אמיר פיי גוטמן...תפרוש.יא.....זקן!!

omri120

New member
אמיר פיי גוטמן...תפרוש.יא.....זקן!!

ראיתי עכשיו בערוץ 10 איזה מחרוזת מה"שיר נולד" -המופע שעומד להתחרות בפסטיגל. ראיתי שם את סשה (בת 20 בערך חיילת תום אבני בן 20 בערך... לירון לב בן 24 בערך... הדס מורנו....גם צעירה מאוד... ומשום מה נמצא בין כח הילדודס האלה....אמיר פיי גוטמן שכבר עבר את גיל השלושים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם קולטים??? כאילו...חלאס. אתה מה זה פתאטי ומעורר רחמים. מה יש לך לעשות עם כל הילדודס האלה?? אתה כ"כ לא מתאים כבר להפקות מהסוג הזה. פשוט תפרוש....ותתבגר כבר. פתאטי אחד

aMiRi GiRl

New member
קודם כל - תסתום ת'פה שלך לפניי שאתה

מדבר על אמיר!!! דבר ראשון - אמיר לא עבר את גיל 30 !!! הוא בן 29 ..
ודבר שני - אמיר עושה את מה שהוא אוהב - והוא עושה את זה מצוין!! ואם אמיר לא היה מתאים להפקות האלה - לא היו לוקחים אותו להפקות האלה! את ההפקות האלה הוא כבר עושה במשך 10 שנים !!! כך שהוא מקצוען בזה ויודע את העבודה טוב מאד! והוא לא נמצא בהפקה הזו בגלל "הילדודס" שנמצאים שמה אלא בגלל שזה העבודה שלו והוא אוהב אותה והוא עושה אותה על הצד הטוב ביותר!! ותאמין לי - שהיית מת להראות כמו אמיר בגיל 29 ! ואתה... מסכן.. בן 25 .. לא רוצה לחשוב אפילו על איך שאתה נראה בגלל שאתה מקנא באמיר... היית מתה להיראות כמוהו ולהיות במקומו בהפקה הזו!! ולפני שאתה מדבר עליו - קודם תכיר מי זה בכלל! ותסתכל על עוד אנשים (מצטטת אותך..) "שעברו כבר את גיל 30.." שמשתתפים בהפקה: צביקה הדר, אייל גולן , עודד מנשה , טל מוסרי , אלי ומראינו וריקי גל...! וכולם עושים את מה שהם אוהבים ומכל הלב! אז תזהר פעם הבאה בדברים שלך על אמיר!

aMiRi GiRl

New member
ועוד משהו..

הם לא שרו מחרוזת אלא את שיר הנושא של המחזמר! יא זקן!

מסכים עם על מילה עם סיגלית ורעות

ואתה מדבר על פאטיטיות?פאטי את בעצמך ומה אתה עשוה את זה מקאנה שאמרי מצליח כל כך ואתה כל היום מול המחשב?

הלו הלו../images/Emo46.gif

מה הקטע שלך תגיד לי אה
מה יש
אתה מקנא שאמיר מאוד מצליח ונראה מעולה וגם כל הבחורות היפות אוהבות להיות בחברתו
אם זה כך אז אני לא מאשימה אותך כי זה באמת מעורר קינאה לבחורים בגילך(שאם אני לא טועה הוא 25).ולפי דעתי אתה הכי לא בוגר שיש שבנאדם בגילך מחפש נואשות את מקום החזרות של הפסטיגל וגם כותב הודעה כזו מגעילה בפורום.זה בהחלט חוסר בגרות מוחלט,תתבייש לך יקנאי
וחוץ מזה 30 זה בכלל לא מבוגר זו רק תחילת החיים. נ-ב:למור.ש המנהל-אני מתנצלת מראש על ההודעה הזו,ואין לי שום כוונה להתחיל מריבות אבל תגובות כאלו מרתיחות לי ת'דם ואם בא לו להשמיץ אז שיחפש לו מקום אחר לבלבל בו את המוח כי פה זה בהחלט לא המקום.אז סליחה שאני רושמת את ההודעה הזו בפורום אבל פשוט אין לי ברירה.

omri120

New member
ואוו אווו ואווו ואווו...תרגיעו.!!

