אמון דבר בעייתי ...

kobi dan

New member
אמון דבר בעייתי ...

יש לי בעיה קטנה...או יותר נכון בעיה גדולה. האם ניתן להשיב את אמונה של אישה? אם כן כיצד ? ניסתי הכל .. כלום לא עבד..

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

יש אומרים שאשה סולחת אבל לא שוכחת, אני, אישית, בעד. לפני שנה וחצי נפרדתי מגבר שבגד בי. לא ראיתי, לא שמעתי, לא דיברתי איתו מהפרידה עד לפני חצי שנה שהוא ראה אותי במקרה, השיג [אלוהים יודע איך] את מספר הנייד החדש שלי והתקשר. היום אנחנו ידידים, סלחתי לו, הוא כיפר על מעשיו, אבל כל פעם שאני אסתכל עליו, אני אבין שכנראה אהבה לא הייתה פה, וזה בעצם הכל. יש אומרים שאהבה אמיתית לעולם לא נגמרת. יש אומרים שאם אוהבים באמת, בלי שום אינטרס, אהבה טהורה ונקייה, בסוף, מושא האהבה לא יוכל לעמוד בפני האהבה הזו. ואני אומרת,

השבת אמון...

קודם כל תתחיל להוכיח את עצמך בשטח, תבקש הזדמנות נוספת ותשתדל מאוד שלא לאכזב... תעמוד במילים שלך, בהבטחות שלך. אל תבטיח, אם אתה לא בטוח, שתוכל לקיים. אם אתה לא יודע משהו, אל תתבייש להגיד, שאתה לא יודע... בקיצור, תהייה אמיתי, בלי משחקים ובלי שטויות, זו הדרך, ואם אתה רוצה הדרכה יותר לעומק והכוונה מדוייקת יותר, אתה מוזמן לפנות אליי לפרטי.

Lesbia

New member
ואוו קשה ביותר....

אבל מסכימה עם הזהב הלבן. תהיה אמיתי זה עוזר לפעמים.. אני לא יודעת מה בדיוק עשית אבל לי אישית קשה להשיב אמון במישהו אחרי שפגע בי... צריך לעבוד מאוד קשה ולרצות באמת ולאהוב באמת כדי להשיב אמון של מישהו ... מאחלת לך המון הצלחה אני

למעלה