אמיניות ובדידות

אמיניות ובדידות

לפני כמה ימים התחלתי לכתוב בפורום הכרויות פה בתפוז ויצרתי קשר ראשוני עם מישהי. היא הסתכלה בכרטיס שלי וראתה שאני כותב בפורום הזה של אמיניים ושאלה אותי אם אני אמיני. עניתי לה שיש לי חשק מיני נמוך, והיא הפסיקה את הקשר בטענה שהיא מאוד מינית וזה לא ילך בנינו. לי זו פעם ראשונה שמישהי מפסיקה איתי קשר בגלל שאני אמיני (אם אמנם כזה), או אפילו רק מתעניין בתחום, אבל יש לי הרגשה שזו לא תהיה פעם אחרונה. גם מדברים שאנשים כותבים פה עולה קושי לקיים מערכת יחסים זוגית עם אנשים מיניים. האם נגזר על האמיניים שבנינו לחיות חיי בדידות? מה עושים?

אמ.. לא

על אף אחד לא נגזר לחיות חיי בדידות לדעתי אתה צודק, היא לא תהיה האחרונה אבל באמת שהיא לא מייצגת את רוב האוכלוסיה. מה עושים? ממשיכים לנסות ולהכיר.. עד שמוצאים. בהצלחה.. הדר.

לא בהכרח

אני לא יודעת כ"כ מה עושים. אני די נמנעת מרצון מכל העניין הזה כרגע. אם להגיד לך את דעתי, קשר תמצא לא דרך היכרויות שטחיות כאלה, כי בעצם, ברגע שמתברר שאתה א-סקסואלי, אז אתה נפסל בגלל זה, לפני שבכלל הספקת להציג את עצמך ולהראות אותך בתור אדם שלם עם תכונות רבות שאולי דווקא שווה להכיר.

wingate

New member
גם לי זה קרה...

יצאתי עם מישהו חודש והוא ידע שאני לא מוכנה לשכב איתו (או להתנשק, או להתמזמז, וכו'), אבל כנראה שהוא חשב שזה עניין זמני. עד שיום אחד, תוך כדי שעשינו תוכניות לטיול בצפון, אמרתי לו "אתה מבין שאני לא מוכנה לשכב איתך לעולם?" והוא אמר: "אה, אוקי. אז תהני בצפון." ובזה זה נגמר. אבל גם הוא, כמו הבחורה שלך, הגדיר עצמו כמיני מאוד (אגב, גם חברה שלי העירה, עוד לפני שנפרנדו, שהבחור הורמון עם רגליים) ולכן אמר שזה לא יעבוד. אולי אנשים שמגדירים עצמם כממוצעים כן יהיו מוכנים לנסות, לפחות.

shiptz

New member
מצחיק

איך שהוא אמר לך "תהני בצפון" אבל תכלס, בדיוק חשבתי על הנושא היום ... ברור שלא "מוכרחים" לחיות לבד אבל נראה לי שזה די נפוץ בקרב אסקסואלים ... השאלה מה יהיה הלאה ? כי לדעתי עם הזמן האנשים שמסביבינו ייכנסו לזוגיות והקשרים מתרופפים עם הזמן. אנשים יותר מסתגרים עם הבני זוג ורב הבילויים (אם בכלל) מתרחשים בקבוצות של זוגות זוגות. ואז אסקסואלים שחיים לבד מרגישים מוזר להצטרף (או שרק אני מרגיש מוזר להיות בחברת זוגות ?)

p019

New member
יציאות ובילויים

אני כבר בשלב שכל החברים שלי נשואים וחלקם עם ילדים.אם אתה חבר של שני בני הזוג אז אין בעיה לצאת איתם ביחד. אם כי זה גם מקובל לצאת עם חברים ללא בן הזוג. לפחות בחברה שאני מסתובבת בה.אבל בהחלט יש דברים מציקים.החלטתי שאם אני רוצה אני ילך לסרט לבד ולא ייתן לדעה הכללית שלא הולכים לסרט לבד להפריע לי.במיוחד כיוון שאתה בסופו של דבר מבלה בסרט לבד. גם עם הגעת עם עוד משהו.אבל אני בכלל לא חושבת ללכת למופעים לדוגמה.חברה שלי פעם סיפרה לי על מופע שהיא אלכה עם בעלה והם נהנו והאמרה לי שכדי לי ללכת.אני ממש התפרצתי עליה (היא יודעת שאני א-מינית) ואמרתי לה שזו בדיוק הבעיה. להיות קבול בחברה שמבוססת על זוגות. אם מי בדיוק אני אמורה ללכת?האמת שהיא בסדר גמור ולא היתה מגיעה לה ההתפרצות הזו – אבל היא נגעה בנקודה רגישה.

ואם היה לך חשק גבוה?

היית יוצא עם מישהי ששופטת את הדייט שלה לפי החשק המיני שלו? נראה לי שממילא בחורות כמוה לא טובות מספיק לאנשים שמחפשים משהו חוץ מסקס, א-מיניים או לא. לא כל הבנות כאלו שטחיות.

redox

New member
טוב...

אז החלטת שהבחורה שטחית כי היא פסלה גבר אסקס. אז כהערה ראשונה, הבעיה היא השטחיות שלך. אז סליחה שאני תוקף, אבל זה מתאים. השאלה הבסיסית היא עד כמה אמור אדם להתפשר על הצרכים שלו? אז אנשים יגידו שזה כמו רעב. רעב זה דחף. תנסה להתאפק ותראה כמה רע יהיה לך. הבעיה הלוגית היא שלא לאכול יהרוג אותך. אז נפתח את זה הלאה. ניתן לך אינפוזיה עם כל הדרישות התזונתיות שלך ועכשיו אסור לך לאכול. את חושבת שתצליחי? קורה לך לפעמים שאת מתעצבנת על שטויות אבל אחרי אכילה את נרגעת? אותו הדבר עם מין. מין זה דחף חזק. דחף מאוד חזק. זה הדחף הכי חזק. כל כך חזק שלרוב אנשים יעדיפו לממש אותו קודם בהינתן הבחירה בין מין לאוכל. אז יש לנו מישהי שמכירה את עצמה ואת הצרכים שלה. היא יודעת שהיא אוהבת מין. והיא יודעת שללא זה חייה יהפכו למגעילים (ואני לא מגזים). אז היא חותכת מראש. כל הכבוד לה. למה עליה להתפשר על משהו מהותי בחייה. האם תגידי שאדם דתי שלא מוכן לצאת עם אישה שאוכלת חזיר הוא שטחי? האם יש בכלל קשר בין הדוגמאות? לא, אין קשר. אבל אלו שני מקרים של אנשים שמגיעים להחלטה שמבוססת על רכיבים מסויימים בחיים. אז אל תשפטי. אני בטוח ששמעת מספיק פעמים בחייך ביקורת מיותרת על מי שאת. אז אין צורך להעביר ביקורת כזו על אנשים אחרים שכל חטאם הוא שהם שונים ממך.

אני לא "מחוברת" לצרכים האלו

אז קשה לי לענות. מוזר לי הקטע שאנשים מחפשים אהבה, אבל לפני האהבה דורשים סיפוק צרכים. אם הוא היה מושלם בשבילה, היא לא תדע לעולם, למרות שאת זה היא חיפשה. אם בזכות אינפוזיה אני אוכל לדבר עוד עם חברים טובים, ולפתח את הקשר איתם, אעדיף אינפוזיה, כי הקשר הטוב שווה הרבה יותר מהאוכל הטוב.

למעלה