אממממממממממ

אממממממממממ

היי לכולם................. הסקר כבר לא מתעדכן שנה אז החלטתי לקחת יוזמה ו.... להמציא סקר! כן כן..חח טוב: איזה צוות הכי אהבתם? צוות ד-אם היה... צוות ה´ צוות ו´ צוות ז´ צוות ח´ צוות ט´..

אני מתכבדת להיות הראשונה שעונה לסקר

והתשובה היא...... צוווווות ז´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה צוות חבל"ז!!!!!! היו לי מדריכים מזה טובים, שאתם לא יכולים בכלל לתאר לכם.... נוגי-היא כבר מדריכה אותי שנה שנייה (!) והיא כזאתי חמודה........והיא מדריכה מזה טובה.... ויעל ורוני ורעות הן קוקיות מתוקות מדריכות מדהימות וניר כפרה עליו הוא כזה חמוווווווווד שאתם לא מדמיינים איזה מדריך קוז´ון הוא....(אני המצאתי עם חברה שלי קוז´ון - זאת כזאת מילה חמודה נכון?!) טוב אז תקנאו בי

biZonim 4EVER!!!

כן גם שלי.... אני מתה על הצוות הזה!!!! ביזונים לנצח!!חח יובל אתגר,יונתן שק,אסתיש,סולטי,מאירוב,סיבול,ומיכל אלייקים הראשגדית... חחח מקווה שמישו מהביזונים ידריך אותנו גם שנה הבאה....גלי תתחברי לאיסיקיו...

יופי אני אוהבת סקרים

נועה אולי תהפכי את זה לסקר של ממש שמראה תוצאות וכאלה.... בכל מקרה הצוות שאני הכי אהבתי... זה צוות ח´! היו לי 2 מדריכים אחלה בחלה... הכי אהבתי אותם בעולם! (אבל לא כמו גלייי... כפרה עליו וכדומה אלא כמוני.. איזה כלי הוא חבל"ז) שניהם עכשיו כבר תשיעיםטים אחד כבר התגייס והשני עושה שנת שרות! אה כן השמות שלהם זה... אדם וביטון (שאותו פחות אהבתי...) והוא ידע את זה... =) (דרך אגב הוא היה חוצניק משבט אריאל)

Octobia

New member
ביזונים לנצח נצחים!!!

הצוות הכי הכי הכי בעולם! השנה היה צוות נחמד אבל קצת צולע (אופס נפלט!!) חחח... סתם השנה היה צוות נחמד רק לא שווה כמו הביזונים! כן, כן! חחח טוב אין לי עוד מה לכתוב נעם כתבה בעיקרון את כל מה שהיה צריך לכתוב... אהה וקוז´ון זה שם ממש חמוד גלי! גלי יש לך איציק?! תתחדשי!!!

דניאל את מעליבה אותי

אני לא באמת מדברת ככה
הנה שיפור: נוגי הכלה שחבל"ז אין אין עליה רעות רוני ויעל מדריכות פצצות לגבו תריסים לריסים וניר חמווווווד ומדריך חבל"ז אין אין אין אין אין! (חחח...מכירים ת´אנשים שמדברים באין אין אין? אז אני גם לא כזאת...) יאללה איך אני?

חחח חמשושית בניין.... הרגת אותי

וגלי את כן מדברת ככה... אפילו לקראת הסוף לא הצלחת לשלוט בעצמך ורשמת "וניר חמוווווד" ודרך אגב זה ריסים לתריסים ולא תריסים לריסים

מצחיקים<?

טוב שיהיה חשוב שהם יהיו מצחיקים מקשיבנים טובים עוזרים מדריכים טובים נחמדים ו....שלא ייתיחסו אלייך רק כשהם מדריכים אותך... (והמדריכים שלי כאלה פלוס !)

היה קשה אבל,

צוות ז´, הצוות הכי שווה שהיה לי בחיים (הראשג"דית הייתה קצת דפוקה, אבל אני לא אתן לה להרוס לי...
) הדר, חן ונוגה - שלוש המדריכות הכי חמודות והכי טובות בעולם..., שאף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו מדריכים מדהימים כמוהן!!! אני חייבת להגיד שגם צוות ט´ (יותר נכון צוותי ט´...) היו צוותים שווים ביותר (ברור, חן הייתה בהם...
), אבל ביגלל כל הבאלגנים שהיו לנו שם נתתי לצוות ז´... נועה.

למעלה