אמיר איבגי , גיא מרקמן ושאר השדרנים
אמיר
היות ואתה מכותב להודעתו של האידיוט המדופלם - שחף פילוביץ´ (כן, לראשונה אני לא מסוגלת להתאפק- פילוביץ´ - תתבע אותי) ושמך נישא בפיו כמעט בכל משפט. משתמע כאילו הנך שותף לדעותיו על שרון פרי- למרות שאני יודעת שאין זה כך. ואני מניחה שגם אחרים, מי שעוד נשאר בפורום הזה, חושב כמוני. אבל, ופה האבל הגדול, אני סבורה כי היות ששמך הועלה בהודעתו ושרון פרי דיברה בתוכניתך, שלה האזנתי, ולא מצאתי ולא פגם קטן בדבריה או דעותייה האישיות, אני סבורה כי עליך להגיב לעניין, לפחות בתור שדרן ומנהל מחלקת החדשות, שבסגרתו נערך הראיון עם שרון פרי. אשמח לראות תגובה אמיתית ממך, שכן אני מעריכה את עבודתך המקצועית וסבורה שיש מקום לכך. וכן, אני סבורה שהנהלת הרדיו צריכה להגיב. ושדרנים נוספים, שלהם יכול לקרות מחר, בדיוק אותו דבר מה שקרה לשרון פרי. קל מאוד להכפיש את שמו של אדם, אולם כידוע לכם, קשה לנקותו אחר כך. וכידוע לכם שרון פרי מביעה דעתה בשמה האמיתי ולא מסתתרת תחת שם בדוי - כפילוביץ´ שחף. הודעתו של פילוביץ´ זיעזעה אותי ואני סבורה שאתם נותנים פה במה לאדם הזוי הנמצא בשפל המדרגה. לדעותיו הפולטיות כבר התרגלנו, אולם הפעם הוא הקדיש את הסאה. (יד הלשון - ראה, תיקנתי את עצמי).
לא לכבוד הוא לי להמשיך ולכתוב בפורום זה, למרות שאני כן חפצה בכך, וששמי יתחבר ולו לרגע אחד מיותר עם אותו אדם בשם שחף פילוביץ´. אני מכבדת את רצונו של כל אדם לא להיחשף, וגם אני מעדיפה להסתתר תחת השם פוזה, אולם דבריו של פילוביץ´ הם טעם לפגם ומשפיעים על כל פורום הרדיו. מה עוד שאני סבורה שגם את דיבתי הוא עלול להוציא בקרוב. (ואז איך ארוץ לראשות העיר או לפחות למועצה)
בפורומים אחרים למדתי כי ישנם דברים שלא נשארים לאורך זמן וניתן למחוק הודעות לא ראויות. על אדם, באם הוא כותב, לתת דעתו על דבריו ולא לאפשר יד קלה מידי. ועל הנהלת הפורום, למרות במדינה דמוקרטית וזכותו של כל אדם להביע דעתו, לאפשר את המשך קיום הדמוקרטיה בצורה מכובדת ובצורה שלא תיפגע באחר. ולגיא מרקמן - מנהל הרדיו והפורום "עצם העניין" אני סבורה כי הלילה נגרם נזק לשדרנים ולעוסקים פה במלאכה. ובתור מאזינה קבועה שלכם וכותבת בפורום, נפגעתי באופן אישי, גם באם מדובר באדם לא שפוי הזקוק לטיפול. הפורום הזה הוא לא טיפול קבוצתי, ובטח לא לאנשים כמוהו. נ.ב. אני מעבירה הודעה ברוח זו וכן את הודעתו המקורית של שחף פילוביץ´(שלמרות הכל אני נמנעת לחשוף את שמו האמיתי) ומחאתי האישית למי הממונה על הרדיו ברשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו וכן להנהלת הפורמים והקהילות בתפוז, שם אני מרבה לגלוש. וכאן המקום לציין, כי בכל הפורמים אליהם הגעתי, תחת שם זה או אחר, לא נתקלתי בתופעה מאין זו. לא רק שאדם (פילוביץ´)זה הבריח את כל הגולשים, אלא הוא גם מנצל את העובדה שהוא לבד בפורום, בכדי להסית לרצח פוליטי, תחת עיניכם העצומות. ולהסית באופן אישי נגד אי אלו אנשים. וכן פילוביץ´, לאחר לבטים ארוכים החלטתי לכתוב את תגובתי האישית גם בפרטי וגם בפורום עצמו, כי ראוי שעוד אנשים יגיבו על כך,
גם באם דעותיהם שונות משלי. ועל זה נאמר. פילוביץ´. מה שאתה עושה לחברך, נעשה גם לך.
אמיר