אמור להיות לי היום

noa128

New member
אני אומר שיופי ../images/Emo13.gif

ואאחל לך הצלחה וכיף, וגם אשמח אם תספרי לנו איך היה, ואפילו אחזיק לך אצבעות שמכאן יתחיל קשר שיעשה לך חיוך בלב...

noa128

New member
זה היה צריך להיות משורשר

לחבצלת.... ישורשר אחר כך - כשאגיע הביתה..

עדכונים עדכונים....

קודם כל לגבי הדייט: התקיים כסדרו ביום ראשון. היה דייט באמת נעים וזורם, הבחור היה נחמד וג'נטלמן להפליא, ולמרות שלא נראה לי שהקשר בינינו יימשך, עדיין היה לי כיף, ואפשר לסכם ולהגיד שזו הייתה יופי של טבילת אש מחודשת באיזור הדמדומים של הההיכרויות.
חוצמזה - הייתי אתמול בראיון שני לעבודה שאני ממש ממש ממש מעוניינת בה. אתמול נפגשתי עם הסמנכ"לית, ומעבר לזה שהיא מדהימה ונראה לי שיהיה נורא כיף לעבוד איתה, היא אמרה שהיא רוצה שאני אתחיל כמה שיותר מהר. עכשיו נשאר לי רק לעבור יום של מבחני התאמה (לצייר ילד ובית, דינמיקה קבוצתית ושאר קשקושים), ואז נקבע פגישה בענייני שכר. מבקשת החזקת אצבעות חזקה ביותר, גם ברגליים!!! נראה לי שאני בכיוון נכון פה.
אין טוב בלי רע: אתמול, אחרי שהיה לי יום מאוד מוצלח אחרי הראיון המעודד והדייט החביב, התקשרה ידידה של האקס, מישהי שאני מכירה כבר הרבה זמן והקשר בינינו התחזק כשהייתי עם הבחור, ועידכנה אותי שמצבו נורא, שהוא עדיין מאושפז, שמסממים אותו עם המון תרופות ושהיא וכל שאר החברים לא יודעים מה לעשות... מאז, אין לי כל כך מצברוח...

noa128

New member
כוכבים

לגבי ה-
הראשון -
- התחלת ברגל ימין - גם אם לא יצא מזה כלום, בטח השאיר לך טעם של עוד - לא?
שני -
- איזה יופי! כמה משמח !
שלישי
- לא ברור לי מה דחוף היה לחברה ההיא לגרום לך להרגיש רע בגלל מישהו שכבר אינו חלק מחייך - אמנם חבל, ומלוא הסל סימפטיה לו - אבל את עם הפנים קדימה עכשיו - אז הרימי ראש והתחזקי - למענך ולמענו ולכי בדרך הזו שמסתמנת לך.

למעלה