אמיר רנד

אמיר רנד ../images/Emo7.gif

אז ככה. ישבתי בשבת ועברתי על כל העיתונים המקומיים בחיפה. כתבות ענק על האסון שהיה באליפות של מכבי חיפה, אמיר רנד, ילד נחמד עם עיניים כחולות ענקיות ויפות שוכב עכשיו בבי"ח ללא כל תנועה. ולמה זה? ההתנהגות החוליגנית של כל האוהדים בכדורגל הישראלי. בחו"ל לא נמצא התנהגות כזאת. אלוהים, איזה טירוף. אני לא אשכח את יורם ארבל זועק בטלוויזה למראות ההתנהגות המגעילה של אוהדי מכבי חיפה. אני חושב שמכבי חיפה צריכה לקחת אחריות על סיוע למשפחה הזאת. היא שבורה, מסכנה ולפי הכתבות בעיתונים - אין תיקווה של ממש. אני מאחל לו שיחלים כבר... שיקום. אמיר רנד. מקווים רק לטוב.

BoR|S

New member
לא מסכים...

"בחו"ל לא נמצא התנהגות כזאת" איזה שטויות, לא ראית משחקים של נבחרת בריטניה? של קבוצות הליגה הרוסית? תעשה לי טובה, בחו"ל לא חסר את זה, בכלל מרבית האנשים שהולכים למשחקי כדורגל, הם לא בדיוק נכללים בהגדרה של בני אדם תרבותיים...

עוד אחת

New member
מישהו מוכן להסביר לי בבקשה,

למה הוא לא מתעורר? תנו לי סיבה רפואית, בבקשה. זה מסקרן אותי.

vegi force 1980

New member
טוב אז ככה

הוא לא מתעורר כי כשהוא איבד את ההכרה נמנע ממנו חמצן בגלל שהוא לא נשם ולא הגיע חמצן למוח המוח איבד את התיפקוד הרגיל שלו בקשר למכבי חיפה... אין דבר שאני יותר שונא מאייך שהם מתפלים בבעיות.... הם היו אמורים לקבל עונש חמור ובמקום זה קיבלו רק משחק ללא קהל השנה כשהתפרצו היה להם עונש תנאי של הורדת 4 נקודות... היו אמורים לקחת להם 4 נקודות כי הקהל התפרץ וניפצעו כמה אבל.... ויש אבל.... יעקוב שחר כל בעיה מסדר עם הכסף שלו רק חבל שהוא גם משלם לעיתונאים שיכתבו ששחקנים היו אצלו הרבה כשהם היו אולי פעם או פעמיים....

למעלה