אמיר שלום

shir300

New member
אמיר שלום

אני כותבת לך כי אני רוצה להודות לך על הכוונה ויעוץ שנתת לי פה בפורום לפני כחצי שנה. יש לי צמרמורת כשאני כותבת על זה ... סליחה על הרגשנות... אני לא יודעת אם אתה זוכר, אבל מאז שהתכתבנו עברתי המון תהליכים משמעותיים ומעצימים. אני עדין בתוכם, בשלב אחר אולי, אבל זה פשוט מרגש לראות את הדרך שנעשתה. אתה הצעת לי לכתוב מטרות לחצי שנה הקרובה. המטרות האלו רשומות לי ביומן, וכשהסתיימה חצי השנה- חזרתי אליהן לבדוק מה התקדם. כמעט כל המטרות בשלבי השגה מתקדמים מאוד (חוץ מלצערי צמצום האוברדרפט, שכנראה זוהי מטרה שזקוקה לתכנית עבודה יותר אופרטיבית והעלאת הכנסות משמעותית). אבל מבחינת יצירת עיסוק משמעותי והכוונת הקריירה שלי אני היום יודעת מהו הכיוון ועושה צעדים אליו, שלא חלמתי שיהיה לי האומץ לעשות. חלק מהמטרות כללו בירור עם עצמי של התחום המדויק והאופן בו אני רוצה לעסוק בו. מצאתי חלק מהתשובות וחלק מהן עדין בתהליך גיבוש. אני יודעת היום שלא היתי מוותרת לעולם על השגת הדבר הזה- מימוש עצמי בקריירה, גם אם הדרך לשם ארוכה ומפותלת. זה ממלא אותי בתחושת סיפוק מדהימה! סליחה שלא כותבת בפירוט, אני דואגת לפרטיותי. אז שוב, המון תודה ובהצלחה בפורום המבורך הזה, שיר

כמה טוב לשמוע

תודה רבה, מבין את הרצון והצורך לשמור על פרטיות. תוכלי בבקשה למצוא את השיחה שהיתה לנו ולתת קישור. בהצלחה

למעלה