אמינם. האיש והאגדה.

אמינם. האיש והאגדה.

אז מה בעצם עובר לבנאדם המטורף והמסכן הזה בראש? האם הוא באמת רוצח סידרתי שמביא מכות לכל מי שמתקרב עליו, ואונס את אמא שלו? או שאולי הוא פשוט מנסה להתחרות בגאנגסטרים שמתחרים מולו, אז הוא פשוט המציא את הדמות המרשעת הזאת כדי שיהיה לו על מה לשיר? קצת רקע: לפני שנתיים איזה ראפר מפורסם בשם דר` דרה גילה אותו ועשה איתו דואט, אח``כ הפיק לו את האלבום הראשון שלו ועכשיו יצא השני. הבנאדם שר על איך שהוא שונא הומוסקסואלים, על איך שהוא שונא את אמא שלו שגרמה לו להתמכר לסמים ועכשיו היא תובעת אותו, על איך שהוא אוהב אבל רוצה להרוג את אישתו, ועל איך שהוא (למרבה הפלא) דוקא כן אוהב את הבת שלו היילי. לדעתי הוא ראפר מצויין, בעל חוש קצב וחוש לכתיבת שורות שלא מן בעולם הזה, אבל מי הוא? האם הוא באמת עומד מאחורי מה שהוא תמיד אומר? יש בשירים שלו לפעמים שורות שקצת מסגירות את העובדה שהוא לא מתכוון לכל מה שיוצא מהשפתיים שלו, אבל המסר העיקרי שהוא מנסה להעביר הוא: ``מה איכפת לכם מה עובר לי בראש?! אני שר על מה שבא לי, ואם אתם רוצים תשמעו, ואם לא אז לא!``. השאלה כעת היא - האם הוא מתכוון גם לזה?! הרי יכול להיות שזה פשוט עוד אחד מהססמאות שהוא רוצה שנאמין להם ``מיסטר לא שם זין``... בכל מקרה יש הרבה ללמוד ממנו, למרות כל הדברים הפרובוקטיבים שהוא משתדל לצרוח בכל הכוח. הוא קורה לילדים לנהוג באלימות, אבל מטיל את האשמה על ההורים שלהם על כך שהם בכלל הורשו לשמוע אותו שר: איך שאני רואה את זה- הוא בעצם מצהיר בכל הכוח שהוא נגד זה שילדים קטנים יהיו חשופים לרעיונות שגויים בקשר לחיים. והוא צודק. הוא מסמן כל מקום שבו יש לילדים גישה לחומרים בוגרים וקשים לצפייה, כמו גם ערוץ המדע שמראה יונקים מקיימים יחסי מין-כגורמים שליליים לגדילתם של הילדים. אפילו את היחס שלו להומוסקסואלים (אם כי לא בגלוי) הוא מחשיב כמאבק נגד החשיפה לקטינים. הבנאדם הוא אבא, והוא יודע את זה. ואם תרצו או לא, זה השפיע עליו. כל מה שהוא רוצה (חוץ מלבכות על הילדות הנוראה שלו, ואולי אף בנוסף), זה שלבת שלו יהיה עתיד טוב יותר משלו. על כן הוא מנסה להראות לעולם את הפנים האמיתיות שלו. אבל לא זאת הצורה, בנאדם!!! Life Is Art...

Black Star

New member
מה שנכון נכון, הבנאדם באמת...

חידה קשה לפיצוח. הוא יצר את עצמו. האם זה שונה מהמוני אמנים אחרים שיוצרים לעצמם תדמיות- ובראשם מדונה? אני לא יודעת. אני רק יודעת שאני מתרשמת ממנו מאוד לטובה, והמסרים שהוא מעביר בשירים שלו הם אמנם בהפוך על הפוך- אבל הם מסרים חיוביים. הוא אכן מוחה נגד כל הדברים האלה, נגד פופ ממוסחר, ובעיקר נגד הצביעות ששולטת היום בעולם. ``דה ריל סלים שיידי``, ויותר ממנו, ``סטן``, מראים את זה. תקראו ת`מילים פעם... והוא אכן ראפר ומוזיקאי מצוין- למרות שאני לא בטוחה שהוא כותב לעצמו את החומר.

MajoR_ToM

New member
אוי באמת , WE HAVE A GROOPY

זו דוגמה טובה של איך אדם לוקח משהו פשוט לגמיר ויושב ונותן לזה משמעויות עמוקות ומעמיקות . זה כמו הסרט הזה ששחכתי את שמו - איזה בחור עם פיגור שיכלי מתחיל סתם ליזרוק צבא על נייר - והופך להיות לצייר הגאוני לדעת היאפים המענבים של האייטיז בניו יורק , כל כתם צבע שלו מפורש כמו האמת המוחלטת . אמינם הוא ילד קטן ומיסכן שמחפש נואשות אחר תשומת לב . הוא חושב שכמה שיותר הוא יהיה פרובוקוטיבי ככה הנוער יאהב אותו יותר . וזה נכון - ילדים אוהבים ילדים אחרים . לא שיש לי בעיה אם זה - רק אל תעשה ממנו יותר ממה שהוא , הוא לא איזה אמן או אומן דגול . הוא ישכח מהר מעוד כמו כולם ויבלע בדפי ההיסטוריה של אומנים של להיט או שניים . או שלא - זו רק דעתי האישית.

