אמיר דרור שלום

אמיר דרור שלום

"האימון מלמד אותנו לקחת אחריות, יוזמה, עשייה, מחויבות למטרות, הגשמה ומימוש. הטיפול מכוון אותנו להתבוננות, חקירה, ניתוח ופרשנות, תובנה ועיבוד תהליכים רגשיים-נפשיים. " מה אני עושה שאני מרגישה שאני צריכה את שניהם גם את האימון האישי וגם את הטיפול הפסיכולוגי... אפשר לשלב????. גמר חתימה טובה ותודה רבה על העזרה????????

תלתלית3

New member
ניתן לשלב

אני למשל גם עוסקת באימון וגם ב-NLP ודמיון מודרך. אפשר לעבוד על תהליכים נפשיים בNLP ועל תהליכים ממוקדי תוצאה באימון. בב' טליה

רגע

שלום, תוכלי לספר על עצמך ועל ההתלבטויות והמטרות שלך עוד אפשר גם שנתחיל אחרת ופשוט תתארי את המצוקה העיקרית שאת חווה עכשיו המשך יום טוב

היי אמיר

או קיי אני בת 24 המטרה שלי כמובן למצא זוגיות וגם למצא עבודה שבה אני יצליח לממש את היכולות שלי ואני חושבת שהדבר שחוסם אותי בעיקר שאני אדם כעוס ועצבני לפעמים שאנשים לא מאמינים למה שאני אומרת אני כועסת מאד ועונה בטונים לא נעימים ואני רוצה לשנות את זה אני כי אני יודעת שאפשר אחרת אבל איך אני אדע בעצם האם אני צריכה טיפול פסיכולוגי או אימון אישי הבנתי שכעס לא תמיד צריך טיפול פסיכולוגי אבל עוד משהו אחרי שאני מוציאה אגרסיות אני מרגישה טוב עם עצמי כי למעשה אני אומרת את האמת אבל אני יודעת שזה לא דבר שמקובל ואפשר אחרת

ככה אני מרגישה עכשו

"עד היום התגלגלתי . . . חייתי ללא מטרה, זרמתי בלי חשבון, מעכשיו אני רוצה לנהל את חיי"

coachingyou

New member
רוצה לנהל את חייך!?

הידיעה כי את רוצה לנהל את חייך היא כבר 50% מהדרך לשינוי. עצם העובדה שאת מכירה בבעיה - סימן שאת באמת רוצה לשנות. התוצר הנלווה המיידי יהיה הפחתה באגרסיות ובכעסים שלך על כל העולם - או יותר נכון לומר - הכעסים שלך על עצמך... ולא חשוב אם תבחרי בפסיכולוג או מאמן אישי - המשיכי בתנופה שהתחלת בה, אל תחזרי לתוך הקונכיה אלא צאי לעולם ושני אותו. אני ממליצה לך לקרוא את הספר "לאהוב את מה שיש" של ביירון קייטי. היא מלמדת דרך נעימה לשינוי שאת מחפשת. קריאה היא לא במקום קבלת תמיכה אלא כתוספת מועילה מאוד. אימון אישי, מניסיוני, יביא אותך למטרה זו בדרך יעילה. בהצלחה,

עבודה רגשית ומעשית

שלום, כעס היא אנרגיה קשה ומתעתעת פעמים רבות קשה לנו לכעוס באופן ישיר וברור כלפי אותו אדם שכלפיו באמת אנו כך מרגישים. כתוצאה מזה אנו מחליפים את הקיר עליו נשליך את ההרגשות הקשים שלנו. לפעמים זאת ממש אנרגיה מזיקה ומרעילה כי אנו מפנים את הכעס כלפי עצמנו. כאשר בתוכנו אגור כעס והוא נצבר ונערם במשך שנים לא נוכל באמת להרגיש לא ביטחון ולא חופש. ולכן יש בשאלתך היגיון של ממש. להיכן ללכת כדי לקבל עזרה. לא חושב שהתשובה פשוטה וחד משמעית. אני מאמין שהחשוב מכל הוא הכלים שאדם בונה בתוכו כדי להעצים את עצמו, בכלים אני מתכוון במקרה זה ליכולת גם ללכת לעומק ולרפא את המקום הפצוע שהחוויה שלו היא של כעס וגם ליכולת כאשר הכעס עולה לייצר דרך התנהגות / תקשורת חדשה. זה שאני מאמין בכך לא אומר שזה גם נכון ומתאים עבורך. את צריכה לנסות ולברר מה מתאים לך. הייתי מחפש איש מקצוע שברור לך שהוא יכול להיות גם במקום רגשי וגם במקום מעשי. ישנם פסיכולוגים כאלה וישנם מאמנים כאלה ואולי גם אנשים שבאים מתחומי מקצוע נוספים, מטפלים אחרים. אני מפנה אותך למספר מאמרים שמתארים תהליכים שנוגעים גם בצד הרגשי וגם בצד המעשי / תקשורתי מקווה שזה יתן לך מושג איך תהליך כזה יכול להראות תהליכי עומק - מאמרים שנה טובה

למעלה