אמיגו-מירס

ronen60

New member
אמיגו-מירס

אני מעוניין לרכוש מכשיר סלולארי של אמיגו i90 מוטורולה. ביררתי בקניון איילון ברמת גן וזה עסקה יחסית לחברות האחרות יקרה. בקיצור זה יוצא בערך כל חודש 60-90 ש"ח ל36 חודשים עם התחייבות. אבל מה שאיכזב אותי שאני לא יכול לדבר ב-0 אג´ לדקה אם אני רוכש נניח 2 מכשירים, בניגוד למה שכתוב בפירסומת כשיצאה אמיגו למסע פירסום גדול שכללה שלטי חוצות גדולים ועליהם כתוב "רק 0 אג´ לדקה" הובהר לי שזה רק ללקוחות עיסקיים בלבד. בכל זאת אני מקווה שעם הזמן חברה אחת מ4 הקיימות תאפשר מסלול של דיבור חינם בן המכשירים של אותו הלקוח.כדוגמת פלאפון לפני כחצי שנה.שגם שם המבצע הסתיים.

triger

New member
אני חושב ש

כדי לך לבדוק את אופי השיחות שאתה עושה ורק אז לבחור חברה ומסלול. אני בררתי באמיגו על רכישה עסקית והועברתי מנציג לנציג השארתי הודעות בשרות לקוחות, ואמרו לי שיחזרו אלי וכך גם עשו רק אחרי שלושה ימים. לא לעניין להתחשב שכל שאר החברות יתנו תשובה מהר יותר,אני לא רוצה להגיד אבל אפילו במקום. אני בחרתי אורנג´ ולא מצטער. לגבי ההמלצות החמות של ידיד פרץ ראה אותן בערבון מוגבל,הוא אוהד אמיגו שרוף (מסיבותו הבילתי ידועות)ובטוח שזוהי החברה הטובה בהכל, קליטה שרות ומכשירים דבר די מוזר בהתחשב בעובדות שהצע המכשירים מצומצם,הקליטה לא מושלמת בכל הארץ (ת"א זה לא כל הארץ....) ושרות לקוחות מצ´וקמק .

ronen60

New member
מה זה רכישה עסקית?

לקוח פרטי יכול להיות לקוח עיסקי בלי ה-ח.פ?

triger

New member
אהה לא.צר לי אך

בשביל להיות לקוח עיסקי אתה חייב עוסק מורשה ואז תקבל גם תנאים עדיפים וזה בגלל שרוב העיסקיים פשוט לקוחות טובים יותר -לוקחים הרבה מכשירים מדברים הרבה ולא מבלבלים את המח יותר מידי לחברות. טיפ - אין קשר בין גודל העסק לכמות המכשירים שאתה לוקח ,וגם אין משמעות אצל מי המכשיר נמצא ככה שאם אתה יכול לנצל מישהו מהמשפחה או חברים שהוא בעל עסק תקח מכשיר דרכו.

salat

New member
אמיגו

אני לא יודע מה קורה כיום בקשר לאמיגו אבל לפני חצי שנה קניתי כלקוח פרטי מכשיר ואני מדבר עם 7 יעדים בלי לשלם זמן אויר אמיגו (וזמן אמיגו בלבד) כלומר אם בחרת כיעד מישהו מרשת אחרת עדין תשלם סכום מסוים לכן כשעוברים רשת עליך לבדוק היכן מצוים רוב שיחותיך מלמד זה שסכום החשבונית שלי ירדה מ600 ל180 ש"ח יש לי רק טענות המכשיר לא הכי נוח לשימוש השירות שלהם קטסטרופה ואין להם מוקדי שירות רבים בארץ

ronen60

New member
בינגו

גם כשאתה מדבר בווקי טוקי בן המכשירים האם זה בחינם? אני מחפש מבצע כזה ללקוח פרטי שאפשר לקנות שני מכשירים ולדבר בינהם ללא הגבלה בכל שעות היום. ולגבי זמן אוויר לרשת אחרת אין לי בעיה כזאת כי אני רוצה לדבר רק בן שני המכשירים מאותה הרשת. בקיצור האם אפשר לקנות שני מכשירי אמיגו ולדבר בינהם ללא תשלום על זמן אוויר?

eyal2953

New member
אני לקוח פרטי של אמיגו ו...

יש לי 7 יעדים ב-0 אג´ לדקת זמן אמיגו! ואני מדבר עם כל המשפחה שלי וחלק מהחברים בחינם! בקשר לקליטה... היום חזרתי מטיול ברמת הגולן... המקום היחיד שלא היתה לי בו קליטה היה בחמת גדר... בשאר המקומות היתה קליטה טובה מאוד. זהו, אייל.

שירות אמיגו חבל"ז

לאמיגו אין שירות זה פשוט לא קיים אצלם בלקסיקון לא להתקרב לחברה המזלזלת בלקוחת שלה ארז מנפגעי אמיגו

oleg_kh

New member
בקרוב המבצע של פלאפון חוזר

דיבור חינם בין כל בני המשפחה ומכשירים במחיר מוזל

peretzy

New member
זאת חברה חדשה!מתי תבינו????

