצת עם עו"ד, שיחת יעוץ בלבד, ללא הזמנת עבודה, כדי להבין את האופציות שלי, ואחרי שהייתי מעבדת ביני לבין עצמי את המידע - לבוא לשיחה עם אחותך. לדעתי צריך לשוחח איתה באוירה רגועה, ואפילו ידידותית, (אולי במקום ניטרלי, כמו בית קפה) ולהגיע להבנות חדשות ביניכן.

למעלה