אמיגוססססס

ToastHead

New member
יש לי שאלה חשובה../images/Emo41.gif

אם יש מישהו או מישהי בפורום שעוסק באומנות או פשוט ממש אוהב אומנות. והיא/הוא בין הכיתות י´-י"ב אז להמשיך לקרוא.. בימים אלו ממש התחיל פרוייקט של נוער שוחר אומנויות.. אנחנו ניפגשים בסוף שבוע הזה למפגש שני במכתש רמון, הטיול כולל מסע רגלי במכתש, שינה בשטח ועיסוק בסוגים שונים של אומנויות.. אם מישהו מעוניין בעוד פרטים אז שרשרו לי הודעה =)

*זינה*

New member
אהה!!!../images/Emo32.gif

<מכה באגרופה על השולחן> סופשבוע הזה כבר תפוס לי!!
בלי קשר ממשי – אני ממש אוהבת אומנות... ציור ורישום, בעיקר. ואומנות זינאית אפילו יותר!
ה – 23.1.03 מתקרב!!!

ToastHead

New member
אוי חבל..

ממש חבל. הולך להיות ממש כייף. אבל אנחנו נפגשים בערך פעם בחודש אז אולי תוכלי לבוא פעם הבאה.

ברודי

New member
../images/Emo11.gif גווווד

יש לי מספיק "נוער שוחר משפט עיברי" (מגן מחר
) מה שחסר לי, "נוער שוחר אומנוית". (למרות שאני בטוחה שזה אחלה!!) אולי נקים, נוער שוחר זינה?! מה זה שוחר בכלל??? כן, זהו, פרקתי את מה שרציתי לומר.

ברודי

New member
אמיגוססססס

אמממ... פתחו פורום אוסטרליה/ניו-זילנד בתפוז
מספרו 697. איזה פצצתי (והווואו... איזה-כייף-לנו, חחח סתם סתם, זה צריך להיות כיף..מה לא?!)

shanyz

New member
מה זאת אומרת!?

כאילו, מה מדברים שם? על ניו זילנד וזה...?

ברודי

New member
תקשיבי הייתי עונה לך רק שיש בעייה

מאחר ואני לא המנהלת שמה, ולא טרחתי לבדוק אם יש הודעה בעמוד הראשי, אינלי מושג!!! זה פורום חדש שככה, כל מי שתיכנן לטוס לנ"ז או אוסטרליה, שווה לו לעקוב ולראות.. אולי יהיו טיפים וכאלה...

לחובבי רומאים ומחזות זמר

להנהלת הפורום - אם אסור לפרסם הודעות כאלו אז אני מתנצלת ואני אבין אם תמחקו. אני משתתפת במחזמר באנגלית ששמו A Funny Thing Happened on the Way to the Forum, שהוא קומדיה מטורפת שמתרחשת בתקופת רומא העתיקה. אנחנו נופיע בכל מיני מקומות בארץ (באר-שבע, כפר סבא, נתניה, חיפה, גבעתיים וירושלים) בחודשים פברואר-מרץ. אני אשמח כמובן אם תבואו, ולאלה מכם שהם בעלי אתרים, אני מאד מאד אודה אם תוכלו לשים באנר באתר שלכם. לפרטים, אפשר ליצור איתי קשר ב: [email protected] תודה!

תאטרון גבעתיים

ב-2 מרץ בשעה 20:30. הכרטיס קצת יקר, אבל אם את יכולה לממן את זה (או לשכנע את ההורים שלך שזה עוזר לך באנגלית) זה שווה את זה. היום סוף סוף ראיתי את המערכה השניה, והיא פשוט גורמת לך להשתין במכנסיים. ואגב, תרקיה (חבל הארץ ממנו באה זינה) מוזכר בהצגה!!!

למעלה