אממממממממ אם למישהו מפה יש איזה סוס

niko girl

New member
אממממממממ אם למישהו מפה יש איזה סוס

שנפטר אז אני רוצה לדעת עליו פרטים. אפשר במסרים ואפשר גם פה. פרטים: באיזה שנה הוא נפטר: מה היה גילו: ממה הוא נפטר: ומה הוא היה בימי חייו:

niko girl

New member
למשל:

אה כן ולהוסיף שם! שם: יסמין באיזה שנה נפטרה: 1995 מה היה גילה: 16 מה היא הייתץה בימי חייה: סוסת בצפר מעולה!

˜Me˜

New member
ולאנשים כאן, העברית צריכה להשתפר...

את שמה גם לב, עד עכשיו, כמה כבר תיקנתי, 4, 5

אבל יותר כייף להגיד בצפר ולא....

בית ספר!! אני כותבת בצפר ושאני מדברת זה בית ספר.. אני לא מבינה מה זה אכפת לכם?? רדו מאנשים! תנו להם לדבר איך שהם רוצים!!

אבל יותר כייף להגיד בצפר ולא....

בית ספר!! אני כותבת בצפר ושאני מדברת זה בית ספר.. אני לא מבינה מה זה אכפת לכם?? רדו מאנשים! תנו להם לדבר איך שהם רוצים!!

Sweet SuGaR

New member
זה לא אומר שזה לא מרגיז

זה אפילו מאוד מאוד מרגיז היא רוצה להגיד ביצפר שתגיד ואם התפקששה להם אות או מילה בהקלדה אז חליק אני בטוחה שתחיו עם זה.... אז תפסיקי

MusTanG GT

New member
צודקת....

כל אחד שירשום איך שבא לו... אז תפסיקו לתקן אנשים...

RMXXX

New member
את הבגרות בלשון כבר עברתי

תנו לי לדבר איך שאני רוצה..

RMXXX

New member
90 בלשון אבל לא בבגרות נכון?

אני קיבלתי 81 סופי בבגרות, הציון הכי טוב שלי

dearanita

New member
מכובד גם לא לזלזל בדבריהם של

אנשים ולהגיב באמרות כגון "בולשיט". איזה חינוך ישראלי קיבלת אוי ואבוי הייתי שולח את כולכם לבית ספר לנימוסין והליכות באירופה שם תקבלו קצת נימוסים אירופאים כמו שצריך.

RMXXX

New member
לא מזלזל בך אלה מזלזל באמרה

שבמקומות פומביים חייבים לדבר בצורה מכובדת. ולגי בחינוך שלי, קיבלתי חינוך ישראלי לאהבת הארץ ולא לאהבת אירופה, אני מדריך בתנועה וזה גם מה שאני מעביר לחניכים שלי, ולמי שלא טוב פה שיעבור לגור באירופה.

זה פורום סוסים לא לשון!! כל מי.....

שרוצה לתקן אנשים שיגיש מועמדות לתפוז שהוא רוצה לפתוח פורום לשון ועברית נכונה ושיהנה לו שם בתיקון אנשים כמה שבא לו...

למעלה