אמיר כץ שלום!

lio13

New member
אמיר כץ שלום!

אני קורא קבוע את הכתבות שלך בסל ניוז שבהם אתה קורא לשיפור הענף בכתבותך אתה מגן על הכדורסלן הישראלי, אבל בתור אחד שקורא לשיויון וצדק (השוואת מיסוי המשכורות של זרים וישראלים) אתה צריך לדאוג גם לרווחת המתאזרחים (להזכירך בג``צ פסק כי מתאזרחים הם אזרחים שווי זכויות לישראלים),לכן אני מצפה ממך כלוחם צדק ומאיגוד השחקנים שתצאו בכל כוחכם נגד חוק בריסקר שנוטף ממנו ריח חזק מאוד של גיזענות, לא יתכן שבריסקר הוא אזרח שווה חובות (צבא), אבל הוא לא מספיק ישראלי בשביל האיגוד!החוק שקובע שבריסקר לא יכול לשחק כי עדיין לא מלאו שלוש שנים להתאזרחותו הוא חוק גיזעני. לכן אני מצפה מהכדורסלנים באיגוד שלא יפלו גם הם בין ישראלים למתאזרחים,וידאגו לתיקון החוק המעוות!

אני מחזק את דברך

ובנוסף אל תחשוב שאמיר כץ הוא כזה לוחם צדק, בסך הכל הוא רצה את החובות שחייבים לו. לגבי חוק בריסקר, אתה יכול להיות בטוח, שכל עוד הוא ישחק במכבי, אמיר כץ ידאג שהחוק ישאר. ובתקוה אכן שאיגוד הכדורסל ומנהליו יקבלו קצת שכל!!

gil_e

New member
צהוב עולה

איני תוקף את דבריך. ודאי שאמיר רוצה לראות את כספו. אבל זה אינו הנושא אליו התיחס lio13 (תקנו אותי אם אני טועה). אמיר בטור שלו מדבר על כך שיש להגן על הכדורסלן הישראלי... אין כלל התייחסות לכסף שחייבים לו בראשון לציון. לגבי מתאזרחים אני לא יכול כמובן לדבר בשמו, אולם אם אני לא טועה הוא היה מסכים עם מה שנאמר בהודעה הראשונה. הוא רק היה מבקש כמובן שהביקורת על קבלת אזרחות תהיה תקינה. כלומר שלא יחתנו זרים סתם וכיוב. לא הבנתי מדוע אתה חושב שאמיר הוא תומך בחוק בריסקר? למיטב ידיעתי לא היה לו קשר לחוק, ולא קראתי בשום מקום דעה שלו שתומכת בו. לסיום אציין שאמיר אינו נוהג לקרוא את הפורום, אבל אידע אותו ואשאל אם ברצונו להגיב לדברים שנאמרו - (בטור שלו). גיל

חוק המאזרחים

בכל מקום אחר בעולם היו אומרים שזה חוק אנטישמי. אותם מתאזרחים בענפים אחרים טובים לסוע לאולימפיאדה ולהביא לנו מדליות!!! איגוד השחקנים זה חבורה של צבועים שכל אחד דואג רק לתחת שלו. מה עם רעיון המכביה?! איך תעמדו בפני אלפי ספורטאי המכביה מה תאמרו להם בקשר לחוק הגזעני הזה?!

gil_e

New member
אני איתכם

חוק שמגביל מתאזרחיםהוא בושה וחרפה. אם היו מעיזים להעביר חוק כשה במקום אחר זה היה גורם לעריפות ראשים. אני חושב דווקא שיש דברים שהאיגוד כן עושה בסדר ואפילו טוב לפעמים. אבל החוק הזה - טעות עצומה. מישהו יודע מה עם הבג``ץ?

McDVD

New member
בהחלט

להחלטת בריסקר יש פן גזעני ולא צודק.משהו צריך להעישות לגבי מצב זה ואמיר כץ לפי הודעתו של ליו 13 הוא האיש שצריך לעשות משהו לגבי זה ולא רק הוא אלא גם שחקנים אחרים שאיכפת להם מהכדורסל הישראלי.

למעלה