אמיגוס אני טס לקסטה ריקה, קומפרנדס?

Corpus Magnus

New member
אמיגוס אני טס לקסטה ריקה, קומפרנדס?

אושרית אני לא מאמין עלייך שאמרת "שייבשו הדמעות" אנשים אשכרה בוכים על דחייה מהאוניברסיטה ? חברה אני לא נכנסתי לאבל, הייתי בקריזה ל - 15 דקות, ומיד התפכחתי, עכשיו חזרתי מאימון נהדר במכון כושר, ואני יוצא לבלות. פאק איט בייבי, Life is a Bitch , אבל אני לא מוכן שלא לחיות אותם עד הרגע האחרון, הפקולטה לא חשובה לי מספיק בשביל לשבת ולבכות בבית. אני בקושי בוכה על בחורות, אז על פקולטות ? Hell No ! אני נוסע לקוסטה ריקה ! לחוף הקריבי ליתר דיוק ! אני הולך לחיות בבונגלו ולהשתתף במסיבות עד אור ראשון מוקף בקולומביאניות חתיכות בחוטיני ובסטודנטיות אירופאיות שקוראים להן אינגה והלגה ואינגריד ומה לא ... שמסתובבות טופלס בשמש הקריבית. שאר החברה יכולים ללכת לנתח גופות בכיף, As far as I concern. שיהיה לך לילה נהדר מוצ'אצ'וס !

Corpus Magnus

New member
מצאתי על מה לבזבז 7700 ש"ח..

הרי זו העלות הכוללת של גלשן + מצנח מפירמת סלינגשוט + קורס גלישת קייט. אני הולך לעשות חיים - נשבר ה - #$% לשבת כל היום בבית.

gadolll

New member
יפה מאוד ../images/Emo65.gif

אבל לא לכולם יש כסף לזה
אתה ממן הכל או ההורים?

Corpus Magnus

New member
אני עובד כמו חמור...

בעבודה שהיא רווחית מאד יחסית לחתך בני גילי, אז אני מרשה לעצמי יותר.

עולה על הגל... ../images/Emo181.gif

קורפוס אני איתך!!! אמנם לא קוסטה ריקה, אבל היעד שלי הוא ניו יורק וכבר הזמנתי כרטיס (והרגשתי שזה הדבר הכי טוב שעשיתי מזה שנה וחצי)
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. ותשאיל לי קצת מרוח הקרב שלך... אני אזדקק לה בשנה הקרובה.

Corpus Magnus

New member
אני לא התערבתי בשרשור הקודם

אבל מאחר ואנחנו באותו מצב, לדעתי שנינו צריכים ללכת על עניין שיפור הבגרויות - לתקוף כמה שיותר בגרויות חורף שאפשר ולהעלות את הממוצע. אני אישית מחזק ידייך - סביר להניח שגם אני אגש לפסיכומטרי שלישי במספר, הפסיכו האחרון שלי היה 763, בתקווה להוציא ציון של 780 ומעלה. אל תתיאשי, אנחנו ננצח את הדבר הזה. ואני אעשה טיול לדרום אמריקה וקורס קייט סרפינג על הדרך :)

yanivfenig

New member
זה מה שאני עשיתי שנה שעברה

לא התקבלתי לרפואה אז נסעתי למרכז אמריקה.......היה שווה לחכות....בקוסטה ריקה בחוף הקריבי כדאי לנסוע לפורטו וייחו - גלים מצויינים, עישונים ומסיבות...אפשר גם לרדת לבוקאס דל טורו בפנמה

Corpus Magnus

New member
רשמתי לפני... כמה שאלות :

1. כמה זמן לקח לך ללמוד ספרדית ברמה שהיית יכול לדבר שוטף ? 2. כמה כסף עלה התענוג הזה ? (הכנתי 30 אלף, מספיק לחצי שנה ?) 3. אני רוצה לעשות את הטרק למאצ'ו פיצ'ו (בפרו) עשית ? נהנת ? מומלץ ? 4. אני מעוניין לעשות טיפוס קרח, אבל אין לי רקע בטיפוס מקצועי, רק חובבני על קירות. שמעתי שאפשר להתחיל לטפס ב - Mesa Blanca מכיר ? עשית ? נהנת ? 5. תודה רבה על הכל...

b_noga

New member
4, כולל היום באתר עצמו

סה"כ האנשים שהיו איתי לא התלוננו על קושי, והיו גם אנשים מבוגרים על השביל (זו דרך מסומנת ומאוד מתויירת) אבל הגובה רב, ויש הרבה עליות

dimiorr

New member
המלצות - ../images/Emo32.gif

אמנם אני לא יניב, אבל תרשה לי לדחות את הלמידה לאורגנית בעוד כמה דקות ולענות לך חלקית: 1. אם אתה רציני ומאלץ את עצמך לדבר בשפת המקום, תוך שבועיים אתה מסתדר לבד - מנסיון. אם אתה משיג את הספר "אל-ניניו" יתכן אפילו שתלמד זמנים נוספים מלבד הווה ובכך יהיה לך יתרון על כמעט כל הישראלים שנמצאים בדרום אמריקה. 2. נראה שהכסף מספיק, רק תביא בחשבון שספורט אתגרי וטיסות מקומיות הן הדברים הכי יקרים שם. הכל תלוי בכמה אתה רוצה לעשות דברים מהסוג הזה. 3. כולם אומרים שמאצ'ו פיצ'ו זה לא שווה את המחיר הענק של ההגעה לשם (את הטרק עצמו אגב צריך להזמין בערך חצי שנה מראש והוא עולה הרבה מאוד) אבל בסוף אף אחד לא מוותר על זה. בגדול, יש דברים יותר יפים לראות. 4. אם אתה רוצה להגיע לפרו, יש ב- Huaraz טיפוס "קטן" של איזה 20 מטר על קרחון בגובה 5200 מטר (לא פשוט בכלל) שטוב למתחילים, לא יקר והנוף מדהים. חברים, אני יודע שהתשובה הארוכה מאוד מאוד אוף-טופיק, אבל בואו נודה בזה - טיול בחו"ל זה בריא.

b_noga

New member
תיקונים קלים

אני הגעתי לפרו בסוף אוקטובר, הזמנתי את הטרק שבוע וחצי מראש, היו חברה שמצאו מקום גם בהתרעה של יום, אבל זה אופייני בסוף העונה. המחיר היה 200$ כולל ציוד-אוכל-מדריכים-אוטובוס הלוך-רכבת חזור וכרטיס לפארק עצמו, יש טרקים נוספים למאצ'ו פיצ'ו שהם יותר זולים וכמובן שאפשר להגיע למקום גם ברכבת ולא בטרק...

yanivfenig

New member
טיול

אם תגיע לסן פדרו שבגוואטמלה שבוע לימודים בבית ספר לספרדית, 4 שעות כל יום, עולה איזה 40 דולר בעונה (כדאי לעשות שבועיים) עם הדברים הבסיסיים (אוכל, לינה, תחבורה) אתה תסדר תוך שבוע שבועיים מבחינת השפה, השאר לוקח יותר זמן.......בטח ש-30 אלף יספיקו לך (בהנחה שאתה יוצא לטיול מוצ'לרים - מבשל לעצמך וישן בדורמס)....

כל הכבוד על ההתאוששות המהירה

תהנה לך בטיול, ולך תדע, אולי תחזור עם חברה. אח שלי פגש את אשתו בטיול שלו בדרום אמריקה.

למעלה