אמור להיגמר עכשיו ספרות איך הלך למי שעשה?
B benny afro New member 22/6/03 #5 הלך לי אחלה! אני אומר לך,לעשות מועד ב'/חורף/קיץ,זה פשוט מצוין! הראש שלך יותר פתוח ואתה עושה את זה מרצון. בקיצר,הלך בנזונה.
הלך לי אחלה! אני אומר לך,לעשות מועד ב'/חורף/קיץ,זה פשוט מצוין! הראש שלך יותר פתוח ואתה עושה את זה מרצון. בקיצר,הלך בנזונה.
Y ya maaan New member 22/6/03 #8 את האמת היה ממש קל, לא למדתי כל השנה וטוב שכך, ניגשתי בלי מגן הציון שיוצא לי זה הסופי
J jack s New member 23/6/03 #9 היה פסדר....אבל שנאתי לכתוב ולא להפסיק...אשכרה הלכה לי היד השירים היו בסדר גמור כאלה אבל הדרמה באמת עצבנה לפחות סעיפי ב סתם זיוני שכל.....
היה פסדר....אבל שנאתי לכתוב ולא להפסיק...אשכרה הלכה לי היד השירים היו בסדר גמור כאלה אבל הדרמה באמת עצבנה לפחות סעיפי ב סתם זיוני שכל.....
א אנזימים New member 25/6/03 #10 הלך לי טוב רק במחזה אני לא בטוחה כ"כ במה שעשיתי... בסיפור הזה לא היה איזה קאטצ' נכון? הם שונים רק בגלל שהם נושאים את העול של השואה, לא יותר מזה נכון?
הלך לי טוב רק במחזה אני לא בטוחה כ"כ במה שעשיתי... בסיפור הזה לא היה איזה קאטצ' נכון? הם שונים רק בגלל שהם נושאים את העול של השואה, לא יותר מזה נכון?