אמי נעדרת מזה כיומיים וחצי

אמי נעדרת מזה כיומיים וחצי

ביום שלישי ה10 לחודש אמי ציונה קורנשטיין בת 68 יצאה מביתה, ומאז לא נודעו עקבותיה. היא יצאה מביתה לבושה בלבוש של טרינינג שאיננו אמור להגן עליה מספיק מהקור הצורב של החורף. היא השאירה את התיק ואת הארנק שלה בבית, כאילו היא רק מתכונת לשפוך את הזבל ולחזור, התעלומה של היעלמה עוד מתעצמת מכיוון שנכדתה הייתה אמורה, לבוא לשהות אצלה בבית והיא הייתה מודעת לכך ולמרות זאת היא יצאה בשלב מסוים בביתה בשעות הצהריים (או אולי מישהו/ משהו גרם לה לצאת )נעלה את דלת הכניסה ואת שער היציאה לביתה. האחרונה שראתה אותה בוודאות, הייתה כנראה, אחת השכנות. לפי טענת אותה שכנה- ציונה נראתה הולכת ליד ביתה. היעדרותה התגלתה במלוא עוצמתה בשעות הערב, כאשר בנה הרגיש בחסרונה ולאחר סבב טלפונים עם בני המשפחה, החל להזעיק את הרשויות. כול עזרה אפשרית תתקבל בברכה! אין מחלה שאנו יודעים עליה. כל הגורמים הרשמיים מעודכנים לרבות בתי חולים ומשטרה אשר בודקת מספר כיווני חקירה תאורה בקצרה, מהפעם האחרונה שהיא נראתה ביום שלישי בצהריים הוא כדלקמן (תמונה מצורפת): גובה מטר וחצי, מבנה גוף מלא , שיערה חום אדמדם (חינה) קצר, לבשה טרינינג כנראה בצבעים כהים, כובע צמר שחור על הראש. אין לה מעיל,ארנק ותיק (השאירה אותם בביתה). מאחר והמשטרה מחפשת כיווני חקירה אפשריים, ההודעה עדיין לא שוחררה לתקשורת. בבקשה ליצור קשר עם חיים בטלפון 052-8774148 או בטי 054-4635133 או אתי 04-6333697

גם אני מחזיקה את האצכעות בשבילכם

מקווה שתמצאו אותה כמה שיותר מהר!!! מחבקת אתכם

Akuna Matata

New member
מחזיקה אצבעות../images/Emo57.gif

ומקווה שתשמעו במהרה בשורות טובות!!!

חיים?../images/Emo2.gif../images/Emo80.gif

זה מי שאני חושבת שאתה? אני מחזיקה אצבעות כמו כולם. בהצלחה!

zlopa

New member
אני לא מאמין לכם! במקום להחזיק אצבע

במקום להחזיק אצבעות בואו נעשה משהוא! אני מציע שנתארגן מחר בבוקר כל מי שיש לו רכב ונעשה סיור לחפש אותה בחדרה. אפשר גם רגלי. מה אתם אומרים?

../images/Emo7.gif

לפני כשעה מצאו את הגופה של ציונה בגבעת אולגה
יהי זכרה ברוך! תנחומי למשפחה

יווווו../images/Emo10.gif עכשיו קראתי את השרשור הזה

וזה עצוב לראות שמחפשים ואז בסוף את ההודעה הזאת
אני ממש מצטערת בשבילכם
תנצבה

למעלה