אמונות הקשורות למזון..

TAINTED SAINT

New member
אמונות הקשורות למזון..../images/Emo21.gif../images/Emo57.gif

בכל העולם ישנן אמונות טפלות המקושרות למזון,אינני מתייחס עתה אל האמונות הקשורות לסגולות פלא כאלו ואחרות המיוחסות למזון המכיל רכיבים האמורים להיות "בעלי סגולות פלא ומרפא",אחרת לא נסיים לעולם את הנושא... אני מתכוון לאמונות כגון הדוגמאות המובאות מטה.... באנגליה עקרות בית מסוימות עדיין מאמינות שאסור לבחוש את התבשיל בסיר בזמן הבישול נגד כיוון מהלכה של השמש,אחרת התבשיל לא יצלח...... ושוב מאנגליה-אסור להניח שני סכינים כשהן "מצולבות" על שולחן,אחרת תפרוץ מריבה וקטטה בין הסועדים,במקרה והדבר נעשה בשוגג,על אדם אחר מיושבי השולחן להפרידן,על מנת לבטל את המזל הרע. אם הלחם לא תפח בתנור-סימן מבשר רעות,הייתה אמונה טפלה רווחת שהשטן שוכן בבצק המסרב לתפוח.... ואמונה הקשורה לאחרונה-כאשר בוצעים לחם ליד שולחן,אסור לחתוך את שני קצותיו מראש,אחרת השטן ישתחרר וינדוד בחופשיות וללא מעצור ברחבי הבית..... אמונה צוענית טוענת כי אסור לאכול אוכל שפסעו מעליו,ומי שעושה כן מעמיד עצמו בסכנה נוראית..... ואסור לשתות מים מנחל או מעיין שאישה או נערה פסעו מעליו לפני שמישהו שתה ממנו....ואבוי לזה שיעשה כך.... עכשיו תורכם,אצטרף בהמשך TAINTED SAINT

סויה 1

New member
לפני כמה ימים שמעתי

שאם ילדה קטנה שותה מיין הקידוש של אבא שלה,צומח לה שפם. בחיי. עכשיו אני מבינה למה שילמתי אלפי שקלים על טיפול בלייזר בילדותי שתיתי הרבה יין לקידוש.אם אז היה קיים הפורום המקסים הזה הייתי נמנעת. את הנעשה אין להשיב.|סלינק|

רסקול

New member
לגבי האחרון זה ברור

פעם לא לבשו תחתונים, כידוע לך נו, אם אשה או נערה היתה במחזור היא "זיהמה" את הנהר, הנחל, המעיין.. וגו' אני זוכר משהו במעומעןם על הלשיקה של הלחם. חוץ מזה אני כל כך אוהב לאכול, ששום אמונה טפלה לא מגיעה אליי בנושא.

סויה 1

New member
אמונות טפלות נוספות הקשורות לאוכל

1. משהו ידוע אם נשפך מלח על הרצפה תהיה קרוב לוודאי מעורב במריבה גדולה המצב אבוד גם אם תנקה. 2.תאכיל ילד קטן בביצי שור והוא יגדל להיות רב און שנאמר:"זה הקטן גדול יהיה". 3.אומרים שסודה לשתייה,מדכאה את היצר המיני אצל גברים לכן היו מכניסים בי-קרבונט למים,או לתה של החיילים בבסיסי צהל מעניין מה חושב על כך הילד המדען.זהנכון? עד כאן להיום אם אזכר באמונות טפלות נוספות ,הקשורות לאוכל בכף. בתאבון וילד אל תנסה לקחת סודה לשתייה זה עלול,נו איך לומר בעדינות....דיר בלאק.

סויה 1

New member
נזכרתי בעוד משהו

שום כאמצעי מניעה. מומלץ לדורסנית הסקסית לא לבליעה!!!

