אמיגוס אי אמיגאס קרידאס ווס ווא א

RORGAD

New member
אמיגוס אי אמיגאס קרידאס ווס ווא א

קונטאר קואלו לה איזה אל "רבאנו" קה מורה קון מי, אוי אה לאס מואבה דה לה נוצ´ה וינה דה אל קאנטרי, אוי טנייה "התעמלות מעצבת" אי "סאלסה" אברי לה לוס דה אל פורטל פארא אלימפייארלו, אנסופיטו וי אל "לניו דה באניו" אי מה דמנדו, סי מי אמיגו קארה קה ונגה, ני טנייה לה אידיאה דה אינויטארלו אה מי קאזה, דספואס לו קה מה איזו לה אוטרה נוצ´ה, אמה יו פישין לה דישה, סי פארא אסטו, אסטו אלימפייאנדו, אל טומו אונה סייה אי מדישו אקי מה ווא אסנטאר, נו לו וו א דשאר קה אנטרה אה קאזה, אי סה אסנטו "ג´וחה", דה לאס מואבה דה לה נוצ´ה אי אנדה אסטה אחוארה, אי יו פישאנדו דה לה ריזה. אמאנייאנה ווס ווא א קונטאר פינה קה אורה סה אסנטו אייה, היידה בואנאס נוצ´ס. תרגום: אספר לכם מה קרה לי עם ה"צנון" שיש אצלי בבית, היום בשעה תשע הגעתי מהקנטרי, היה לנו היום התעמלות מעצבת וסלסה, הדלקתי את האור של המרפסת ורציתי לנקות אותה, אבל האידיוט שאל אותי אם החבר שלי צריך להגיע ואמרתי לו כן, הוא לקח כיסא התיישב עליו ואמר לי שהוא לא יזוז משם עד שהחבר שלי יגיע והוא לא ייתן לו להכנס, ג´וחה עדיין יושב שם, ולא זז, ואני משתינה מצחוק, מחר אספר לכם מתי הוא עזב את המקום, לילה טוב.

רותי ב.

New member
רורגד.....

זו הטרדה, איך שלא תסתכלי על זה. תעשי עם זה משהו.... צחוק צחוק, אבל - אממממ ארונג´ה-לוּ - אי קוואנטו מאז פרסטו - מאז בואנו.

Sarika

New member
רורגד, השארת אותנו וחצי תאוותינו

בידינו, קוואנדו סחוואה (הלך) ג´וחה? ועכשיו ברצינות, תחפפי אותו כמו שאומרת רותי, מנדה לו אל דיאבלו!

רותי ב.

New member
דשה לה ´חצי תאוותינו´, אמה

סטו קודיינדו ד רורגד. קוואלו וה סר קון אסטה אוגורסוז?????

RORGAD

New member
שבת שלום א טודוס - יא טורני דה

ביילר, אי מגוסטי מונצ´ו דה אסטה דייה, נו אסטובה אן קאזה אל דייה אנטרו, מחואי אל קאנטרי, אי אוי טנייה מאיז´ה לה גרנדה לוס קומפליאניוס אן אל קאלאנדאריו דה לוס קריסטיאנוס, אי מה לה יבי א קומר, דספואס מחואי אביילאר, בואנו אנדאר טנגו דה קונטרבוס קואנדו סה חואה ג´וחה א דורמיר א נוצ´ה? אה לאס דוג´ה, קואנדו וידו קה אסטה אספרנדו מונצ´ו טיימפו, מה דיו אן לה פוארטה אי מה דמנדו, קואנדו וא א ביניר מי אמיגו, אי יו לה דישה קה יה לה טלפוני אי לה דישה קה נו ונגה פור קה אי און רבאנו אן לה אנטראדה דה לה פוארטה קה נו לו וא א דשר אנטראר, לה קומיו בואנה, לו מרסה. תרגום: חזרתי מלרקוד, נהניתי מאד מהיום הזה, לא הייתי כל היום בבית, הלכתי לקנטרי, ואחר כך לקחתי את הבת שלי למסעדה, כי היום זה התאריך הלועזי שלה, ואחר כך הלכתי לרקוד. רציתם לדעת מתי הלך ג´וחה לישון? הוא ראה שהוא כבר יושב הרבה זמן, ואז הוא דפק לי בדלת ושאל אותי מתי הוא יבוא, עניתי לו שצלצלתי אליו ואמרתי לו שיש איזה "רבאנו" בכניסה לבית שלא ייתן לו להכנס, וביקשתי אותו לא לבוא, השעה היתה חצות, אכל אותה הבן אדם ומגיע לו. עכשיו לגבי זה שצריך להוציא אותו מהבית, זה לא פשוט, כבר היה דיון אחד בנדון והשופט החליט להמתין עד שיהיו ההוכחות עד אז הוא לא מסכים שיצא מהבית, וזה יכול לקחת איזה 5 שנים, אז מה לעשות בינתיים להתעצבן? לאכול את הלב? קדחת, אני שרה ורוקדת ושמה ז.... אחד גדול על השופטים בישראל, ועל ה" לניו דה בניו שיש אצלי בבית " עושה את החיים שלי וזהו. שבת שלום א טודוס.

Sarika

New member
רורגד, תמנדו קנטיגה ../images/Emo79.gif

למעשה אני יודעת רק שורה אחת מתוך הפזמון, אני בטוחה שאת וכל החבריה מכירים את השיר ויסכימו איתי הוא נועד עבורך:
אי, אי, אי, אי, קנטה אי נו יורס.......... אני מאחלת לך שרק תשירי ותרקדי ותעשי חיים, קסקמה(שישרף) טודו אל מונדו. שבת שלום

בואנס דיאס אי שבת שלום....../images/Emo6.gif

רורגד מוי בואנו סטאס אזיינדו.. מירטה טו לוידה חנום, אנדה פואיטיס הביילאר??? כה מועדון?

RORGAD

New member
קרידה מייה פור קה נו טנגו קון קן

ביילר, יו מבוא א ביילר ריקודי עם, אייר אוייה אן ביכורי העיתים אן תל-אביב.

קדן

New member
את אישה חכמה!קחי את הכל בהומור

כמו שעשית הפעם .הוא כבר יתייאש מתי שהוא. לוידה אס פרה ביויר . החיים הם כדי לחיות .כפי שאת עושה .

רותי ב.

New member
יופי של גישה...

אייר קודיי מונצ´ו פור טי, אמה ויו קי סוז רזיה.
פרימי קי סיאס, קון לו קי סטאס פסנדו.
טודו בואנדו, קרידה.

RORGAD

New member
רותי,לה אין לך מושג כמה אני מברכת

אותך ואת כל חברי הפורום על העידוד, זה בשבילכם

למעלה