אמירים

usafun

New member
אמירים

יש המלצות על צימר באמירים + אוכל באיזור + טיפולים?

lavendula

New member
הקשור לא עובד. איך נקרא הצימר?

אנחנו היינו בשירת העשבים. בקתה נעימה אבל בלי נוף, אלא בתוך חורש, ועם מרפסת קטנה יחסית. אכלנו בסימסאלה שנמצאת בתוך אמירים, פעמיים ומאוד נהנינו. מקום בסגנון שאנטי עם פופים וספות נמוכות, הרבה פעמוני רוח... מתאים לערב אם רוצים לנשנש משהו קל וגם לארוחות בוקר. לא ממליצה על השירות משלוחים של ארוחות הבוקר שפועל בישוב! סתמי ויקר!

ShirShir

New member
תעתיקו ותדביקו את הכתובת הזו:

http://www.weekend.co.il/galiltop/aviv/index.htm

lavendula

New member
נראה לי שיש לנו את אותו טעם!

אמנם לא הייתי שם אבל עליתי לא מזמן על האתר שלהם וסימנתי לי אותם כאופציה! את יכולה לפרט קצת?

ShirShir

New member
מה תרצי שאספר../images/Emo35.gif אשמח לפרט../images/Emo9.gif

ודרך אגב, כל מה שאספר יהיה נכון ללפני שנה, כי הבנתי שמאז הם שיפצו שם ושידרגו את המקום. זו יחידת חדר אחת, נעימה ודי מרווחת, מיטה זוגית, מצעים ושמיכות נעימים נקיים וריחניים. מטבחון מאובזר, מקרר קטן [שבו חיכו לנו בקבוק יין, חלב, מעדנים וסלסלת פירות], תה+קפה+סוכר, קומקום, כלי מטבח, פינוקים נוספים כמו גרנולה ועוגיות, ועשבים לתה [נענע, לימונית וכו']. חדר אמבטיה + שירותים, האמבטיה היא נמעשה ג'קוזי זוגי מפנק, היה שם גם קצף אמבט וסבון נוזלי וסבונים נוספים. מרפסת נעימה והכל מלא בזרי פרחים קטנים. מזגן + טלויזיה + כבלים (אם אני לא טועה) + וידאו + כמה סרטים + טייפ-דיסק + כמה נרות בחדר. אמממ.... מה עוד תרצי לדעת
תשאלי חופשי......

lavendula

New member
תודה על הפירוט

לפי התמונות שבאתר, יש ג'קוזי במרפסת. זה מה שקסם לי. אולי זה חלק מהשיפוץ, או שהוסיפו עוד יחידה. יש נוף?

בלבי

New member
לי יש שאלה !

לכל מי שיודע ! המקום אכן שופץ ושודרג וכיום כבר לא מדובר על יחידה אחת, אלא על שתי יחידות ספא ושתי בקתות עץ. המחיר זהה. לכל אופציה היתרונות שלה. למשל, ביח' הספא יש נוף וג'קוזי במרפסת (אבל משותף לשתי היחידות!), בבקתת העץ יש סלון (שאין ביח' ספא) ויותר פרטיות. אז איך בוחרים ?? אני שוקלת חופשה באמירים ולכן מתעניינת... אשמח מאוד לשמוע חוויות באם מישהו היה שם לאחרונה.

lavendula

New member
והרי ההוכחה שלא מספיק להתרשם

מהאתר. שמים תמונות מכמה יחידות וביחד נוצר הרושם שמדובר ביחידה אחת מפוארת! זה כמובן לא אומר שזה לא מוצלח אבל חשוב לדעת הכל מראש. בלי פינת ישיבה זה מבאס, ואני גם מעדיפה ג'קוזי חיצוני ולא כחלק מהמקלחת. מצד שני, אין מצב שאחלוק את הג'קוזי עם שכנים!

בלבי

New member
בדיוק !

התבאסתי לאללה לאחר השיחה עם בעלי המקום. הבנתי שעליי לבחור בין פינת ישיבה לבין נוף, בין פרטיות לג'קוזי במרפסת ... הם ריכזו את כל היתרונות מכל היחידות ושמו באתר - הנה ! אבל לאחר ברור, עליה וקוץ בה ! זה כמובן לא אומר שלא מוצלח, אבל (לפחות מבחינתי) זה אומר שצריך להתפשר. לי אישית חשוב גם נוף וגם פינת סלון שאפשר להיזרק בה וג'קוזי שלא צריך לחלוק עם השכנים
אז אם אני בכל זאת רוצה אמירים, לאן ???
לא רוצה ליפול על צימר מעאפן !

ניסית את לוין?