לאורנג´ לא היו פחות פאקים מהם.. אבל לפחות לאמיגו יש מסלולים טובים.. ואני לא אוהד שרוף של אמיגו לפי דעתי עדיין יש לאורנג את השירות הכי טוב שקיים.. אבל גם להם יש פאקים.. תאמינו לי!!!

shaby_b

New member
לדעתי ... ../images/Emo98.gif

השירות בכל החברות הסלולריות בארץ לוקה בחסר. נסו לעשות ניסוי: להתקשר לסלקום או לכל חברה סלולרית אחרת ותראו כי זמן ההמתנה ארוך מאוד (כלומר, ארוך מדי). לצערי הדבר נכון גם לגבי אמיגו. אותו הדבר לגבי כיסוי: לכל חברה יש את האיזורים בהם אין לה כיסוי, וחשוב שכל מי שחושב לקנות מכשיר יבדוק אם יש כיסוי באיזור בו הוא גר/עובד. לדעתי, הדבר החשוב ביותר בחברה סלולרית בארץ הוא כדאיות חבילת המחירים, ו"כימיה" עם המכשיר. כמו כן אם אפשר, חשוב להתייחס לרמת קרינה ולהעדיף טלפון עם ספיקר - מכיוון שאינו מחייב הצמדת האוזן למכשיר. תקנו אותי אם אני טועה!

תיקון

לי לא יצא אף פעם לחכות הרבה זמן לשירות לקוחות של אורנג´. וזה לא שהתקשרתי פעם אחת.

m e i r

New member
אני אתקן אותך

צדקת מאוד בקשר לסלקום, למרות שבזמן האחרון יש להם תרגיל מעניין: הם עונים ואז במקום לקחת את הפנייה מיד הם מבקשים ממך לחכות, כנראה מעדכנים את הפניה הקודמת ואז דקה ויותר לאחר מכן הם ממשיכים איתך. אבל בקשר לטענתך, הרי ידוע לכל שברשת אורנג´ זמן ההמתנה, אם קיים הוא פחות מ-30 שניות, וכל מטרתך להוביל לאמיגו ולכן אמרת ספיקר, שזה קשקוש, למה שארצה שכל העולם ישמע את השיחות שלי?

ronen60

New member
מבצע פלאפון חינם חוזר?

אתה כותב מתוך ידיעה ברורה שפלאפון תעשה את המבצע שוב שלדבר בחינם בן כל המכשירים של אותו לקוח? אם כן אז מתי בערך זה יהיה?

taxi555

New member
לגביי רשתות סלולריות../images/Emo31.gif

אני לקוח עיסקי של סלקום ואורנ´ג מאז הקמתם {ועד לפני 3 שנים גם לקוח של פלאפון-פשוט הקפאתי את המנוי שלי} ואני מתחבר לאמיגו ביום א´ הקרוב במסלול דיבור חופשי בין המכשירים אבל מה שאני בא להגיד זה ככה שבתכל´ס כולם אותה חרא ודואגים רק לעצמם ולא לנו הלקוחות וכל שינוי בשרות וכל הטבה של המתחרות הסלולריות זה רק בגלל פחד מנטישת מנויים מרשת אחת לשניה בגלל מבצע זה או אחר. שבטעות לא נחשוב שהם אוהבים אותנוהם אוהבים רק את כספינו ביי משה

m e i r

New member
רשתות סלולאריות?

ואתה חושב שבזק אוהבים אותך יותר? או שמי מהעיתוהים ידיעות או מעריב מחבבים אותך בגלל העיניים היפות שלך? או שאולי אינטרנט זהב או נטוויז´ן מתעניינים בתחביבים שלך? ברור שמדובר בכסף!!! השאלה היא מה קורה כשחברה אחת מחייבת אותך ל3 שנים ויודעת שאתה שבוי בידיהם, ואז השרות לא מעניין כי זה עולה להם כסף, או ששהחברה מאפשרת לך לא להתחייב, וגם אם התחייבת אתה מקבל יחס. אני חושב שאחת מהחברות (תבינו לבד) בעיקר בשל המרכיבים הבינלאומיים שלה, הבינה ששרות ללקוח זה דבר חשוב בכל מתן שירותים, ועל כן שמה לה לדגש את נושא השרות, ועוד אוסיף, אני חושב שגם בחברות האחרות יש שיפור, בשל העובדה שמרגע שניתן שירות טוב ע"י אחת מהחברות, האחרות מבינות שגם זהו מרכיב בבחירת לקוחות.

oleg_kh

New member
אני לא יכול להתחייב

אבל מהידע שלי עמיתיי בחברת פלאפון יתחילו לשווק את המבצע בקרוב מאוד. בואו נגיד שחודש גג.

למעלה