אמיגו לא להתקרב

אמיגו לא להתקרב

קניתי מכשיר של אמיגו והשירות שלהם פשוט קטסטרופה זמן המתנה ממוצע בשירות לקוחות 25 דקות ביקשתי לבצע שינוי בחבילה שלי אמרו לי שיחזרו אלי תוך יומיים שלושה לאחר תחנונים ובקשות חזרו אלי אחרי חודש זה לא יאומן נא לא להתקרב לחברה הזו בדוק ואל תאמינו למילה שאופר לך הסוכן כי מערך הסוכנים שלהם לא שייך לחברת אמיגו אלא לחברה חיצונית שרק מוכרת לך את המכשיר ומיד שהפכת ללקוח אין לך שם עסק איתם יותר ראה הוזהרת

peretzy

New member
מקרה יוצא דופן!!!זה דווקא מוזר!!

מוזר!! כי דווקא אליי מתייחסים מעולה בחברה!! חברה באמת על הכיפאק שירות כזה עוד לא ראיתי.. קניתי מכשיר לפני חודשיים ולא הייתי מרוצה מהבטריה.. אז התקשרתי לשירות לקוחות..ונכון שחיכיתי את ה-5 דקות.. אבל זה ישתלם.. כי הם הבטיחו לי שאם אני ילך למרכז שירות הם יתנו לי סוללה חדשה.. סוללה חדשה עם יותר כוח..משהו טוב -לא יודע איך קוראים לה ובמקום להחליף לי רק את הסוללה -החליפו לי את כל המכשיר!! שירות מצוין ועוד לא ראיתי דבר כזה.. גם אני רציתי לשנות חבילה..ואליי חזרו תוך יומיים אז ביג דיל?? מי ישמע... חברה מצוינת.. אין כמוהה

shlomi6

New member
לעומת זאת

בפלאפון ביקשתי לשנות מסלול וביצעו את זה במקום.

oleg_kh

New member
לגבי מערך הסוכנים...

מערך הסוכנים הוא של אמיגו בלבד ישירות ובלעדית. בדוק, ויש לי כמה חברים שהם סוכנים של אמיגו-אמיגו. אין להם סוכנים חיצוניים. זה שהם "לא מדייקים" ומבטיחים הרבה אז זאת בעיה אחרת. זה ידוע שהסוכנים של אמיגו מדברים שטויות רק בשביל העמלה (100 ש"ח למכשיר) ואח"כ מתחמקים ו"לא זוכרים"...

סוכנים באמיגו

אני חוזר ואומר מערך הסוכנים באמיגו הוא נפרד לגמרי מהחברה תכנס לאתר האינטרנט שלהם ותראה שכל נקודות המכירה שלהם זה סוכנים שמוכרים את כל מוצרי התקשורת ולא רק אמיגו ולכן זה חלק מהשירות הגרוע שלהם

למעלה