אממממממ חשוב !!!

cami love benja

New member
אממממממ חשוב !!!

לא ידעתי אם לנצל"ש או לפתוח חדשה .. סליחה אם הייתי צריכה לנצל"ש בכל מקרה..תצביעו למקפליי באתר של ראש 1 ! www.rosh1.co.il בעמוד הראשי אפשר לבחור פוסטרים בפוסטרמאניה ..=] ותציפו !!!!!!!!!!!!! תודה מראש =] ואם בא לכן..[בבקשה..] תצביעו לאוון רייצ'ל ווד[ אחותי אמרה לי..] וגם פליז לג'סי מקרטני ודרייק בל ! =] וזהו

DesertRose7

New member
../images/Emo127.gif

אני נרשמת בשביל זה
גם אתם

cami love benja

New member
=\\\

באתר ראש1 אפשר להצביע [בערך..משו כזה..] למקפליי ולעוד מפורסמים כדי שישימו את הפוסטר שלהם.. אבל צריך להירשם לאתר

DesertRose7

New member
אז ככה..

יש את הקישור לאתר של ראש1 למעלה בהודעה את צריכה להירשם לאתר שזה בדיוק שניה ואז להיכנס למקום של הבחירת פוסטרים ופשוט להשאיר הודעה שבה את כותבת איזה פוסטרים את רוצה שיהיו. עוד משהו ששכחתי?

just jenny

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif

אמ טוב אז רק רציתי להודיע ולהצטער על זה שקצת נעדרתי מהפורום ולא כתבתי בו הרבה.. פשוט עברתי כ"כ הרבה בשבועיים האלה, הרבה מבחנים הרבה לחץ, ולא היה לי זמן לעצמי, יום ראשון עוד פעם מבחן במתמטיקה ואני חייבת לחרוש עליו כי לא עשיתי כלום השבוע בנוגע אליו. אבל הקש ששבר את גב הגמל קרה יום שני, כאשר חזרתי כולי מאושרת הביתה וחשבתי שאנוח לי קצת ואז אתחיל להתכונן במת' אבל אז קיבלתי את אחת השיחות טלפון הכי נוראיות שיכולתי לקבל, כשצלצלו אליי והודיעו לי שילד אחד מהשכבה שלי [שהיה בכיתה שלי בז'] נפטר עקב מחלת הסרטן. אחת המחלות הכי נוראיות שקיימות בעולם הזה. אני פשוט נשברתי הוא כ"כ סבל מזה במשך שנתיים, והוא סבל לחינם משום שבסוף הוא נפטר. כולם בבצפר שלי פשוט בכו ואחרי הלוויה הקשה הזאת הייתי פשוט בדיכאון, זה קצת עבר לי אבל בכל זאת, כאחת שעברה את לא קצת פעמים [לצערי
] זה ממש קשה לאבד אדם יקר, זה אחד הדברים הכי נוראים שיכולים לקרות לבן אדם. רק רציתי לבקש ממכן שאף פעם אל תפסיקו להעריך את החיים שלכן! תמיד תעריכו ותמיד תשמחו ממה שיש לכם, תמיד תחשבו על חצי הכוס המלאה, תחפשו את הדברים הטובים ולא את הרעים. תעריכו את האנשים שנמצאים מסביבכם, תפסיקו לריב על שטויות, אני לא יודעת מה איתכן אבל הפורום הזה נורא חשוב, הוא גורם לי להרגיש טוב, יש פה אנשים כ"כ טובים וחבל שכולנו נתפרק, אז דיי עם המריבות, ורק רציתי לומר שאתם נורא חשובים לי ואני שמחה שיש לי את הפורום הזה. אני מצטערת שזה יצא לי כ"כ ארוך הייתי חייבת פשוט לפרוק את מה שיש לי בפנים, מקווה שזה בסדר לאיפה שנצל"שתי. רק רציתי לומר שאני אוהבת את כולם
ומקווה שתפנימו טוב את מה שכתבתי, כי לא כתבתי את זה סתם. אוהבת ג'ני
.

