אמיר הופיע היום!!! (26.1)

אמיר הופיע היום!!! (26.1)

הייתי בהופעה, ובכניסה לא היה רשום כלום על מחליפים, ואז בתחילת ההצגה, לפני הקטע המוקלט של צביקה פיק מישהי הודיע שהיום באופן חד פעמי אמיר מופיע - "להופעה אחרונה בהחלט". והיה מדהים- אמיר ומיכל מושלמים! אבל מה הקטע? הייתי בטוחה שגיא זו-ארץ לא יופיע, אבל הוא הופיע, בתפקיד סמי, והוא היה קורע! והצטלמתי איתם בסוף, והם היו מה זה נחמדים, בהתחלה התביישתי אבל חברה שלי קצת עזרה. בהופעה לא צילמתי כי לא רציתי להתעסק עם הסדרנים, אבל הייתי בשורה שנייה וראיתי ממש טוב! ואם מעניין אתכם, אז הייתה פאשלה קטנה לאמיר, אבל זה היה די מצחיק- בזמן שעל הבמה היה קטע לא שלו, פתאום שומעים אותו ברמקול "את לא מאמינה מה קרה לי עכשיו, אני.." ואז הפסיקו אותו - הוא כנראה לא שם לב שהמיקרופון שלו פועל וזה קרה אחר כך עוד פעם, אבל רק לשניה. לסיכום, היה מדהים, משגע וכל הדברים הטובים שאפשר להגיד על ההצגה הזאת!

LOVEאמיר

New member
../images/Emo12.gifאמיר הופיע היום?!?!?!?!

זאת אומרת ש... שהוא לא יופיע ב-29 כמו שאמרו?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיזה מסטול הוא! חח תמיד קורה לו פאשלות! שמחה שנהנית
, אני אשמח אם תשימי כאן את התמונות שצילמת..

אמירוש שלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה באסה שלא ידעתי אם הייתי יודעת הייתי מגיעה. אוף למה לא הודיעו על זה
נראה לי שלאמירוש קשה להיפרד ממרי לו הלוואי והוא יחליט לחזור אמן!

עוד משהו

אחותי הייתה איתי בהופעה והיא חושבת שזאת שהודיעה שאמיר מופיע אמרה שהוא מופיע היום ועוד פעם אחת אחרונה אז יכול להיות שהוא גם יופיע בשבת- אני לא יודעת, אני שמעתי משהו אחר.

barmiz

New member
אפילו יותר מכך...

היום ב"ידיעות אחרונות" התפרסמה מודעה של מרי לו והיה כתוב בשחקנים "אמיר פיי גוטמן/גיא זוארץ" כנראה הבימה שיכנעו אותו להופיע עד הטיסה...

LOVEאמיר

New member
לא, זה עוד היה כתוב בעיתון גם..

בשבוע שוא כבר עזב.. הם פשוט לא שינו את זה עדיין, כנראה... אין מצב שאמיר יחזור, שמעתי את מה שהוא אמר: "אני צריך קצת חופש מהבמה"

../images/Emo46.gifבאסה חשבתי שהוא מופיע במוצ"ש

אולי דברים עוד ישתנו בדקה ה-90 ואני אזכה לראות אותו מופיע שוב בפעם האחרונה במוצ"ש וגם אם לא אז חבל מאוד אבל נקווה שגיא לא יימרח את ההצגה ידידה שלי ראתה אותו ואמרה שכל משפט לוקח לו שעה להגיד וההצגה די נמרחת יעל הבנתי לא משחקת בגלל יום ההולדת שלה אז כנראה אני אראה את גיא ואת מיכל נו טוב למרות שאולי אני מקווה בלב שאמיר כן יפתיע ויופיע.

LOVEאמיר

New member
התכוונתי לומר מקודם ש...

אין מצב שאחרי מוצ"ש (כי כולם פה אומרים שהוא כן צריך להופיע) הוא יחזור להופיע בהצגה... זהו, רק רציתי להבהיר את הדברים, שלא תחשבו שאמרתי שהוא לא יופיע גם במוצ"ש... כי יכול להיות שכן... (נקווה
)

aMiRi GiRl

New member
לגבי הפאשלה של אמירי שלי

היה לו אותו דבר בפיטר פן ! המיקרופון שלו לא עבד ואז הוא נצמד למיכל ינאי (המגעילה!!) כדי לשיר, ואז יש קטע שהוא צריך לרקוד קצת סלסה אז בקטע הזה הוא הלך למאחורי הקלעים לתקן את המיקרופון ואז הוא כזה בא לחזור לבמה ואז מישהו מושך אותו מאחורה ואז הוא כזה נמשך אחורה בכוח כזה...חחח זה היה ממש משעשע
ואני גם בשוק שאמירי הופיע אתמול...! אני כ"כ מתגעגעת אליו וחייבת לראות אותו לפניי הטיסה!! כתבו עליו ועל ינאי פרישר בפנאי +
, תקנו ותראו
וכתבו על הנסיעה שלו, הוא נוסע בכל זאת למזרח

איזה באסה שלא שאלתי את אמיר

אם הוא מופיע ביום שבת, אבל הייתי בטוחה ששמעתי שהודיעו בתחילת ההצגה שזו ההצגה האחרונה שלו, אז בכלל לא חשבתי על לשאול אותו. אבל, גם אחותי וגם חברה שלי שמעו שהודיעו שהוא יופיע בעוד הצגה, אז מאוד יכול להיות שהוא יופיע בשבת. אני בכל מקרה הולכת בשבת. אתמול במקרה סידרו לי ברגע אחרון כרטיסים אז הלכתי אבל כבר ממזמן קניתי ליום שבת כרטיסים, אז נקווה שיהיה כיף! ובקשר לתמונות, אין לי בעיה לפרסם אותן, אבל זה סתם תמונות שלי עם השחקנים, אני רק צריכה לסיים את הפילם ואני אוכל לפרסם אותן.

LOVEאמיר

New member
הוא משוגע אם הוא בכל זאת טס למזרח:/

אני לא מבינה למה הוא מתעקש?...
ולמה הוא רוצה לעשות קרחת לעזאזל?!

למעלה