אמינות חומרים:

תוםשפר

New member
אמינות חומרים:

מג'יק נחשב אתר טוב... אבל האם הוא גם נכון? האם הוא צודק לגבי טלקינזיס? ויש התמגשות בין וויקה למגיק! לגבי מסע אסטראלי: בוויקה כתוב לדמיין את הרוח שלך יוצאת מהגוף ולטייל במג'יק כתוב שצריך להגיע לחלום צלול ומשם להגיע למסע אסטראלי אז מה צריך ומה ההקטע? אה ועוד משהו! הלכתי לקנות קריסטל קוורץ להיתאמן על שאיבת אנרגיה אז מלוטש הוא טוב כמו לא מלוטש? כי לקחת לא מלוטש כי לא היה לי מספיק כסף ועכשיו אני מתלבט

tontie

New member
אתה מבלבל מושגים

וויקה היא דת ולא מאגיה והיא בטוח לא הדרך היחידה להיות פעיל מאגית. לכל דת יש את המאגיה שלה (גם אם היא מתנגדת לכישופים כמו היהודות והנצרות). מג'יק נחשב אתר טוב דווקא בגלל שהוא מנסה להתנקות מההשפעות הדתיות ולעזור להתפתחות מאגית פרקטית אם אתה לא מבין את ההבדל בין מאגיה לוויקה אתה לא תבין את מג'יק. בקשר לטלקינזיס ספציפית, אני מחזיק בדעה דומה לכותבי האתר שמנסים להתרחק מהתחום הזה רק מפני שזה לא יעיל. גם אם המאמר טוב הוא נכתב מנקודת המבט הזאת והוא מושפע. אני אישית מציע לך לא לבזבז את הזמן שלך על דברים חסרי תועלת (אבל מגניבים) ולחפש משהו אחר להשקיע בו את האנרגיות שלך. אורי

PurpleFilth

New member
זה בסדר מותק,

הוא התכוון לאתר וויקה ישראל, לא לוויקה כדת. אין שום דבר רע בדברים מגניבים, אבל מה היא תועלת?

Bartal j

New member
מנסה לענות ...

לגבי מסע אסטראלי: בוויקה כתוב לדמיין את הרוח שלך יוצאת מהגוף ולטייל במג'יק כתוב שצריך להגיע לחלום צלול ומשם להגיע למסע אסטראלי אז מה צריך ומה ההקטע? תראה גם וויקה ישראל וגם מג'יק שניהם אתרים טובים בעיני. לגבי מה שכתבת זה לא בידיוק מה שצריך אלא מה שיותר קל לך אתה מבין? אם יותר קל לך לדמיין את הרוח שלך יוצאת מהגוף מאשר להגיע לחלום הצלול ואז למסע האסטרלי אז וואלה זה נכון עבורך אתה מבין? מאמרים מציעים לך דרכים כלים וטכניקות שנכונות לגבי כותב המאמר ולגבי אחרים גם , אבל אף אחת מהן לא "הכי נכונה" כי כולן נכונות באותה מידה השאלה היא מה נכון עבורך באופן אישי ואת זה לומדים ע"יי ניסיון וטעייה , עדיף לנסות ולהתאכזב מאשר להתאכזב שלא ניסית שבוע טוב. בר

אהיה ישיר.

לא רואה טעם לבחור בגילך שבקושי בגיל ההתבגרות להתעסק בנושא של מסעות אסטרליים, אם לא תדע את עצמך אתה לא תדע גם מהות אסטרלית, לא תצליח לפענך סמלים או מוטיבים , אני שהידע שלי וההתנסות שלי עלובים וקטנים עדיין נלחם באסוציאציות החיצוניות כשאני רואה דברים או חושב על דברים , כך שאתה בגיל כלכך צעיר לא תצליח להבין את עצמך , ולא מתוך בורות או חוסר נסיון ,אלא כי אתה בגיל שאתה כלכך משתנה וכלכך מושפע מהעולם הגשמי , שלתרגם חוויה אסטרלית לא תיהיה דבר מעבר לדמיון הבסיסי שלך שגם הוא איננו מורכב מעצמיותך ,אלא ממוטיבים שנמצאים בסביבתך הקרובה

תוםשפר

New member
לצערי, הפעם אני נוטה לבחור דעה שונה.

לדעתי גיל התתבגרות הוא גיל שבו הדימיון הרצון והאמונה חזקים מתמיד. גיל מושלם למאגיה וויקה ומיסטיקה. לעומת זאת כשאתה זקן כמוכם הגוף ישבר כשתצאו

RainBird

New member
אף אחד לא מטיל ספק אבל יחד עם אותו דמיון ורצון ואמונה ישנה חוסר יציבות שעלולה להיות קטלנית ../images/Emo13.gif ואני אומר את זה בתור מאג שהתחיל את העבודה המאגית שלו בגיל ההתבגרות

למעלה