נצל"ש../images/Emo32.gif
אמ טוב אז רק רציתי להודיע ולהצטער על זה שקצת נעדרתי מהפורום ולא כתבתי בו הרבה.. פשוט עברתי כ"כ הרבה בשבועיים האלה, הרבה מבחנים הרבה לחץ, ולא היה לי זמן לעצמי, יום ראשון עוד פעם מבחן במתמטיקה ואני חייבת לחרוש עליו כי לא עשיתי כלום השבוע בנוגע אליו. אבל הקש ששבר את גב הגמל קרה יום שני, כאשר חזרתי כולי מאושרת הביתה וחשבתי שאנוח לי קצת ואז אתחיל להתכונן במת' אבל אז קיבלתי את אחת השיחות טלפון הכי נוראיות שיכולתי לקבל, כשצלצלו אליי והודיעו לי שילד אחד מהשכבה שלי [שהיה בכיתה שלי בז'] נפטר עקב מחלת הסרטן. אחת המחלות הכי נוראיות שקיימות בעולם הזה. אני פשוט נשברתי הוא כ"כ סבל מזה במשך שנתיים, והוא סבל לחינם משום שבסוף הוא נפטר. כולם בבצפר שלי פשוט בכו ואחרי הלוויה הקשה הזאת הייתי פשוט בדיכאון, זה קצת עבר לי אבל בכל זאת, כאחת שעברה את לא קצת פעמים [לצערי
] זה ממש קשה לאבד אדם יקר, זה אחד הדברים הכי נוראים שיכולים לקרות לבן אדם. רק רציתי לבקש ממכן שאף פעם אל תפסיקו להעריך את החיים שלכן! תמיד תעריכו ותמיד תשמחו ממה שיש לכם, תמיד תחשבו על חצי הכוס המלאה, תחפשו את הדברים הטובים ולא את הרעים. תעריכו את האנשים שנמצאים מסביבכם, תפסיקו לריב על שטויות, אני לא יודעת מה איתכן אבל הפורום הזה נורא חשוב, הוא גורם לי להרגיש טוב, יש פה אנשים כ"כ טובים וחבל שכולנו נתפרק, אז דיי עם המריבות, ורק רציתי לומר שאתם נורא חשובים לי ואני שמחה שיש לי את הפורום הזה. אני מצטערת שזה יצא לי כ"כ ארוך הייתי חייבת פשוט לפרוק את מה שיש לי בפנים, מקווה שזה בסדר לאיפה שנצל"שתי. רק רציתי לומר שאני אוהבת את כולם
ומקווה שתפנימו טוב את מה שכתבתי, כי לא כתבתי את זה סתם. אוהבת ג'ני
.