אמורה להיות מאושרת אבל לא..

דבורה78

New member
אמורה להיות מאושרת אבל לא..

בת 39. הזרעה ראשונה כנראה בהריון. לא סגורה על התורם שבחרתי לא סגורה על הרצון להריון. הכל קרה כי לא רציתי לפספס אבל בתכלס לא מרגישה שמחה ולא מאושרת. האפשרות לזוגיות נגמר . מרגישה כל כך לא יציבה כלכלית ועבודה. שילד?? הצילו... למה נכנסתי. אשמח לקצת עידוד.

מרגנית2

New member
אושר זה ענין יחסי

שלום לך וברוכה הבאה!
מבינה אותך - את בשלבים ראשונים של כניסה להריון. עשית את הצעד הראשון. פנית לרופא. בחרת תורם. קשה להחליט על הכל לבד. יש מחשבות ופקפוקים.
מקוה בשבילך שהשלב הזה יעבור. אם את בהריון - שיהיה לך קל ועגול ובשעה טובה.. ואולי הילד יביא אותך לידי יציבות בחיים.
לגבי זוגיות זה לא סוף הדרך. אם תחליטי שאת רוצה זוגיות תוכלי למצוא גם עם ילד.
מקוה בשבילך שהימים הבאים יהיו יותר קלים. והאושר עוד יגיע..

אד י

New member
נכנסת לחיי ההורות

מלא אחראיות ומלא ספקות.
&nbsp
וייצור אחד קטן שחושב שאת האדם הנפלא ביותר, החכם ביותר, החזק ביותר, והטוב ביותר שקיים בעולם.
בהתחלה את לא רוצה לאכזב אותו אז את משתדלת, אבל מהר מאוד את מגלה שבשבילו את יכולה להיות הכי חזקה והכי חכמה והכי נהדרת בעולם.
&nbsp
זה קשה בהתחלה, אני לא אשקר, גם למי שמאוד רוצה, השנים הראשונות קשות. הראשונה הכי קשה, ואחר כך זה משתפר משנה לשנה. בגיל 10 זה כבר יותר דומה למגורים עם שותף לדירה שלא משתתף בשכר דירה וגם לא בניקיונות

&nbsp
מבחינת זוגיות, למצוא זוגיות עם תינוק נראה לי הזוי. אבל תינוק לא נשאר תינוק לנצח. לעומת זאת את תשארי אישה לנצח, וזוגיות אפשר למצוא בכל גיל. ובטח כשהסעיף "מוכן להיות להכניס אותי להריון" הוא לא שיקול, אז מגוון הגברים האופציונליים לזוגיות גדל.
&nbsp
אני מאמינה שיש חלק בתוכך שרוצה ילדים, אחרת לא היית בכלל מוטרדת מהגיל ולא היית מתחילה בכלל בניסיונות. תנסי להתחבר רגשית לחלק הזה בתוכך, לתת לו מקום גדול יותר כדי להרגיש טוב יותר עם ההריון.
&nbsp
ודבר אחרון, הריון מייצר שינוי הורמונלי שעלול להשפיע על מצב הרוח, לרוב אחרי הלידה, אבל אני מניחה שגם בהריון יכולים להיות שינויים. אם את מרגישה מוצפת ברגשות שליליים ולא מצליחה להשתחרר מהם, תפני לעזרה מקצועית.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

הכרה בבעיה היא הצעד הראשון לפתרון

למזלנו הריון נמשך כ- 40 שבועות, זמן לא מבוטל
ההורמונים משתוללים ומצבי הרוח משתנים.
קחי לך את הזמן לעכל, להבין, להפנים. ייתכן מאוד ודי מהר תתאהבי בבטן הגדלה והציפייה תהיה כה חזקה שכבר תרצי לראות את הילד/ה.
אל תאמיני אם אומרים לך שאת צריכה להיות מאושר והשמחה באדם כבר מההתחלה, זהו לא מצב קל ומקובל וכל אחת צריכה את הזמן שלה.
אני זוכרת אחרי הלידה הייתי בחדר הנקה עם כל היולדות (הייתי במלונית) וכל אחת נישקה את הילד ולא הפסיקה להגיד שהיא מאוהבת. הרגשתי כ"כ רע עם עצמי שאני לא מסוגלת להגיד את זה, פשוט לא התחברתי לילד. לקח זמן...
השינוי התחיל בברית שראיתי שהוא סובל וכאבתי את כאבו ולאט לאט התאהבתי...
כל אחת והקצב שלה.
ולגבי זוגיות, צר לי אבל אני לא מסכימה איתך.
דווקא עכשיו ממרומי שתי שנותי כאימא, אנ יעכשיו רוצה יותר מאי פעם זוגיות והחלטתי שאני מתחילה לחפש...
אולי לא אבחר ברווק ללא, אבל בהחלט מאמינה שאמצא זוגיות. אין לי ספק שזה אפשרי.
שיהיה המון בהצלחה ובשעה טובה

jiminit2

New member
נשמע לי טבעי לגמרי

כשמחליטים זה מלחיץ, כשמבצעים זה מלחיץ.. המוח מתחיל לרוץ והחששות גוברים . מה עשיתי? למה הייתי צריכה את זה?.. כל הורה שאני מכירה עבר את זה בשלב כלשהו. ככה המוח שלנו עובד. מציעה לך לא לחשוב על זה יותר מידי קדימה, תזכרי בסיבות שגרמו לך ללכת על זה ולעבור את התהליך וזהו לבינתיים. תני לגוף להתרגל והנפש תסתגל גם. עשית משהו מדהים וטבעי שהוא יבהיל אותך
אבל כמו שאמרו פה קודם, לא סתם הריון נמשך 40 שבועות. יש לך עוד הרבה זמן להתרגל. שיהיה בהצלחה!

yarden43211

New member
מאד מבינה אותך.

גם אני נכנסתי להריון כי לא רציתי לפספס, כל ההריון כאב לי שאני לא בזוגיות.
אבל לא נתתי מקום לעיעורי חרטה.
הייתי עסוקה ומודאגת שההריון יהיה תקין (אני הפוכנדרית).
אז תסתקלי קדימה ותתני לדברים לזרום, זה מה שעשית, אין הרבה משמעות לבחירה של התורם., יש משמעות לילד שהוולד ממך ולחינוך שתתני לו.
וטוב שאת עושה את זה אכשיו .

דבורה78

New member
תודה רבה לכל מי שהגיבה

לכל הבנות שהגיבו המון תודה לכן. כל מילה שלכן הרגיעה, יותר ויותר איכשהו נתנה לי קצת אויר לנשימה. מצליחה לראות קצת יותר חיובי.

למעלה