TAINTED SAINT

New member
יקירתי ../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

אני שמח לראות שאתה הופכת לאחת מאיתנו. למרות שאינני מנהל הפורום,הרשי לי לברך אותך על הצטרפותך למשפחתנו הקטנה והיחודית . חוש הומור כנראה ויש לך,אך חושבני שמעט מידע בסיסי לגבייך לא יזיק,ולו מהסיבה הפשוטה שאם מבוגרת את מכמה מאיתנו,היינו רוצים לפנות אלייך בכבוד הראוי,ראי את קרמר יקירנו,בכמה חיבה ואהבה אנו עוטפים אותו כאן בפורום....לעיתים הוא כמעט ונחנק מעוצם רגשותנו אליו..... ויש פנייה אישית אלייך בנושא המועדון\החוג שאנו שוקלים להקים.....אנא.... אינני יודע על תכונותיו של שום כאמצעי מניעה,אך אצל הבדואים משתמשים בגלעיני אפרסק כ"מתקן תוך רחמי" המונע מהנאקות להתעבר....וזאת איננה אמונה טפלה. אך אנחנו כאן בעינייני אמונות טפלות,אז הגיעה הזמן לעוד אחת או שתיים הקשורות למזון הידעתם שעם הגיעה לאירופה מהעולם החדש,נחשדה העגבניה בגרימת תאווה יתרה,והפורטאנים באנגליה העלילו עליה שהיא "רעילה",והוציאו לה שם רע,ורק ב 1830 חזרה להיות פופולארית? צדפות נחשבות עד היום למזון מעורר תאווה...ולא רק בגלל העובדה שאפרודיטה,אלת האהבה,עלתה מן הים.... היוונים הקדומים אפו את הלחם בצורות "פאליות",על מנת להעצים את אונם על ידי אכילתו מעוצב בצורה זו... ועכשיו תורכם.... TAINTED SAINT

סויה 1

New member
קדוש יקירי../images/Emo39.gif

כבוד!!! עזוב אותך באימש"ך אני צעירה מקרמר,אך גאה להשתייך ל"פזורה הפולנית" ישתבח שמה. תודה על ההזמנה,אך לצערי לא אוכל להענות לה,מסיבות שונות ומשונות. טוב לי בחיקו החמים והאנונימי של הפורום. ואסיים בברכה פולנית .... מצטערת שכחתי אותה. עים קרמר יאנע להטגר אודה לא מהוד.

TAINTED SAINT

New member
סויה1 יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אינך יודעת איך הצהרתך על השארותך עמנו כאן בפורום הלהיבה אותי-קראתי כלא מאמין 3 פעמים את הודעתך, ושלוש פעמים נאלצתי להחליף את תחתוניי
הצהרתך המפורשת על השארותך בקרבנו היא דבר כה נדיר ויקר שאינך יכולה אפילו להתחיל ולתאר את ההתרגשות המטורפת והעליצות חסרת הגבולות שתקפוני,דמעות אושר זלגו על לחיי הקמוטות,מפלסות דרכן בין זיפי לחיי הבלתי מגולחות.... סוף סוף מישהי שנשארת עמנו בגלל האישיות המלבבת של כל אחד מאיתנו,לא עוד מישהי הנשארת כאן בגלל הסקס הפרוע, הסמים,והכסף הקל,שלא לדבר על רבות המגיעות לכאן מתוך רצון להתחכך בנו על מנת שמעט מאבק הכוכבים ידבק גם בהן,מעט מהזוהר והתהילה..... פולניה,אתיופית,שבדית,או תימניה-בשורה הסופית כולנו שווים בפני כיתת היורים
חייב לרוץ עכשיו יקירתי-מרוב התלהבות אני חייב להחליף שוב ..................
שלך לנצח TAINTED SAINT

רסקול

New member
ברוכה הבאה, אז לא תשתי וויסקי

יקר ב"פאב" מורעל עשן סיגריות, ומורעש במטווחי דציבלים בלתי אפשריים - אבל תהיי כאן לשמוע דיווחי צחוקים מכל מפגש ומפגש. גם אני שמח שאת נשארת, נראה לי את מקור מידע אינסופי, כמו קדוש, שאפילו תחתונים הוא קונה רק בשלשות כדי למנוע לזות שפתיים ופגיעה בשם הטוב מצד המוכרים/ות.