רואים שלא קלטת...

אני הצגתי את שני הגישות כלפיו. לא הבהרתי באיזה גישה אני מאמין, ובסיום ההודעה גם הבהרתי את זה מעבר לכל ספק. לא איכפת לי אם הוא סתם ילד קטן ומסכן שמחפש תשומת לב, לדעתי הנושאים שעליהם הוא שר הם אקטואלים, וצריכים לבוא לתשומת לב הציבור. גם אם הוא לא גאון, והוא סתאם שר על מה שמציק לו, לפחות עם חלק מהדברים שהוא אומר אני מסכים, גם אם הוא מאמין בעצמו שהוא מזיין את השכל. אז גם אם הוא טיפש, אני עדיין מעריץ אותו. הוא אומר את מה שיש לו על הראש. ולומר את האמת? גם אני. אני לא שם עליך ז___. ותקרא לי מה שאתה רוצה, המבינים פה יבינו, ואלה שלא, ובכן, גם הם על הז___ שלי. :) Life Is Art...

MajoR_ToM

New member
חוץ מזה - זה מזכיר לי

שאתה ממש מחליא אותי רק עכשיו ניזכרתי בהודעה שלך מלפני זמן מה שממש הרגיזה אותי - לאורך מספר עמודים כל מה שעשית זה ליסגוד לעצמך אתה אוהב את עצמך כל כך שזה דוחה - איך שאתה מפרט שאתה חכם ויפה ומזליסט ועוד בסוף מעז להוסיף שאתה צנוע ( ובמעט היצתדקות עצמית ומגעילה - `` בפורומים מסויימים `` ) אתה צבוע ומזוייף . גדולה של אדם מיתבטאת בכך שהוא לומד לקבל את חיסרונותיו ולהודות בהם , לא לחשוב את עצמו לאל . פיכס

קצת פירגון אחי...

אני לא יודע למה אני צריך להסביר את עצמי בפניך, אבל אם אתה רוצה להבין מה באמת עובר לי בראש תמשיך לקרוא. אתה זוכר את ההודעה הזאת? אני התחלתי אותה בזה שהצגתי את עצמי כלא יוצלח גמור... נכון שבסוף העברתי לרוורס (תרתי משמע), והתלהבותי שברה כל מעצורים - זה היה יום לפני שטסתי לארה``ב ועברתי טסט ראשון. לגבי זה שאני אל: כמו שיש אנשים שלפעמים מרגישים שהם זבל ולפעמים מרגישים שהם שיחקו אותה, אצלי זה אותו דבר. לפעמים אני בדיכאונות עמוקים שנמשכים די הרבה זמן, וכל דבר קטן גורם לי להרגיש עוד יותר חרא. לפעמים אני עולה על גל והכל הולך לי, ואז, מה לעשות, המוח שלי נכנס לטורים גבוהים: אני מתחיל להרגיש שאני מלך העולם, שהמזל בידיים שלי, ושאין גבול לאין אני מסוגל להגיע. צריך להבין שאני ככה רק כשאני מגיע מהשפל לפסגה, ואז אני ממש מתפוצץ. ואז צריך לפרגן, לא להתחיל להיגעל. אני לא מושלם. אני יודע שאני לא מושלם. יש לי בעיות, שאני מנסה לפתור. אתה צודק שבזמן האחרון אני פחות מסתכל על הבעיות שלי, כי בד``כ הולך לי ואני לא ממש שם לב לעצמי ולבעיות שלי. אבל תמיד כשאני בדאון אני מחפש מה לשנות, ואיך להיות בנאדם יותר שמח (כי זה סה``כ מה שחשוב הכי הרבה, לא?). אז אולי זאת הסיבה שמי שרע לו - מנסה להיות צדיק, ומי שטוב לו - מתחיל להיות רע. ואל תתחיל לקרוא לי מאמין בתורה!!! עכשיו עלה במוחי רעיון להודעה חדשה, חכה שניה והיא עולה.

MajoR_ToM

New member
אה אוקיי

מצטער על שפיטה מוקדמת - אבל אני שונא אנשים שטוב להם ... כמו שאמר השיר של מטאליקה : I HAVE LOST THE WILL TO LIVE SINPLY NOTHING LEFT TO GIVE ALL IS LOST THERE IS NO WAY LIFE SEEM TO FADE AWAY או משהו כזה

למעלה