אמיתי אתה לא מאמין מה מצאתי!!!

שעומז

New member
אמיתי אתה לא מאמין מה מצאתי!!!

יווו אני מתה על פסח!!! אמיתיוש מצאתי נר שעווה גדול בצורת ליצן חמוד כזה שהבאת לי לבת מצווה, ואיך אני זוכרת?! זה בא גם עם פתק מגניב כזה שכתבת!!! אין בקטעים האלה אני מתה על פסח, זה כמו שמצאתי איזה 200 שח שהחבאתי ושכחתי איפה שמתי אותם!!! איזה סבביישן!!!!! יום נעים ומקסים ואחלה פסח שיהיה לכולם!!! מיכל

שעומז

New member
בוודאי!!!!!

אני בהחלט יכולה לצלם ולהעלות לכאן אבל ייקח לי איזה יום ובוודאי שהפתק עדיין קיים אחרת איך הייתי זוכרת שזה ממך!!! ואיזה פתק חמוד כתבת!!! כשאני אביא את התמונה אני גם אכתוב כאן מה כתבת לי בפתק!!! אבל אני חייבת להזהיר הנר קצת חבוט, כנראה עבר עליו הרבה בבוידעם... אבל רואים כזה ליצן גדול עומד ונראה לי שיש לו פרצוף שבוז, לא זוכרת!!! איזה מגניב!!! יום נעים ומקסים ואחלה של פסח!!! מיכל

שעומז

New member
אמיתיוש תמונות לבקשתך!!!

מה שכתבת לי בפתק הוא: "למיכל מזל טוב עד מאה ועשרים הצלחה בלימודים שיהיו לך הרבה חברות (חברים) בקיצור צרור ברכות מאמיתי" חברה תגידו, נכון מקסים?!!!

שעומז

New member
ועוד תמונה...

רק רציתי שתראה את הכרטיס המתוק שהבאת לי, איזה מגניב העיניים שלו זזות כשמזיזים אותו... קראתי לו נחום..אין לי מושג למה...

היי! אני זוכר את זה!

*שאלוהים יעזור לי עם הכתב הנוראי שלי
* צרור ברכות...רואים שהעתקתי את זה מחלק החיצוני של הכרטיס...אני לא אומר מילים כמו צרור
שמחתי לראות את זה

שעומז

New member
מגניב נכון?!

כן חבל לך על הזמן מעכשיו זה יישב דרך קבע על הכוננית שלי וכל פעם שאני אסתכל על נחום אני אזכר בך ובכתב הנוראי שלך!!! אה ודרך אגב אמיתי הכתב שלך עד היום נוראי, על מי אתה מנסה לעבוד?! אבל לכתוב אתה יודע ויפה עוד, יש לך אחלה של דרך להביע את עצמך... תמיד המורות אהבו אותך בגלל שכתבת יפה אני זוכרת שאסתי הייתה מתה עליך כל פעם שכתבת משהו היא הייתה רוצה לראות, זה שהיא לא הבינה לפעמים בגלל הכתב שלך זה כבר משהו אחר... יום נעים ומקסים!!! מיכל

אני לא מכחיש...

הכתב שלי היום לא רק נראה רע...אבל הוא גם קטן מאוד מאוד מאוד
ככה אף אחד לא מבקש להעתיק ממני במבחנים, לא מבקש את המחברת להשלים ולא עושה לי בעיות
ולא רק אסתי התלהבה...גם טלי (המורה הכי מגניבה אי פעם
)...ואם אני זוכר נכון גם דורית...ואורית...ומאיה

שעומז

New member
נכון אתה צודק!!!!!

ואם אני לא טועה במבחנים במתמתיקה אתה ואופיר העתקתם אחד מהשני כל הזמן, איך הצלחתם?! לשניכם יש כתב פיצפוני!!!!! ולידיעתך כולנו מתלהבים ממה שאתה כותב מהסיבה הפשוטה שאתה יודע לכתוב טוב ואתה גם יודע לכתוב מצחיק (עיין ערך בלוג...) שים לב כמה מחמאות!!!! קיצור אמיתי, יום נעים ומקסים ואחלה של פסח!!! מיכל

למעלה