אמונות טפלות

scooby4

New member
אמונות טפלות ../images/Emo54.gif

* אסור לשרוק בלילה - קוראים לשטן. * יש אמונה תפלה שבתיאטרון אסור לשרוק מאחורי הקלעים שמא יבוא מזל רע. * אסור לשחק בלילה עם הצל - משחקים עם השטן. * אסור לשחק בלילה עם אש - עושים פיפי במיטה. * יש אנשים בעדות המזרח אשר תולים עיניים של פרה מעל משקוף הדלת סגולה לעין הרע. * כשרואים עכביש, מצווה להורגו - קורי העכביש גרמו להתפשטות האש בבית המקדש. * בטעות לבשת בגד הפוך - הפתעה! * אם כיפתרת לא ישר - תקבל הזמנה לשמחה. * כוכב שביט הוא סימן למלחמה. * ליקוי חמה וליקוי ירח הם סימן לאסונות טבע. * פעם היתה לימאים אמונה שאם נשים נוסעות באוניית משא הן עלולות לגרום לאסון. * אסור לספור אנשים! * אסור להחזיק בבית חפצים שבורים - מזל רע. * אסור להסתכל במראה שבורה. בחורה שנשבר לה הראי - לא תתחתן שבע שנים. * תליית סרט אדום - סגולה לעין הרע. * חולה צהבת - יבריא לאחר שיניחו על גופו זהב. חולה אדמת - יבריא אם יכסו את גופו בצבע אדום. * אסור לישון בחדר שבו החלון פתוח והירח מאיר על האדם הישן - האדם הישן יחלה במחלת הסהרורי. מכירים עוד? אני מכיר עוד קצת שלא ברשימה (הלקוחה מבלוג בתפוז). * תליית נעל של תינוק עושה מזל טוב. * לירוק 3 פעמים כשרואים חתול שחור - לפני שיגיע המזל הרע. והאם אתם מאמינים בהן?

WallFlower

New member
ואסור לשרוק עם ספינה פו תטבע...

אני לא מאמינה בדברים שכתוב כאן...אני יותר משוכללת...המצאתי לעצמי אמונות טפלות...

positive energy

New member
טאץ' ווד

אסור לעבור מתחת לסולם, אם במקרה עוברים אז צריך לעבור בחזרה אסור לפתוח מטרייה בבית ובשבילי כל העניין של הדת זה אמונות תפלות, לא יותר מזה

Idan91

New member
אסור לעבור מעל מישהו,

כי אז הוא " לא יגדל יותר", כבר אמרנו?

x project

New member
עוד כמה

* אסור להשאיר מספריים פתוחות- מזל רע אבל בעיקר הסכנה * לגבי החתול השחור- אם ראית חתול שחור ועובר אחרייך עוד מישהו ורואה אותו המזל הרע עובר אליו... * אסור להצביע על הכוכבים - יהיו לכם פלולות באצבע * אומרים שמספר 13 זה מספר לא טוב

Ran R

New member
אם אני מכיר עוד??

יש לי פה ספר "300 אמונות טפלות" של הסדרה החכמה אז כן אני מכיר עוד אני ארשום פה את 3 האמונות הטפלות הראשונות בספר (בקטגוריית בעלי החיים) "כאשר חתול שחור וחתול לבן חוצים יחדיו את מפתנכם זו סגולה למזל טוב!" "חתול המנקה את פניו, ולאחר מכן פונה לכיוון מזרח - מסמל כי עליכם לצפות לביקור מעניין בזמן הקרוב" "כאשר אתם רואים חתול שחור לפניכם, סובבו אליו מיד את גבכם. אם תסתובבו חזרה, והחתול ייעלם משדה הראייה - סימן שהצלחתם להתחמק מהמזל הרע." ובקשר לשאלה אם אני מאמין בזה אז ממש לא איך אפשר להאמין לדברים האלו (כמובן שחלק מהאמונות אני עושה אבל זה רק בגלל שאני רגיל מבית חח כמו אם אני עובר מעל מישהו אז אני חוזר כדי שהוא לא יפסיק לגדול - וגם אני מכריח מי שעובר מעליי שיחזור, גם אני נושך את הלשון אם אמרתי משהו שאני מתחרט עליו וזהו נראה לי אולי עוד אחד שניים)

למעלה