אמלהההההההההה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אמלהההההההההה

מחר יש לי מבחן ענק. מ8:30 עד 10:20 בבוקר אני צריכה לכתוב חיבור באנגלית בכיתה על נושא לא ידוע. אני מתה מפחד, אני רואה איך אני לא ישנה כל הלילה. היום היה לי יום משוגע. במקום להתחיל את הלימודים ב 12:00 כמו בכל יום ראשון הגעתי ללימודים ב 8:30 כדי לשבת על עבודה בשיטות מחקר וסיימתי את הלימודים ב19:00 ממש טרוף. עכשיו אחותי ואמא שלי יצאו לכוון שדה התעופה כי אחותי טסה לארה"ב- אני כל כך מקנאה בה. לצערי התקפי החרדה חזרו ובגדול וזה עושה לי הרגשה מאוד מאוד רעה- בכלל כל הלחץ הזה לא מוסיף לי. מקווה שלפחות לכם היה יום יותר נחמד.

gaia20

New member
שירי´לה

הי לך... אני רואה שעברת הרבה היום ואני מבינה ששום דבר שאני אגיד לא יגרום לך להאט את הקצב (כמו תמיד...) אבל הרשי לי לתת לך עצה שאולי תפחית את המתח שלפני בחינה חשובה. ערב לפני בחינה, עשי לך אמבטיה מרגיעה, גם אם תמשיכי להיות מוטרדת בכל מיני ענינים, תרשי לעצמך להשאר באמבטיה לפחות 20 דקות. כנסי למיטה שימי אוזניות עם המוזיקה שאת אוהבת, עצמי עיניים. לא משנה על מה תחשבי בזמן הזה שאת שומעת מוזיקה ולא משנה כמה זמן יקח לך להרדם, אני מבטיחה לך שתקומי רגועה בבוקר.(הקפידי לשים את המוזיקה על REPET, שהיא תנגן כל הלילה) אותו דבר לגבי חומר של בחינה- הקליטי את עצמך (את החומר לבחינה)כמה ימים לפני כן ותרדמי עם זה כל לילה עד לבחינה, אני מבטיחה לך שתתפלאי עד כמה המוח האנושי יכול לזכור כשנכנס אליו חומר מתוך שינה... תבטיחי לי שתנסי את זה ותגידי איך הלך לך. לילה טוב ובהצלחה!!

gaia20

New member
ועוד משהו קטן

כשבניתי בתוכנת גרפיקה את השעון חול הזה, בדיוק נזכרתי בך... יצא יפה, נכון?

ל3

New member
תודה רבה גאיוש´

השעון יצא יפה מאוד. תודה על העידוד- תמיד את יודעת איך להרגיע אותי ולהגיד את המילים הנכונות. המבחן היום הוא על חיבור בכיתה כך שלא יכולתי להתכונן לפני זה, בכל אופן אני מקווה שיהיה בסדר- אני אעדכן יום טוב

למעלה