אמממממ.... תמונות! בניסיון להחיות את הפורום.....
L Lotzifer New member 6/9/03 #14 וזהו.... יש עוד כמה תמונות אבל צריך להקטין אותם ואין לי מושג איך עושים את זה, אז מישהו....
M michalas New member 7/9/03 #15 יוווווווו מדהימהההה../images/Emo99.gif היא פשוט מהממת זהו אני מאוהבת היום הראיתי תמונה יפה של נלי פורטדו לאמא שלי....אז היא אמרה "ואי...היא באמת יפה...אבל אין כמו נטלי אימברולי? ככה קוראים לה? כי יפה..." הייתי גאה בה (באמא, לא בנטלי...חח)
יוווווווו מדהימהההה../images/Emo99.gif היא פשוט מהממת זהו אני מאוהבת היום הראיתי תמונה יפה של נלי פורטדו לאמא שלי....אז היא אמרה "ואי...היא באמת יפה...אבל אין כמו נטלי אימברולי? ככה קוראים לה? כי יפה..." הייתי גאה בה (באמא, לא בנטלי...חח)
T Torn New member 7/9/03 #16 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה שווווווווווווווווווווה!!!!!!!!!!!!!! אהמ... בקשר לתמונות האחרות, אם בא לך אז תרשמי את הכתובת של התמונות בפורום ואני יקטין אותם ויעלה לפורום.
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה שווווווווווווווווווווה!!!!!!!!!!!!!! אהמ... בקשר לתמונות האחרות, אם בא לך אז תרשמי את הכתובת של התמונות בפורום ואני יקטין אותם ויעלה לפורום.