אמיל יש לכם הצלחות בבית משפט?

gregorian1

New member
אמיל יש לכם הצלחות בבית משפט?

היי אני צריך קצת מידע אל האירגון כמה תביעות כבר ניצחתם אם בכלל...כמה זמן אתם קיימים וכו...אם אתם רצינים אני והחברים שלי שעובדים מספר שנים כבר בחברת הבטחה נפנה אלכם..

joshh

New member
שלום לך שרון,

אני יפנה את אבי ליצור איתך קשר במסרים. לגבי אמי"ל היא מאוד רצינית. קיימת משהו כמו למעלה מ -3 שנים (בשנה האחרונה רשמית ורשומה), יש לה כבר עשרות של תביעות בהם גם נצחונות (אין עדיין הפסדים עם זאת כוונתך). אמי"ל מתמחה בדיני עבודה למאבטחים באופן מיוחד. עכשיו השאלה עד כמה אתם רציניים ועד כמה אתם מוכנים ללכת רחוק ? אמי"ל מעדיפה ללכת עד הסוף ולהביא לניצחון, תלוי בכם. אבי יפנה אלייך ותפתרו את הסוגיה הזאת איתו יחד. בהצלחה, joshua

avi1976

New member
הצלחות נבנות לאט...

שלום, כל מקרה לגופו, ישנם אנשים שלא מעוניינים למסור מידע אודותם ואמי"ל נאמנים להם. כמו שצויין אמי"ל נרשמה מבחינת אישיות משפטית באפריל 2004 וכמו שאתם יודעים קיימת סחבת בבית המשפט במיוחד לגבי תיקים גדולים. למרות זאת ישנם מספר תיקים שעומדים להתסיים בחודשים הקרובים ולעורר תקדימים שלא נעשו עד כה!!! אני מבהיר שתביעות זה רק חלק קטן ממה שאמי"ל עושים... ישנם גם כרגע פעולות מתחת לפני השטח שאסור שיחשפו עדיין. אנו, רובנו מאבטחים בעבר ובהווה קמנו כדי לעזור למאבטחים / שומרים לשנות את המצב הקיים מכל הבחינות האפשריות... מזכיר שוב, אל תחזרו על טעויות העבר ותלמדו מטעויות בניגוד לקודמכם! בואו נתארגן ונשנה את המצב ביחד... צרו קשר... אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל

למעלה