ובאשר לאוכל - דונה מאראקש במושב שפר הסמוך ארוחה מרוקאית לעילא ולעילא. להזמין את המנה הגדולה. (130 ש"ח - כולל הכל כולל יין חופשי ועוד הרבה...)

בלבי

New member
לא ניסיתי ....

מצאתי את האתר שלהם, למי שרוצה לראות ... http://www.amirim.net/amirim.htm לי אישית הסיור הוירטואלי לא עשה חשק... אני מחפשת צימר קצת יותר מפנק ומושקע. לא התרשמתי שיש כאלה באמירים. אני לא מהמטיילים. אני מגיעה לצימר על מנת לנוח, על מנת לשנות אוירה, ולא על מנת להתרוצץ, מה שכן אנחנו דואגים לאכול טוב! (מסעדה טובה זה אחד הבילויים האהובים שלי). בכל אופן, חשוב לי להנות מצימר מפנק ! הצימר באתר, לדעתי, מתאים יותר למי שמחפש מקום לשים את הראש בלילה, כאשר במהלך היום מטיילים וכו' התנאים נראים לי בסיסיים ומנימליסטים מאוד, וזה בסדר, תלוי כמובן מה מחפשים. זו דעתי בכל אופן. באשר לאוכל, דונה מאראקש, היא בהחלט אופציה שרשמתי לעצמי באם אתארח באיזור (אפילו דיברתי עם דונה לפני מספר שבועות, במסגרת בירורים קולינריים שעשיתי לפני יציאתי לחופשתי האחרונה). אם כי אחד היתרונות מבחינתי בשהייה בישוב אמירים, הוא שלא חייבים כלל לצאת מהישוב בשביל אוכל (תלוי בעצם לכמה זמן באים). אין כמו ארוחות הבוקר המדהימות של דליה (בראנץ' שמחזיק אותך שבע עד ארוחת ערב!). ארוחת ערב ב"סעודה האחרונה", לדעתי אסור להחמיץ. להיזרק בכייף בסימסלה - שם דווקא לא ביקרתי אבל קיבלתי המלצות מחברה. אבל כדי לא לצאת, כל הפואנטה זה להתארח בצימר "שווה" שלא עושה חשק לצאת ממנו (חזרתי מאחד כזה לאחרונה, ואף המלצתי עליו כאן בפורום). אבל... עוד לא התייאשתי מלמצוא את מבוקשי באמירים
ותודה על ההתייחסות

בית שלום!

10 חדרים לתפארת, ארוחת בוקר מהסרטים, אירוח עם אנשים "של פעם" מחירים בכלל לא בשמים ונוף עד החרמון... שוה, שוה, שוה.... (שבי ליד האח ובקשי לשמוע את סיפור המשפחה...) ותמסרי להם שלום ממני. שבת שלום!

בלבי

New member
../images/Emo51.gif

אבדוק במה מדובר ... רק שאלה עקרונית לי אליך. הכיצד למה ומדוע שארצה לשלב בחופשה רומנטית ואינטימית עם בעלי האזנה לסיפורי משפחה כלשהי ??
גוד שבס !

אם זה עקרוני אז בבקשה...

במהלך חופשתכם "הרומנטית והאינטימית" כדברייך, כנראה תצטרכו לאכול ארוחת בוקר שכולה מעשה ידיהם של בעלי הבית, ואז, תגלי כמה שאלות יש לך לשאול על האנשים והמקום. (אי אפשר להיות תלושים מההוויה). אלא אם כן (במקרה שלכם) החופשה כלכך אינטימית וכלכך רומנטית שגם לא תרדו לארוחת בוקר. עניתי לך כי נראה לי שזה מאד "עקרוני" - אבל בכל מקרה - חופשה נעימה...

בלבי

New member
למה במרכאות ??

אכן עקרוני מאוד ! (ובלי מרכאות) אתה אולי תתפלא, אבל לי אישית, אין שמץ עניין לשמוע על ההיסטוריה המשפחתית של מי שמארח אותי. אני גם כפי הנראה לא אגיע למקום שמאפשר אינטרקציה כזו. אני לא מחפשת "משפחתיות" בחופשות שלי, את זה יש לי בבית. אני גם לא מחפשת "הוויה" או גיבוש לאומי. אני כן מחפשת פרטיות ולהתנתק ! אין ספק שעולם המושגים שלנו סביב נושא החופשה שונה. אתה כפי הנראה (בתור מדריך טיולים, כך הבנתי מהאתר שלך) פונה בהמלצותיך לקהל יעד קצת שונה ממני. אני חושבת שזה לגיטימי, לא צריך לכעוס. פשוט לא "קלטת" (למרות שמאוד פירטתי) מה אני מחפשת. אבל תודה על ההמלצות בכל מקרה. כל טוב !

למעלה