אמיר זה נוסטלגיה שמשתבחת...

אמיר זה נוסטלגיה שמשתבחת...

ואוו לא מאמינה שאני כותבת כאן..כבר בת 20 מסתכלת על הילדות והנעורים שלי אפילו בספר מחזור כשסיימתי ביה"ס לא חסכו ממני את המשפט "על אמיר פיי גוטמן תמיד מפנטזת" חחח קצת פאטטי מידי אבל אלו דברים שלא ניתן לשכוח ולהתעלם.. עכשיו זה כבר אחרת אני מעריכה את המוזיקה ואת אמיר שעשה דרך ארוכה מאז ... מוזר לחשוב שהייתי מנשקת את הטלווזיה כשהיה משודר קליפ חחח אמיר טוב שנשארת עם הקהל שלך ואני מקווה שיהיה לי זמן לבוא לראות אותך מופיע ...הלו"ז שלי לא נותן מנוחה אתה בוודאי יודע ומכיר את הלו"ז הצפוף של צוותי בידור.. שיהיה לך בהצלחה !!!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נעים מאוד להכירך חמודה
נשמח אם תצטרפי לפורום באופן קבוע
אגב לגבי הספר מחזור גם עליי כתבו בספר מחזור שלי על אמיר שני משפטים: הראשון: "לרעות שלנו יש אני מאמין מופנם הכולל הרבה מאוד כוח ואמיר אחד מושלם" השני: רעות נתפסה בונה חדר חדש שהוא בעצם לאמיר פיי גוטמן מקדש"

TETIBETTY ?

שלום למי שיקרא את זה...השאלה שלי מי בעצם מנהל את הפורום מי מגיב להודעות... תקנו אותי אם אני טועה אבל נראה לי הזוי שאמיר ישיב לכל ההודעות כאן..מי עושה את זה במקומו?

לכל פורום רשמי

של כל אמן האמן לא מנהל את הפורום בעצמו לכל פורום יש מנהל\מנהלים שעונים לשאלות המעריצים ומעדכנים את הפורום.האמן נכנס לפורום וכותב למעריצים מידי פעם. אמיר כמובן כותב לנו מידי פעם וגם קורא ומתעדכן כל הזמן בכל מה שקורה בפורום וככה זה בכל פורום רשמי של זמר\זמרת\שחקן\שחקנית וכ'ו. את הפורום הזה מנהלת בת אל שהכינוי שלה מסומן בכחול.

למעלה