אמור והסאגה - קצת הסברים, וגיוס

5נדב

New member
אמור והסאגה - קצת הסברים, וגיוס

לאחר לבטים ותהיות הגעתי למסקנה שלמרות שיש דברים שעוד לא סגורים לגמרי, כדאי שאני אפרסם משהו בנושא. אמור, הפכה למירא´אל (Miraell - נמצאת בין גווארין לרא הקראת´ במפה). מבחינה עלילתית, עברנו כמה שינויין קטנים ולא חשובים, בעיקר בהיסטוריה, אך התוצאה, כמעט זהה לחלוטין. אני עדיין יכול להבטיח עלילה מסועפת, עמוקה ומעניינת. מגדל הקסם האפור, כנראה יבוטל, שימו לב כנראה. עוד לא הסתיימו המגעים. ויכאב לי אם יבוטל, כי יקח עימו חלק גדול מהפלפל של אמור. אריק פרש (ולא, אני לא מאשים), ולי אין רצון, או כוח לפעול במקומו. אבל, אם מישהו רוצה לתפוס את מקומו, זה יהיה סיפור אחר. *שיעול* רמז *שיעול*. לאלה שלא יודעים, ב-23.8 (בתאריך של הדבר הבא) תהיה וועידת שלום בעיר קדר (או איך שלא יקראו להם אחרי האיחוד). לוועידה יגיעו שליחים מכל הערים הנוגעות בדבר, וגם מכמה שלא. יש לי די והותר שגרירים בוועידה, אך חסרים לי שומרי ראש. אני מחפש אנשים מיומנים ומהירי מחשבה. כמה, זאת רק אני אדע. אם אתם מעוניינים, שילחו לי הודעה אישית בפורום, או דואל: [email protected] שימו לב זה שאתם שומרי ראש ממירא´אל בפרי אר הזה, לא מחייב שתהיו שומרי ראש, או שבכלל תהיו ממירא´אל בפרקים הבאים של הסאגה.

raistlin majere

New member
יש אפשרות למשהו...

אני ידבר עם חני ואיתך לאפשרות שניקח את המגדל לידיים שלנו... אני יודיע לך.....

תיקון קטן - המשחק ב-22 לאוגוסט

ה-22 לאוגוסט, יום חמישי בערב עד שיש בצהריים. בקרוב מאד יפורסם לו"ז.

איזה משחק?!

ממה שאני הבנתי יש רק פרי אר קטנטן... זה הולך להיות ממש רשמי?? אייל

malodain

New member
אין סיכוי

שאולי יוכלו שנות את התאריך של האר בחזרה ל23? אני בטוח שהתאריך הזה בעייתי לעוד אנשים.

הפעלת מרכז שדה בשבת כרוכה בעלות...

הפעלת מרכזי שדה בשבת כרוכים בעלות נוספת. לפיכך, המשחק יתקיים ב-22.

simons

New member
עזרה?

אם תחליטו לקחת את המגדל לידיכם, ותזדקקו לעזרה כלשהי, בין אם להגיע למשחק הזה, או לחלק כלשהו של השתתפותכם בסאגה - אנא צרו איתי קשר כאן, באיסיקיו או אפילו דרך נדב. 15698767 [email protected] סימון, במסגרת תכנית מרשל.

dudyk

New member
המגדל

אם ברצונו של מי מכם להפעיל את המגדל יש ליצור אתי קשר בהקדם האפשרי. דודי - אחראי סיפור בסאגה. 321669 - 058 [email protected]

raistlin majere

New member
שאלה לי אליך

האם יש אפשרות להכניס את המגדל במשחק הבא ולא בקרוב? כי אני הייתי רוצה להיות ראש המגדל אבל אין לי מספיק זמן לסדר הכל למשחק הקרוב......

Lord Langrim

New member
אחראי קפטנים

ובהמשך להודעה הזו כל מי שיוצר קשר עם דודי\אסף ומקבל אישור לסאגה נא לפנות אלי [email protected] ע"מ שנוכל להתחיל לעבוד אחד מול השני כקפטן מול אחראי קפטנים. בתודה מראש על שיתוף הפעולה. אחראי קפטנים - Captain Coordinator

למעלה