אמיר ומייקל הערב

היה שידור ממש יפה!

עשו גם לאמיר שלנוו הפתעה והביאו לו עוגה עם בובות שלו ושל ינאי לכבוד החתונה!וזה המקוםם לאחל המון המון
לסיכום היה שידור מדהים ומצחיק, אמיר ומייקל שרו את שיר הפרידה שלהם מהיי פייב וגם מייקל שר את השיר של היי פייב מפסטיגל 98! מקווה שלא פספסתם!

TetiBETTY

New member
ראיתי את ההודעה רק היום ../images/Emo4.gif

ראיתי את GOSSIP GIRL מ 17 בערב ועד 4 לפנות בוקר... חבל!

היה מעלף../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחד האירוחים היפים אני מאוד אוהבת לראות את אמיר ומייקל ביחד והשיחת
עם אייל שחר הרסה לי את הבריאות מצחוק. הביצוע האקוסטי שמייקל ביצע לקטן זה הכי כייף בעולם גרם לי פשוט לבכות כי כמו שליבי אמר השיר עצוב בטירוף ומה שתמיד איכשהו תשטש את העובדה הזו זה העיבוד המקפיץ והקיצבי המקורי. ודבר שחודש לי בתוכנית הוא שמייקל סיפר שאייל דסאו פתח בר מהמם ומאוד שמחתי לשמוע את זה
הדבר היחידי שלא אהבתי הוא הקטע עם החשפן והחשפנית זו בדיחה שחוזרת לאחרונה על עצמה ודי התרשמתי שאמיר לא כ"כ אוהב את העניין.

תמי134

New member
איזה חמוד מייקל איך הוא עשה...

איזה חמוד מייקל איך הוא עשה יפה את הדואט עם אמיר אתמול בערוץ 24 ... ממש נהניתי מהם. היו בלהקה עוד שניים איפה הם? אחד מהם היה זמר מאוד אבל מאוד מוכשר ומוסיקלי עם קול מוזהב גבוה וצלול מאוד היה לו שיער ארוך שחור ועור שחום כזה יפה, מישהו זוכר איך קוראים לו?

תשובות

קודם כל ברוכה הבאה לפורום נעים מאוד להכיר
1)כפי שמייקל סיפר בתוכנית עידן מתגורר בשנה וחצי האחרונות בארה"ב ומופיע שם ועובד על המוזיקה שלו. אייל דסאו חזר לארץ מלפני שנה וחצי לאחר שהתגורר מספר שנים עם אישתו והם הורים לשתי בנות מייקל סיפר שאייל פתח בר מדהים ושהוא יזם מצליח. 2)את מתכוונת לאייל שחר שהוא גם עלה לשידור טלפונית במהלך התוכנית. אגב שחר הוציא סינגל בספטמבר האחרון שנקרא "לא חשוב לאן"שאת המילים כתב בעצמו והלחין יחד עם פיני ארונבייב.

OOOO0

New member
האירוח של אמיר ומייקל נכנס לאתר.

אם פספסתן או אם אתן רוצות לראות שוב את האירוח של אמיר ומייקל ב"לילה לא שקט" זה נכנס לאתר: http://www.mako.co.il/music-24/24new-music24_video תבחרו באפשרות "ילה לא שקט".יש שם כמה קטעים עם אמיר ומייקל.

למעלה