שבת שלום א טודוס - יא טורני דה
ביילר, אי מגוסטי מונצ´ו דה אסטה דייה, נו אסטובה אן קאזה אל דייה אנטרו, מחואי אל קאנטרי, אי אוי טנייה מאיז´ה לה גרנדה לוס קומפליאניוס אן אל קאלאנדאריו דה לוס קריסטיאנוס, אי מה לה יבי א קומר, דספואס מחואי אביילאר, בואנו אנדאר טנגו דה קונטרבוס קואנדו סה חואה ג´וחה א דורמיר א נוצ´ה? אה לאס דוג´ה, קואנדו וידו קה אסטה אספרנדו מונצ´ו טיימפו, מה דיו אן לה פוארטה אי מה דמנדו, קואנדו וא א ביניר מי אמיגו, אי יו לה דישה קה יה לה טלפוני אי לה דישה קה נו ונגה פור קה אי און רבאנו אן לה אנטראדה דה לה פוארטה קה נו לו וא א דשר אנטראר, לה קומיו בואנה, לו מרסה. תרגום: חזרתי מלרקוד, נהניתי מאד מהיום הזה, לא הייתי כל היום בבית, הלכתי לקנטרי, ואחר כך לקחתי את הבת שלי למסעדה, כי היום זה התאריך הלועזי שלה, ואחר כך הלכתי לרקוד. רציתם לדעת מתי הלך ג´וחה לישון? הוא ראה שהוא כבר יושב הרבה זמן, ואז הוא דפק לי בדלת ושאל אותי מתי הוא יבוא, עניתי לו שצלצלתי אליו ואמרתי לו שיש איזה "רבאנו" בכניסה לבית שלא ייתן לו להכנס, וביקשתי אותו לא לבוא, השעה היתה חצות, אכל אותה הבן אדם ומגיע לו. עכשיו לגבי זה שצריך להוציא אותו מהבית, זה לא פשוט, כבר היה דיון אחד בנדון והשופט החליט להמתין עד שיהיו ההוכחות עד אז הוא לא מסכים שיצא מהבית, וזה יכול לקחת איזה 5 שנים, אז מה לעשות בינתיים להתעצבן? לאכול את הלב? קדחת, אני שרה ורוקדת ושמה ז.... אחד גדול על השופטים בישראל, ועל ה" לניו דה בניו שיש אצלי בבית " עושה את החיים שלי וזהו. שבת שלום א טודוס.