אמיר דרור

אמיר דרור../images/Emo53.gif

יש בי דחף ורצון זה כמה שנים להפיץ את דרך אמונתי יצרתי לי אמונה, הסתכלות והתמודדות דרך שמדריכה אותי ומביאה אותי לתוצאות אדירות גיליתי זאת בהיותי בהליכי הגירושים חלפו להם 12 שנים של השלמה הכרה ומודעות ואני לומדת לראות בדרך שונה ומשנה את טפוסי ההתנהגות שלא שרתו אותי, רגועה, משלימה, מקבלת, אוהבת ורוצה לעזור לסביבה לראות את דרכי כדי שהם יוכלו לחיות את חייהם בשליטה האם יש בידך להדריך אותי, או לכוון, כי אני אבודה משהו דוחף, אך אין לי את הכלים המקצועיים בידי אודה לך מראש אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

בדיקה עצמית

שלום אילנה האם את יודעת להגדיר באופן חד ומדויק ממה מורכבת ההתמודדות אותה פיתחת לעצמך ? האם את יודעת איך ללמד אחרים את אותם כלים ? האם את יודעת מהם הכוחות האישיים הייחודיים שלך ומהן החולשות ? מהי עבורך המדיה הזאת - פורום באינטרנט ? את לא לבד ! יום טוב, אמיר דרור

אמיר שלום

כאן יש לי בעיה לכן פניתי אליך לספר כן, להסביר ולתאר אני יודעת אך לא להגדיר אותה בשם או איך לתת לה מסגרת, לי מאוד קשה פשוט אין לי את המילים הנכונות או את המבט מהצד לכן זקוקה להכוונה ולעזרה השאלות שלך ענייניות אך לא על כולם יודעת לענות קשה לי להקליט הרבה ולענות על כל השאלות כאן בפורום יש עוד אפשרות לקבל עזרה בניהול שיחה טלפונית וכו' שלא יובן לא נכון פשוט קשה לי ההקלדה אך אם לא תהיה בררה אתמודד אילנה

מאמן

שלום יכול להיות שהתהליך שנכון לך הוא עבודה עם מאמן אישי שאחרי היכרות עם המטרות שלך יוכל ללוות את התהליך המעשי שאת מבקשת. אני מעלה כאן אפשרות - בלי היכרות אמיתית אי אפשר באמת לייעץ בבורסה למימוש חלומות מופיע מאמן ששמו אבי שילון הוא גר בבינימינה ואולי זה מרחק סביר עבורך. נסי להיפגש איתו כדי לבחון התאמה בהצלחה, אמיר

נגה

New member
בוקר אור אילנה..כנסי לאתר הדרך למעל

"הדרך למעלה" להעצמה אישית. יש מפגש השבוע במרכז אולי תצתרפי ביחד עוזרות אחת לשניה נוגה...יום טוב

למעלה