אמיר שהסאר ומורין נהדר

אלונה1412

New member
אמיר שהסאר ומורין נהדר

שלום, מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הדיסק של אמיר שהסאר? האם יש בקרוב הופעה שלו בירושלים ושל מורין נהדר? תודה רבה!

faridi

New member
שמעת על החנות "צ'יטורי" ?

החנות ממוקמת בככר השעון ביפו ליד "חלילית". נסה שם. שם המוכר - אורן. יש לו עדכונים על הופעותיו והוא אף מוכר דיסקים של מוסיקה אתנית. (מסור לו ד"ש.

niya

New member
היי אלונה 1412 וברוכה הבאה

את, כמובן, מוזמנת להישאר... היתה הופעה של מורין נהדר לא מזמן בירושלים במסגרת פסטיבל העוד. מעבר לזה אני לא יודעת.

gamari

New member
ניתן למצא

למורין אני לא בטוח שיש דיסק.. וגם אם כן, אין לה חומר מקורי, הכל שירים קיימים בביצוע שלה. (לחלק מהשירים יש ביצועים נדירים של סבא שלי, מי שמכיר אותי יודע על מי אני מדבר) לאמיר יש דיסק שיצא לפני מספר שנים. אני קיבלתי אותו ממנו אישית , אבל נראה לי שניתן להשיג באוזן השלישית . או בחנויות הגדולות של טאוור רקורדס. או פשוט להוריד באינטרנט באימיול אבל אני לא אמרתי את זה.... פשוט בפורום של פרסים. מה שבחינם - ברכה

gamari

New member
יש לה קול מקסים

לרגע לא התווכחתי ... קול זה לא הכל ..

פרויז1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo59.gif../images/Emo124.gifמתארגנת הפגנה

ליד הבית של אמא של gamari קוראים לה מוני, ולו ניר הבן של מוניר. ניר, אתה אתנו, נכון?

gamari

New member
זה קצת בעיה

אמא שלי גרה במקום אחד ואני במקום אחר.... עם בת זוגתי אבל למה הפגנה, רבונו של עולם ? נצלו את האנרגיות למופע, סוגרים על אולם, מארגנים זמרים, נגנים, ציוד הגברה, מוציאים פליירים, מפזרים, מפרסמים, מוכרים כרטיסים, גורפים כסף בערב המופע, אפילו אפשר להוציא חשבונית מס.... אוכלים קצת, רוקדים, נהנים, שותים ובסוף הלילה סופרים כסף... כשאני מדבר ברבים אני לא מכליל את עצמי

niya

New member
אני בעד

בייחוד בעד ספירת הכסף. פרסיה או לו?

פרויז1

New member
אדריכל הארועים לא יתנער ממינוי - זה

דין תנועה!!! תנועת פורום הפרסים העקשנים. בדיון אחר, אני כבר מיניתי אותך כאדריכל הפרוייקטים. לפי אותו קו, ובהתחשב במומחיות הרצויה מול זאת המצויה - תשקול את העניין מחדש. אחרת, אנחנו נאלץ לפעול באחד משני הערוצים הריאליים העומדים לפנינו : הפגנה ליד הבית של מוניר חנום, או אמרגנות של האג'י ניר. תגיד! נוכל באמת לחשוב ברצינות על מימוש הרעיון שלך במסגרת הפורום. מהו מספר המשתתפים המזערי הדרוש לכיסוי של ההוצאות - לארוע ?

gamari

New member
אתם רציניים ?

ואני בכלל צחקתי ותיארתי את התהליך שצריכים לעבור כדי לארגן מופע הוצאות הארוע, קטן או גדול ככל שיהיה, מתחיל באלפי שקלים, בהתאם לכל ההוצאות הצפויות, מחשבים את עלות הכרטיס לאדם ומה מינימום האורחים הדרושים כדי להחזיר הוצאות, השאר זה רווח. אני לא בעניין של לארגן מופע כזה, צריכים מישהו מוכר בקהילה שיש לו מאגר של אנשים פוטנציאליים שיש סיכוי שיבואו לראות מופע ולשלם על כרטיס. אני יודע שרוב המקומות שמורין מופיעה לא מצריכים קניית כרטיס ומשלמים לה המארגנים, ככה שמאד קשה לדעת אם יהיה קהל שמוכן יהיה לשלם כסף. קומץ של אנשים אינו מייצג את הרוב, יש צורך בשיעורי בית כי אחרת זה סתם יהיה בזבוז של כסף ומשאבים. בנוסף חייבים עוד זמרים\אמנים לערב כזה כי זמרת אחת לא תוכל להחזיק כל הערב, בהנחה שיש לה את הכח הפיסי, לקהל זה יימאס.

למעלה