אמיר מחר מ15:00-17:00

LOVEאמיר

New member
איזה ס22ה זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo8.gif

aMiRi GiRl

New member
תודה מירוש ומורוש!

חולה עליכן! קפרה עליכן! עליתי לשידור בזכותכן! **אמיר סיפר עליי !!!**

aMiRi GiRl

New member
תודה מאמי!

אותך!!

aMiRi GiRl

New member
חחח!

אני לא במצב של לכתוב.. כרגע.. כי אני בשוק! ולשיר. אני לא יודעת! ורעדתי עם השפורפרת.. כמו בכל פעם מחדש שאני רואה אותו.. זה ענק!! שרתי את מרי לו.. רצתי.. מאד! חפיף..! הכי קטע.. שאמיר זיהה אותי! וידבר איתי ואאאאאאאהההההה! הוא זכר אותי.. וסיפר עליי קצת!! חיחיחיחיח!! מתוק שכזה!! אני בהייי מטווווווווווווורף!!! חבל"ז לכם!!
אמיר אני חולה עלייך !! את ה הבנאדם הכי מדהים שיש!!! אתה מוכיח לי את זה כל פעם מחדש!!!

aMiRi GiRl

New member
ואו...

אני לא שמעתי עד הסוף בגלל שהייתי צריכה ללכת.. אבל חפיף! העיקר אני דיברתי עם אמיר !!!

LOVEאמיר

New member
ודרך אגב,

זה לא שזה עניין של מזל, הרי כל אחד בפורום הזה היה יכול לעלות לשידור... גם אני. אבל פשוט לא רציתי, וזה לא בגלל שאני לא שרה יפה או משו, סתם כי אני הייתי מתפחלצת על בטוח, אז עדיף שלא...
נראה, אולי בהזדמנות הבאה שתיהיה לי...

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח!

הקטע של המזל.. זה שאני ואמיר מכירים... והמזל הוא שיש לי את ההזדמנות והכוח והרצון לעשות את זה.. וכאילו אני יודעת לשיר?! ואי! אני כ"כ רוצה לשמוע איך זה יצא!

LOVEאמיר

New member
לי יש את זה מוקלט../images/Emo3.gif

בכל מקרה, גם אמיר ראה אותי.. ואני יכולה להתנחם בזה שלפחות הוא יודע שאני קיימת.. חחחח... ויש לי דרכים גם להזכיר לו שאני קיימת.. לא לדאוג!

aMiRi GiRl

New member
לי כבר לא אכפת מכלום...

אני כבר יודעת את מה שרציתי לדעת-אמיר מכיר אותי אישית וכמו שמור אמרה: בגלל מה שאני ובגלל האהבה, הערצה, האכפתיות, והערכה שאני נותנת לו. והוא יודע שזה מכל הלב, הוא יודע בדיוק מאיפו זה בא ואיזה כוונות יש לי כלפיו. זהו, עכשיו אני רגועה בגלל שאני יודעת שכל פעם שאנחנו ניפגש יהיה לי יחס מיוחד מצידו.. אני את שלי עשיתי! וימשיך לעשות כמובן!

למעלה