אמי"ר או אמיר"מ?

אמי"ר או אמיר"מ?

הי, עשיתי פסיכומטרי ולמרבה הצער לא הגעתי לפטור באנגלית. שאר הפסיכומטרי היה ממש טוב ולא בא לי לעשות אותו עוד פעם, כך שאני חושבת לעשות מבחן אמיר"מ בשביל האנגלית בלבד. את הפסיכומטרי עשיתי לבד, בלי קורס ועכשיו אני חושבת לקחת קורס. כשחיפשתי נתקלתי במכון מגיד והם נראו לי הכי רצינים כי הם קשורים לאוניברסיטה העברית, מישהו מכיר ויכול להגיד מה דעתו? תודה

amitk80

New member
כמה קורסים יש לך באנגלית?

כמה קורסים את צריכה לעשות? אם זה קורס אחד בלבד אולי לא כדאי לעשות כי חבל על ה 400 שקל. במהלך הסמסטר הקורס באנגלית לא עולה כסף ( נכון שטוחנים אבל מצד שני יש חיסכון בכסף ואני בטוח שיש מה לעשות עם זה). אם זה כבר שני קורסים אז בהחלט הייתי שוקל לעשות אמי"ר. אמי"רמ מה שאני יודע שזה כמו מבחן אמי"ר רק שהוא ממוחשב.

berta84

New member
400 ש"ח זה על המבחן אמי"ר?

לפי דעתי עדיף לעשות את המבחן אם יש סיכוי לעבור אותו, הקורסים האלה באנגלית הבנתי שהם כאב ראש ובזבוז זמן איזה מזל שהיה לי פטור מאנגלית בגלל הפסיכומטרי ואני עוד בכלל לא יודעת אנגלית

amitk80

New member
כן זה סביב המחיר הזה

זה עולה די הרבה כסף, אבל השאלה כמה קורסים צריך לעשות. זה משנה את כל התמונה...

אבי2511

New member
הבהרות

א. מבחן אמיר עולה 200 ולא 400. 400 זה המחיר של הפסיכומטרי. ב. השמועה אומרת שהאנגלית במבחן אמי"ר קצת יותר קשה מזו שיש בפסיכו' (אולי כי בפסיכו' אמורים להתמודד עם הרבה יותר דברים). ג. אמי"רם = אמיר ממוחשב אבל אני לא חושב שמקבלים אותו באוניברסיטה. אני למדתי במכללה ושם לפני שעשיתי אמי"ר ביררתי ואמרו לי שלא מקבלים אותו כי הוא הרבה יותר קל. אני יודע שבמכללת אשקלון כן מקבלים, לדוגמה. בכל מקרה, כדאי לברר באוני' לפני שעושים אותו כי אין סיכוי שמקבלים את זה (אלא אם יש לך בעיה מוטורית שלא מאפשרת אמי"ר רגיל). בהצלחה.

למעלה