מה קפצתם כולם!???????????????????? אני לא חוזר בי. ולפי דעתי ההופעה שלו היום היתה מאוד מביכה. הוא צריך לצאת מהקטע הזה של היפיוף מהיי פייב....כי אחרת הוא יגמור כל "האדמים" למיניהם (מכירות בכלל את אדם??? או שעוד לא הספקתם?? או יגמור כמו כל "הסער פינים" למינהם...(זוכרים בכלל מי זה???? אם לא...ככה בדיוק ייעלם אמיר פיי גוטמן. ושאלתי מתי החזרות של הפסטיגל==לא בגלל שאני ילד קטן או פתאטי. שאלתי את זה מסיבה אחרת לחלוטין. ותתביישו לכם על קבלת הפנים.! בושה!

aMiRi GiRl

New member
סליחה?! להתבייש על קבלת הפנים?!

אתה מגיע לפורום שבו אוהבים ומעריכים את אמיר פיי גוטמן , ופותח את הפה שלך ומלכלך עליו כאילו אין אתמול ! ואתה עוד מצפה לקבלת פנים הולמת? תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר משהו.. ואם ההופעה שלו הייתה היום מאד מביכה בטוח שיש לו את הסיבות שלו - כל ההפקה הזו עושה חזרות 24 שעות... והם לא נחים הרבה.... אז בטוח שהוא היה עייף.. ובטוח שיש עוד סיבות... אבל בכל זאת הוא עלה לבמה ועשה את ההופעה שהוא היה צריך..! תודה ויום טוב ואם אמיר לא נעלם במשך 10 שנים.. אז הוא לא ייעלם בקרוב..

אמיר לעולם לא יעלם

הוא חולה על הבמה ויש לו ביקוש ענק בכל הפקה בארץ,כולם רוצים שהוא יופיע בהפקות שלהם.

אתה

סך הכל קנאי קטן ומושתן אם כבר הפצירו בך לחזור אז הכוונה הייתה לחזור לחור שממנו באת אף אחד לא צריך אותך כאן . ואתה עוד רוצה קבלת פנים מפרגנת?!תתבייש לך בעצמך על החוצפה

mor sh

New member
טוב חברים הגיע הזמן..

ל ה ר ג ע ! כל אחד ודעתו הוא ואנחנו מכבדים כל דעה של כל אדם, הוא חושב ככה-האחר חושב אחרת. כמובן שאני לא מסכים איתך אבל כל אחד בסוף ישאר עם מה שהוא חושב, אני בטוח. כמו שאמרתי בעבר שיהיה ברוך הבא לפורום, אבל את/ה צריכ/ה להבין שזה פורום למרי לו, כוכב המחזמר הוא אמיר פיי גוטמן לא משנה אם בעבר/בהווה. לא חושב שכאן זה המקום ל"רדת" עליו. בלי שום קשר: אמיר בתשע שנים האחרונות כמעט לא ישב רגע אחד- לרגע לא חסר לו עבודה- טפו טפו טפו שגם לא יחסר לו. הוא מוכשר מאוד, הרבה יותר מהרבה מאוד אנשים כאן בארץ והוא עדיין לא אמר את המילה האחרונה שלו. אני בטוח לא ב100%, ב10000000% לפחות. והחיים לא נגמרים בגיל 30 או 29 ליתר דיוק- ממש לא. כל הודעה נוספת בנימה כזאת- משתי הצדדים תימחק, ברגעים אלה אני שוקל אם למחוק חלק מהדברים שכבר נכתבו משום שהנימה שלהם לא מתאימה לפורום. פשוט לקחת צעד אחד אחורה והכי חשוב לנשום עמוק.

omri120

New member
אני מאוד מקווה ש...

תפעיל שיקול דעת ולא תהיה כמו הצנזור הצבאי ..ותתחיל לסתום פיות של אנשים שלא ממש חושבים כמוך. נאמרה גם דיעה. ביקורת.....ואני חושב שזה הכי לגיטימי בעולם!! מדוע למחוק??? בושה

למעלה