אמיר היה עכשיו בתוכנית של אפרת רייטן הוא דיבר קצת על מרי לו על גאגא ועל פסטיבל מחזות הזמר
P Plasure New member 26/12/04 #1 אמיר היה עכשיו בתוכנית של אפרת רייטן הוא דיבר קצת על מרי לו על גאגא ועל פסטיבל מחזות הזמר
T TetiBETTY New member 26/12/04 #2 ../images/Emo104.gifדאמאט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif פרטי יותר בבקשה...
../images/Emo104.gifדאמאט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif פרטי יותר בבקשה...
L LOVEאמיר New member 26/12/04 #6 חחחח ממש לא!!! הוא היה שם איזה 10 דקות!! ואני ראיתי הכל והקלטתי! הוא היה מאתוווווווווווווווווק הוא היה חמוד עם התסרוקת..
חחחח ממש לא!!! הוא היה שם איזה 10 דקות!! ואני ראיתי הכל והקלטתי! הוא היה מאתוווווווווווווווווק הוא היה חמוד עם התסרוקת..
P Plasure New member 26/12/04 #7 10 דקות?? הוא אולי ישב בצד בזמן שההוא דיבר הוא דיבר בתכלס דקה וחצי. והתסרוקת הייתה לו ממש ממש ממש לא יפה...יאק... חחחח
10 דקות?? הוא אולי ישב בצד בזמן שההוא דיבר הוא דיבר בתכלס דקה וחצי. והתסרוקת הייתה לו ממש ממש ממש לא יפה...יאק... חחחח
L LOVEאמיר New member 26/12/04 #8 אני דווקא אהבתי מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif הוא ממש היה נראה כמו ילד... התכוונתי שבת'כלס הוא היה איזה 10 דקות, אבל הוא לא דיבר דקה וחצי! לא צריך להגזים... הוא היה מאמי כהרגלו
אני דווקא אהבתי מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif הוא ממש היה נראה כמו ילד... התכוונתי שבת'כלס הוא היה איזה 10 דקות, אבל הוא לא דיבר דקה וחצי! לא צריך להגזים... הוא היה מאמי כהרגלו
P Plasure New member 26/12/04 #9 מאמי הוא היה ומאמי הוא יישאר לא קשור לכמה זמן הוא דיבר ובאמת שאני ראיתי ואת יודעת מה, הוא לא דיבר דקה וחצי, אלא 2 דקות לא יותר.. וזה גם לא כל כך עקרוני כי בתכלס זה היה סתם ראיון..זה לא חידש לנו שומדבר...
מאמי הוא היה ומאמי הוא יישאר לא קשור לכמה זמן הוא דיבר ובאמת שאני ראיתי ואת יודעת מה, הוא לא דיבר דקה וחצי, אלא 2 דקות לא יותר.. וזה גם לא כל כך עקרוני כי בתכלס זה היה סתם ראיון..זה לא חידש לנו שומדבר...
L LOVEאמיר New member 26/12/04 #10 אני יודעת שזה לא קשור... סתם אמרתי את זה כדרך אגב חחחחחחחחחחחחחחח ואני לא אתווכח איתך על דקות, שניות ומאיות, כי באמת חבל לי על הזמן....
אני יודעת שזה לא קשור... סתם אמרתי את זה כדרך אגב חחחחחחחחחחחחחחח ואני לא אתווכח איתך על דקות, שניות ומאיות, כי באמת חבל לי על הזמן....
T TetiBETTY New member 27/12/04 #11 ../images/Emo104.gifיש תמונות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בבקשה כן ובכלל, יש מצב שתעלי את למחשב
../images/Emo104.gifיש תמונות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בבקשה כן ובכלל, יש מצב שתעלי את למחשב