אמיר שלום ושאלה;

יחידות דיור

כפי שאתה בוודאי יודע בנייה של עוד יחידות דיור הם בהחלט ברכה בכל עיר אבל אנחנו מחפשים שישקיעו בתיירות ואתרי קראוונים זה מה שחסר לנו במדינה.
אני יודע שחלק מהרעיון לקידום נהריה והאזור הוא בהחלט לבנות כמה אתרי קראוונים שיביאו לעיר תיירות ותנופה. אגב מה אתה מעדיף?

oren1947

New member
אין ואיני מטייל בקראוון,אבל רבים מכריי[מאילת]שעוסקים בכך..

וכנראה שייבנו שם בצפון נהריה וכל מלחמותינו לשמור את חוף בצת כשטח נופי וטבעי ייכשלו.העיריות מרוויחות ממון רב בענייני הבנייה,ורק חבל שהטבע מתרחק מאיתנו

*הזולה בקיסריה הבוקר

oren1947

New member
אמיר שלום ושאלה;

לפני ימים אחדים התפרסם סרטון על פשיטת הרשויות בקראונים שניצבו באכזיב מול הים,היו שם אנשי עיריית נהריה..הרשט''ג..מינהל מקרקעי ישראל ומשטרת ישראל.
אני כבר מזה זמן מכיר את העניין מחופי אילת והדוחות המחולקים שם..חופי חוף הכרמל ובהחלט גם אכזיב.
ומכאן באה השאלה,מותר או אסור?
האם קנאה?מצד הרשויות או באמת מישהו חושב שתהא זו התנחלות קבע?
אשמח לשמוע.
הטרנד הולך וגובר ואנחנו רוצים לדעת הכל

הזולה בקיסרייה

איזה זולה תפסת כמו שצריך להיות. אבל כן רוכבים לנו על הגב ומרוויחים על חשבוננו והאמת לא אכפת שירוויחו רק שיבנו תשתיות ושירותים כמו שצריך ואולי ככה יחזירו לנו את הטבע

הצבת קראוונים בשטח

אורן שלום,
מדינת ישראל עומדת לפני חקיקה מסודרת לגבי המקומות שיותרו להצבת קראוונים וכפי שאתה מבין זה תהליך שלוקח זמן במיוחד שישנם גופים המחזיקים בשטחי הטבע ולצערי כרגע אין אישור להציב קראוון איפה שנרצה(החוק לצידם)במיוחד שמדובר בשמורות טבע או בשטחים שעדיין קיימת הסוגיה פרטי\ציבורי.
כפי שאתה יודע כבר מספר שנים יש מאבק מול הרשויות בנושא - "הטבע הוא של כולנו" ואני יכול לומר לך שהלחץ עליהם גובר מידי יום.
קנאה? אני לא חושב שזה קנאה זה יותר חוסר הבנה מצד אחד ומצד שני הפחד שלהם זה שזמני יהפוך לקבוע.
אתה מטייל עם קראוון הרבה זמן?

למעלה