אמיר הופיע גם היום!!! (29.1)

אמיר הופיע גם היום!!! (29.1)

אמיר הופיע גם היום!!! (ביום רביעי במקרה סידרו לי כרטיסים ברגע האחרון, אבל כבר מזמן הזמנתי כרטיסים להיום, בגלל זה הייתי בשתי ההופעות). קיצר, הוא היה מדהים, כהרגלו. הייתי שורה ראשונה באמצע וצילמתי בסוף ההופעה כמה תמונות וממש מקרוב! אני מבטיחה לפרסם אותן או מחר או מחרתיים. בסוף ההופעה גם הצטלמתי עם השחקנים ומסרתי לאמיר נסיעה טובה.

inbalzi

New member
פששש ואני חשבתי שהוא עזב חחחח

לא נורא, זה טוב שהוא ממשיך, כך שאם יש עוד אנשים שלא הספיקו לראות אותו ורוצים- שילכו :) שמחה שנהנית, ומזלך שלא תפסו אותך מצלמת! חחח

לא, הוא עזב

הוא במקרה חזר לשתי הופעות, אבל הוא אומר שהוא לא יופיע יותר, והוא גם נוסע למזרח, אז נראה לי שלא נראה אותו יותר במרי לו...

זהו אמיר עזב סופית והספקתי לראות או

אותו וגם לאחל לו נסיעה למרות שהוא בכלל לא מכיר אותי ולחצתי לו יד וגם לאביטל ודיברתי אתה והקטע הכי טוב היה שאביטל אומרת לי ולידיד שלי שהיה אתי ראיתי אותכם אתם הזוג שכל הזמן רקד ושר.ומי שראה אותי אני הבחורה עם השער הקצר שלבשה מכנסיים בצבע חום בהיר וחולצה ירוקה ומעיל שחור ארוך ועמדה עם בחור גבוה שלבש מעיל עור שחור וחיבק אותי זו אני דיברתי עם אביטל ואמיר ועם עוד כמה מהשחקנים.אבל אמיר שיחק מדהים חבל שהוא עוזב אני שמחה שלפחות יצא לי לראות אותו בפעם האחרונה.ו
לית שכמותי הבאתי מצלמה להצטלם עם השחקנים רק בסוף הישארתי אותה באוטו של ידיד שלי כי פחדתי שהסדרנים ייקחו לי אותה ולא רציתי את זה.

למעלה