אמיר מתארח ב"6 עם עוד בן עמי".

TetiBETTY

New member
אמיר מתארח ב"6 עם עוד בן עמי".

מחר ב – 6 עם עודד בן עמי בערוץ 22 בין 18:00-19:00, אמיר יופיע לראשונה בטלוויזיה להקרנה קצרה מהקליפ "מרגיש" + ראיון ראשון לקראת הפרזנטציה. לא לפספס

../images/Emo214.gif../images/Emo51.gif

איזה באסה, כנראה אני לא אוכל לראות... תעדכנו אחרי התכנית מה היה

1sHiRuSh

New member
וואי!

וואי איזה כיף סוף סוף הוא מופיע בקטע מדיסק משלו! אבל איזה באסה אני לא אהיה בבית דווקא בשעות האלה ...! יש אפשרות להעלות את זה לאתר או לפורום ? תודה בכול מיקרה :]

1sHiRuSh

New member
לא כול כך

האמת שאין לי אפשרות להקליט את זה כי הוידאו שלי לא טוב והדיוידי לא מקליט בגלל שיש לי לויין... אז זה קצת בעיה חחח

כעקרון

יש איזושהי דרך להעלות סירטונים מהטלויזיה למחשב אבל בשביל זה צריך איזשהו חלק במחשב שלצערי אין לי
.

aMiRi GiRl

New member
הייתה אחלה כתבה!!

אמירוש היה מדהים ומתוק כמו תמיד! ולפי הקטעים שהראו מהקליפ - הקליפ פשוט מדהים ! והוא נורא מושקע... מחכה למחר בקוצר רוח ומתה שיגיע כבר מחר! סיגלית

היה שידור מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אמיר התראיין לתוכנית ונראה זוהר ונרגש מתמיד
. הוא סיפר על העבודה על האלבום ועל מה שהוא עשה בשש שנים האחרונות(תאטרון,טלויזיה וכ'ו)וכמה שהוא נרגש לחזור ולשיר שירים שלו שבאים מתוך ה
והוא גם הודה לאמנים ששיתפו איתו פעולה בדיסק. והראו חלק מהקליפ... עכשיו לפני שאני כותבת את דעתי על הקליפ חשוב לי להגיד שהדעה שלי היא לא רק בגלל שזה אמיר ואני אוהבת אותו מאוד וזה הקליפ שלו זה גם כי זו דעתי האמיתית וזה מה שאני חושבת. אז ככה: הקליפ פשוט מדהים!!!!!!!!!!! הכי מיוחד ואיכותי שיכול להיות ולמען האמת די ציפיתי לזה כי אני מכירה את אמיר ויודעת שכל מה שהוא עושה זה בצורה הכי מקצועית ויצירתית שיש.הקליפ ממש משתלב עם השיר עצמו. אני כמובן משתוקקת לראות את הקליפ המלא.
וכמובן שהקלטתי את התוכנית

TetiBETTY

New member
היה מקסים!!

אמיר נראה עייף מתמיד אבל הורס בהחלט
הקליפ נראה מושקע במיוחד, בהחלט יש למה לצפות..

למעלה