אמי ואני הולכות מחר לגני התערוכה נעדכן אותכם

glitter8

New member
איזה כיף לכן!

תהנו ותמסרו לדיויד ד"ש ושמצדה היתה נפלאה, ושינוח קצת!!!!

שלידודי

New member
מתי בדיוק הבחור הזה נח אם דודי אמר שיש עוד

אני ממש לא מבינה אך הוא נח מחר יש הופעה ב6.7 תיהיה וגם לדעתי היתה עוד הופעה לזכרו של מאיר אריאל אז שימותו הקנאים וימשיכו להללו ולשבחו ושאלוהים יתן לו הרבה כוח לעוד הופעות מחר אני ינסה להנשים אותו (חה...חה...חה....)

glitter8

New member
../images/Emo6.gifחחחחח

נראה לי שרק היום הוא נח אתמול היתה ההופעה לזכר מאיר אריאל, מחר בגני התערוכה..אולי היום הוא קצת נח...שיהיה בריא, הנשמה מהנה, אל תשכחי לספר חוויות.. לאיש הזה יש אנרגיות בשביל כולנו.. תגידי לו שיקרא בפורום את כל החוויות שלנו ממצדה.. ושלחי לו חיבוק גדול!

הוא לא היה

ענבלי הוא לא היגיע להופעה במשמרות הוא לא היה בטוח שהוא יגיע כי לפי מה שנאמר לי היתה לו עוד הופעה ביום שני לפנות בקר...את לא יודעת על זה?

glitter8

New member
ברור שידעתי על ההופעות..

אבל זה היה ידוע מראש שיש שתי הופעות במצדה ומיד לאחר ההופעה השניה את הערב לזכר מאיר..באמת התפלאתי איך הוא יכול לעמוד בכל כך הרבה משימות רצופות אני משערת שהוא הצטער מאד שלא יכל להגיע לערב לזכרו של מאיר...

handlessman

New member
טוב אני לא מתפלא...

למרות שלדעתי דויד תמיד עושה חלק גדול מהערבים האלה לזכרו של מאיר... במיוחד בגלל הקשר החזק שהיה בין שניהם.

glitter8

New member
דווח חם מהשטח!!-שלי מדווחת מההופעה בת"א

שלי סימסה לי עשיו שההופעה בתל אביב היתה מהממת, ושהיא וחנית נפגשו כבר עם דיויד לחיבוק ונישוק מסורתי, והפצירו בו ובששי שיכנסו לפורום להתרשם מהחוויות שלנו! עכשיו נחכה ששלי תחזור הביתה ותספר לנו בעצמה!

למעלה