אמיר כותב לכם..

שלום לכל חברי הפורום

אני שמח לכתוב לכם שוב וגם לשחרר לכם שבוע לפני כולם את "נס" השיר השני מתוך האלבום שיגיע אליכם בקרוב. אתם בטח רוצים לדעת כמה קרוב .... אז ככה תאריך סופי עוד אין אבל בכל מקרה זה יקרה אחרי פסח. אבל לא הרבה אחרי. את "נס" כתב אמיר בן דוד שהיה חבר בלהקת "אבטיפוס" שפעלה בשנות התשעים. הלחן של דודי לוי שהוא אחד האמנים האהובים עלי ביותר עוד מימי "נוער שוליים" שהייתה אחת הלהקות האהובות עלי ביותר. באלבום שלי יש גם לחן של מיקיאגי שהיה הסולן של "נוער שוליים". ככה שאני ממש סוגר כאן מעגל מרגש. "נס" הוא אחד השירים האהובים עלי באלבום ואני מקווה שתהנו ממנו גם. פורים מגיע וזה חג שחייבים באמת לחגוג בו אז תבלו הרבה. תודה לכם על כל התמיכה והאהבה. אתם מוזמנים לכתוב שאלות לפעם הבאה שאבקר כאן. שלכם, אמיר.

TetiBETTY

New member
כיף לשמוע ממך ../images/Emo13.gif

סינגל מדהים
, מחכה בציפייה לאלבום

shay08

New member
תודה שכתבת ../images/Emo9.gif

אני אישית מאוד אהבתי את הסינגל ואני מקווה שיצליח

aMiRi GiRl

New member
אמירוש! יקירי!!

מה שלומך ?אני רואה שהכל מצוין איתך וטוב לשמוע באמת..!! אני באמת כבר מחכה לדיסק בצייפיה גדולה מאד...אבל בינתיים יש לצפות לסינגל החדש "נס" , שגם לו אני מצפה מאד מאד!! אני רוצה לאחל לך המון המון בהצלחה בהמשך הדרך,אתה בנאדם מדהים שכיף לפגוש אותו כל פעם מחדש! ניפגש ב25.4 בלהקה :) אוהבת המון,סיגלית

היי,אמיר!תודה שכתבת כאן!

גם אני מאוד אוהבת את הסינגל ומחכה לדיסק בציפייה גדולה!

אמירוש../images/Emo24.gif

כל כך כייף לי לקרוא את מה שכתבת. ואני כל כך שמחה שבקרוב יוצא סינגל חדש מתוך אלבומך החדש
למרגיש התמכרתי בטירוף ונס יהיה ההיתמכרות החדשה שלי. אני מחכה לאלבום שלך בקוצר רוח שברגע שהוא ייצא הוא יתנגן ללא הפסקה אצלינו בבית
. שיהיה לך המון המון המון המון המון
עם האלבום החדש שלך ובכלל בכל אשר תעשה
אוהבת אותך מאודדדדדדדד ואיתך תמיד לנצח רעות'קה

../images/Emo23.gif

ממש כיף לשמוע ממך
אתה בהחלט אחד האמנים האהובים עלי ביותר!

vmeytal

New member
איזה יופישרשמת לנו

ואני יראה אותך יום שני בהצגה בקריית חיים

אמירוששש

אמיר קודם כל כיף שנכנסת לבקר פה, רציתי להגיד לך ששני הסינגלים מקסימים אהבתי מאוד את הסגנון של שניהם זה נורא שונה מהתקליט הקודם הרבה יותר בוגר ויפה. תודה שאתה מעדכן ומשטף אותנו בדברים ועל הסינגל החדש שהגיע אלינו שבוע לפני. שיהיה לך חג פורים שמח באהבה חני

1sHiRuSh

New member
אמירו'ש!

השיר נס באמת שיר מאוד יפה .. מאוד התחברתי אליו! אין יום שאני לא שומעת אותו - לפחות 2 ביום! מחכה בקוצר רוח לאלבום... תודה וחג שמח גם לך

n e t a 8 5

New member
שלום שלום

שלום לך! מה נשמע? מזמן לא שמענו ממך! איזה כיף שכתבת פה! (בפורום) ואני מקווה לעוד הרבה פעמים... יאללה חג שמח ונשתמע!!! ממני

ady18

Well-known member
איזה כייף שבאת

והקדקשת לנו זמן וחג שמח גם לך

yeala

New member
כמה שאלות...

שלום שמי יעלה,ויש לי כמה שאלות,אשמח אם תשיב עליהן. 1.האם האלבום הזה שייצא בקרוב,יהיה דומה ל'מנטרה' האלבום הראשון,או שונה לגמרי? 2.פעם היה לך טור בעיתון הנוער ראש אחד,שבאחד מהטורים פירסמת חלק משיר "אומנות פופלארית" ,האם שיר זה יכלל באלבום החדש? 3.הייתה לך תוכנית רדיו "גוטמניה", ותוכנית בערוץ 10 ,האם תחזור לאחד מן התחומים האלו? 4.היה לך פעם תא קולי,שאפשר היה להתקשר ולשמוע אותך מדבר על מה יהיה בקרוב,האם זה יחזור? *אשמח אם תוכל לרשום פה,מתי אתה מתראיין לטלויזיה,או לכתבה בעיתון. בתודה מראש, יעלה.ט נ.ב אני שומעת את המוזיקה שלך עוד כשהיית בהיי-פייב,וגם אחרי שהוצאת את האלבום "מנטרה" שאותו קניתי (עותק מקורי כמובן)

אמירושששש

יאו אמיר מאמי קודם כל שיהיה לך רק הצלחה אני מקווה שהדיסק הזה רק יצליח ובעזרת ה' נגיע לזהבב.... אנחנו מאוד אוהבים אותך כאן ומצפים לדיסק בקוצר רוח אוהבתתת המון ...

למעלה