אמיר שלח יוצא לחו``ל..

ברק א.

New member
אמיר שלח יוצא לחו``ל..

שלח יוצא למבחנים בפורתסמות` בלמה הבינלאומי של מכבי תל אביב יצטרף ביום ד` לאימוני הקבוצה מהליגה הראשוהנ באנגליה. שלח: ``מה שחסר לי בקריירה זה לשחק בחו``ל. אני מקווה שזה לא סתם טיול`` משה גוזגל אמיר שלח, בלמה של מכבי תל אביב ונבחרת ישראל, ייצא ביום רביעי לפורתסמות` שבאנגליה למבחנים בקבוצה המקומית, שמשחקת בליגה הראשונה. המבחנים אמורים להמשך מספר ימים. את ההזמנה קיבל שלח באמצעות באת כוחו, עו``ד קרן שטיינפלד, ובהזמנה נכתב כי במועדון מועניינים להתרשם מיכולתו. שטיינפלד אמרה היום ל-ynet: ``אמיר קיבל את הזמנה והוא יצא להבחן. אני מקווה שבתום המבחנים נסגור את החוזה שלו בקבוצה האנגלית``. בעבר נבחן שלח בקבוצת שפילד יונייטד, אולם לא חתם בקבוצה. אמיר שלח אמר היום ל-ynet: ``אני מאוד מקווה שאני לא נוסע לטיול. בעבר אמרתי שהדבר היחידי שפספסתי בקריירה שלי זה לשחק בחו``ל. אולי הפעם אני אצליח להגשים את זה. אני נוסע, אני התאמן, ומקווה שאצליח``. שלח מסר עוד כי גם אופציית פורתסמות` לא תצא לפועל, עדיין יש לו מספר אופציות להצטרף למחנות אימון של קבוצות מליגת העל. ``במידה ולא נסתדר באנגליה, אני אמשיך למחנה אימון של אחת הקבוצות``, אמר שלח. כידוע וכפי שכבר פורסם ב-ynet, הקבוצה שקרובה ביותר להחתים את שלח, ונמצאת איתו במגעים כבר כחודש, היא הפועל באר שבע, וסביר להניח כי במידה והאופציה האנגלית לא תצלח, הבלם הבינלאומי יצטרף לאימוני העולה החדשה. הרציקוביץ`: ``שלח בעדיפות אחרונה`` לוני הרציקוביץ התייחס אתמול (א`) לעובדה כי הקבוצה לא העבירה הצעה נגדית לשלח. על פי דבריו של הרציקוביץ`, הקבוצה צריכה קודם כל לדאוג להשלמת הסגל, ורק אז לטפל בעניינו של שלח. ``קודם כל אנחנו צריכים להשלים את הסגל, נראה מה קורה עם מכסת הזרים ורק אז, במידה ושלח לא יסגור בקבוצה אחרת, נציע לו הצעה``. שלח הגיב היום: ``שמעתי מה לוני אמר, אני לא מעוניין להגיב. אני נוסע לאנגליה ומקווה ששם נסגור את הנושא``. פורסם ב-ynet

למעלה