אמיגוס

אמיגוס../images/Emo2.gif

איפה אתם? בריז, פלקור, מאי55 שושקה, ספנט, אורנה,1 אלמה, בואן פפינו, דדיחתם יעקוביקו, לימוריקה, מאבטח רשל, נוריתקה... ככה לא בונים מדינה (פורום) - אני בטוחה שיש לכם המון סיפורים מבית אבא וכל מיני אנקדוטות הקשורים לשפת הלדינו.. עורו!

אלמה

New member
חג שמח

חג שמח לכולכם. שיהיה לכם הכי טעים והכי נעים שאפשר. מתנצלת שלא "הופעתי" לפורום לאחרונה. אלמה

gingit1

New member
חג שמח../images/Emo172.gif

חג שמח אה טודוס יו טנגו מונצ´ו לבורו פרה אזר אל חג, טנגו מונצ´וס אורחים, אי יו נו וו פודר ויניר אכי אל פורום. אז חג שמח והרבה לבן ופרחים ושקט כמובן

avielss

New member
חג שמח

חונה אסטו פנסנדו מונצו דקה נו איי מונצוס פרטיסיפנטס אן אל פורום. איי קונזס קה מוסוטרוס .לוס פרטיסיפנטס.פואדמוס אזר אי איי קוזס קה נו פואדמוס קונטר א נואסטרוס אמיגוס אנקשר לינקוס א פורומים קאסטמוס פרטיסיפנדו אי טנמוס סבר קאיי מונצוס פרטיסיפנטס קה סולו מלדן ריין אי ואן אני חושב המון מדוע אין הרבה משתתפים בפורום אבל יש דברים שאנחנו המשתפים יכולים לעשות ויש שלא אפשר לספר על הפורום להכניס לינקים בפורומים בהם אנחנו משתתפים ואנחנו תמיד צריכים לזכור את אלא שרק צופים והולכים היידה חג שח

טודרו ..סוז???..ינוטדישי...../images/Emo12.gif

כסה טודרה נו מלדו אינגלס??? סקריבי לו מיזמו אין ספניול..

avielss

New member
חי השם..ניאנטנדר נו איי אן אסטה קזה

זוהי חתימה אישית שמתווספת א-ו-ט-ו-מ-ט-י-ת נו אסקריוי נאדה פיזמס )(בכוונה)

רותי ב.

New member
קומו די-ריזה אפאניי, קי מי

מארידו יא-סטה פנסנדו א-מיטֵר-מי א-קאזה די-לוקוס..... הרסתם אותי..... עם האינגלז הזה.....
בדיוק באמצע הקציצות פראסה אני נשפכת פה מצחוק.

למעלה