סויה1 נשמה ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

בוקר טוב! את חדשה נשמה אצלנו-תישמעי לי טוב טוב נשמה אלה אל תילכי איתם לישתות בשומקום למה חב"לז מה יעשו לך אחרי שתישתי
עקרבים ישימו לך
שלא תגידי אחר כך שלא היזהירו אותך מהם
מזה חשוב פולניה-לא פולניה
כולנו כאן יהודים אחותי
שבת שלום

סויה 1

New member
נשמות תודה לכולכם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיב

ממש הסמקתי איזו קבלת פנים. אלברטו נשמה תודה שים לב איך נתתי לך כינוי איטלקי סקסי,כראוי לבחור חרד ירא שמים כמוך.שמור על עצמך הא קר שם בחוץ.וכקשר לעקרבים,שהם יזהרו ממני.

סויה 1

New member
מרוב התרגשות ואושר ודמעות

אשר סימאו את עיני שכחתי להודות גם לך רסקולניקוב יקירי ואחרון חביב קדוש יקר. עכשיו הגיע הזמן לנגב את הדמעות ולצאת לעבודה,אחרי הכל מחכה לנו הפורום. נב בשוק מוכרים תחתתונים עשר בעשר שקל. איפה הילד?

TAINTED SAINT

New member
סויה אהובתי../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

עד שיעלה ויבוא הילד,הרשי לי לנשק את דמעותייך...[.סגולה לאריכות ימים ונגד קרי לילה בשבטים מסויימים בבלקן
], הייתי בשוק ואכן מצאתי את התחתונים שהמלצת עליהם,הם מעט לחצו על "תכשיטי המשפחה",וגם היו בצבע כחלחל מזעזע,שהזכירו לי יצאנית שהדביקה אותי בעגבת לפני כעשרים שנה בנאפולי...[לעולם אל תתני אמון בדברים המוצעים "בחצי המחיר" באיטליה...]. לא אכפת לי להיות האחרון אהובתי,עפר הנני לרגלייך,ובלבד שתשארי כאן עד סוף כל הימים. חוששני שעד מחר בלילה אעדר מכאן,שמרי על הגחלת בוערת,למיאמוטו,לאיל512 ולי בטח יהיו כמה חוויות לחלוק עם השאר כשנשוב מהשממה... שאו ברכה TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
קדוש שכחן שלי......./images/Emo190.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יקירי........שאלה אחת לי אלייך-וכדאי שתענה עליה בימהרה!!! אני קוראת ת'שטויות שלך בפורום אחר בו סיפרתה שאתה מסתובב חולה עם דלקת ראות בלי ללכת לרופא מיפמי שאתה שכחן......אתה הייתה אצלי חולהבשפעת או בדלקת ראות,אנ'יודעת שאתה לא מת מי יודע מה על רופאים...אז עכשיו קצר ולעינין מתוק שלי!!! את טיפלתהלפני 20 שנה בעגבתשנידבקתה בה מהזונה באיטליה???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או שגם לה ניקשרתה-או שכחתה לטפל בה???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חושבת שזכותי לקבל תשובה-ומהר!!!!!!!!!!!!!!אני קראתי לפני שעה את מה שכתבתה כאן ומאז אני מעשנת בשרשרת....תעשה לי טובה ותענה בלי השטויות הרגילות שלך!!!!!!!!!!!!!!!! אני חושבת שיש עוד כמה וכמה שמתות עכשיו לדעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ומודאגות לו פחות ממני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAINTED SAINT

New member
אוי יקירתי,אני מתנצל../images/Emo52.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך שכחתי לספר לך
ממש חסר אחריות מצידי
אני מקווה שלבנתיים נרגעת מעט,ושהפסקת את העישון בשרשרת,אינני יודע למה את כה מודאגת,ישנן כיום תרופות נהדרות למחלת העגבת,צר לי כי את כה מודאגת מנושא כה בנאלי וקל לטיפול..... טומטומית יקרה שלי-מעודי לא ביקרתי באיטליה,ומעודי לא שילמתי תמורת מין,וככל הידוע לי מעולם לא נדבקתי בעגבת,עשי חשבון פשוט של גילי,ותביני שכל העינין היה בדיחה ששירבבתי כהרגלי לתוכן תגובתי....צר לי שנכנסת לפאניקה,אם כי אני חייב לציין שאני משועשע בטרוף מתגובתך ההיסטרית ! ! ! עכשיו,כמו שנהג לומר נחמן שי,תשתי הרבה מים ותרגעי,ואל תדליקי עוד סיגריה,עישנת מספיק ליום אחד.... שלך כמו תמיד TAINTED SAINT

למעלה