אמממממ... שיר שכתבתי...

Black Cat15

New member
אמממממ... שיר שכתבתי... ../images/Emo26.gif

היי לכולן... בזמן עידכון המסמכים בMY DOCUMENTS מצאתי שיר מאוד דיכאוני שכתבתי אותו בערך לפני חצי שנה... הנה הוא, אתן מוזמנות להגיב (נ.ב כל מה שכתוב בשיר לרגע זה בכלל לא אקטואלי)... למרות שיש בו הרבה
טריגרים
הוא יפה (לדעתי. אתן יכולות לקטול אותי...) --------- האמת של כולם מוקדש לאנשים הלא מושלמים אתה חי בבועה. ואתה לא יודע את זה. ילדי שמנת שהם כל כך מושלמים מבחוץ כל כך לא מבפנים. נמאס לי מכם, נמאס לי מהכל רוצה לקחת סמים להיות אנורקסית קשה לי להיות נחמדה בזמן האחרון אני רק מגעילה נמאס לי ללמוד לקבל ציונים טובים למה כולם חייבים לצפות ממני למשהו גדול? ולדבר על מה שיהיה באוניברסיטה ובצבא... ובהכל. ואותי הכל לא מעניין אני רק רוצה לחיות בשקט בלי שיתערבו לי בחיים אותי מעניינים רק החברים, שגם לפעמים מכניסים אותי לדכאונות סתמיים, הורסים לי ת´חיים "גיל ההתבגרות" ככה הם קוראים לזה, הם רק מכחישים אתה מתחיל להתרגל לעובדה שכל בוקר אתה קם על רגל שמאל ומתעצבן על כל שטות קטנה חוטף קריזות על ההורים צועק משתולל ובסוף... אתה רק רוצה להנעל בחדר ולבכות. רק לבכות. אלה ההנאות של החיים. מחכה לתגובות...
אורנית.

yellow cheese

New member
מקסים, נכון וכל כך אמיתי....

בדר"כ אני אוהבת חריזה..אבל זה מקסים!!! שלך, שירלי

Me¥tal

New member
וואו, אורנית.

ריגש אותי עד דמעות. אמרת בדיוק את המילים הנכונות, כל מילה פשוט היתה מונחת במקום הטבעי שלה. מקסים!

Black Cat15

New member
ממש לא...

נראה לי שכתבתי רק איזה 4 שירים בחיים שלי, וזה הכי יפה מביניהם... מה לעשות, אין לי כל כך כישרון לכתיבת שירים.

kisi

New member
תנסי לרשום עוד.

לפי דעתי את צריכה להשקיע כי רואים שיש לך כישרון... גם אני רושמת שירים ואפילו ספר

Black Cat15

New member
ניסיתי כמה פעמים

ופשוט לא הלך לי. רק כשהייתי עצובה מאוד והיה לי מצב רוח ממש ממש רע אז יצאו לי דברים יפים... בא לך לרשום לי שיר אחד שכתבת?

kisi

New member
בכיף

יש לי הרבה שירים.. מאני יירשום פה בפרום ותקראי ותגידי ל איך הוא.. טוב?

lala182

New member
אורנית- כ"כ יפה כ"כ נכון....

ולדעתי את באמת צריכה להמשיך בזה ולנסות לכתוב רואים שיש לך כשרון את רק צריכה למצוא את ההשראה....

למעלה