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif

כואב לשמוע כאלה סיפורים, ילדים צעירים שנפטרים מכל מיני מחלות.. ולא רק צעירים. אני מאוד מסכימה איתך - תמיד להיות אופטימיים וחיוביים
חיים רק פעם אחת אז למה לבזבז את הזמן הזה על דברים שרק יגרמו לנו להרגיש רע?! אוהבים אותך בחזרה

Love Bem

New member
איזה מבעס זה../images/Emo10.gif

אצלנו היה ילד שנפל מהקומה השלישית אבל הוא לא בכיתה שלי! וגם יש מלאהה חילים יש לנו איזה 11 ככה שמתו אני מכירה אחד מזה טוב! וזה בעסה לאבד משהו אני משתתפת בצערך! אגב רואים שכתבת את זה מהלב חח.. רגשת אותי עכשיו
אני מקווה בשבילך שתרגישי טוב יותר!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo24.gif

וואו.. אין לי ממש מה להגיד לך עכשיו חוץ מזה שאת ממש צודקת
והחיים של כולנו חשובים מדיי, וקצרים מדיי בשביל לבזבז אותן אל שטויות וריבים מטומטמים
וחבל שאנחנו מבינים את רק אחרי שמאבדים משהו...

M c F l y

New member
משתתפת בצערך נסיכונת..

ומאחלת לך שלא תדעי עוד צער.. ]: אוהבת אותך הכי בעולם!

sap sapir

New member
../images/Emo24.gif

את מזה צודקת!! אני כל היום חושבת על זה שאיזה מזל שאני בריאה והכל (טפו טפו טפו) גם ילדה מהשכבה שלי שהיא די חברה שלי אז אמא שלה נפטרה זה כל כך עצוב שאין לך יותר אמא וגם היא מתה ממחלת הסרטן גם אני אוהבת אותך

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo24.gif

אוי ג'ן... אני כ"כ מצטערת בשבילך
תמשיכי לחשוב חיובי, אנחנו אוהבות אותך
[שלחתי לך מסר]

loner in love

New member
ג'ני בייבי../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

i had no idea
דבר ראשון- אני משתתפת בצערך. זה ממש כואב לאבד אדם קרוב
ומאחלת לך שלא תדעי עוד צער. דבר שני את כלכך צודקת בכל מה שאמרת והלוואי שכולם יבינו את זה בזמן. השניה הזאת עכשיו לא תחזור על עצמה וגם לא הבאה שאחריה והבאה שאחריה, כל רגע חשוב ועובר כלכך מהר וחבל שיש אנשים שמפספסים את זה וזורקים את החיים שלהם על בכי, כי החיים זאת באמת המתנה הכי גדולה שאנחנו יכולים לקבל. תהיי חזקה

just jenny

New member
בנות תודה רבה../images/Emo24.gif

באמת, אני שמחה שיש לי אתכן אבל באמת!! תודה רבה לכולן על התגובות, ואני שמחה שהפנמתן
אוהבת כל אחת ואחת מכן
שוב תודה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifג'נע בובע../images/Emo24.gif תרגישי טוב../images/Emo24.gif ואני מבינה לגמרי את מה שכתבת, איבדתי לא בנאדם אחד למחלה הנוראית הזאת../images/Emo7.gif.... אני נעדרת גם כן מלחץ של מבחנים, אז אני מבינה גם את זה... יהיה פסדר../images/Emo24.gif וקחי את הזמן שלך להתאוששות, כמה שתצטרכי, אנחנו תמיד פה בשבילך../images/Emo24.gif... מואה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

cami love benja

New member
אהמ אהמ !!!!

תצביעו !!!!!!! אף אחת לא מצביעה חוץ ממני [שאני מציפה!] ומשחר!?!!? או שיש מישהי שכתבה ואני לא מכירה אותה... אז תצביעו !!!!! תודה =]

למעלה