אממממ כנסו

אממממ כנסו

מה ההיתם עושים אם האחים שלכם שגדולים ממכם בכמה שנים מתערבים לכם בחייים??יש לי אח כזה ואני רוצה לדעת מה לעשות זה מעצבן מרגיז ודוחההההה מה?מה ההיתם עושים פליז חברים

אומרת..

שזה לא עינינו...ואם צריך חוזרת על זה שוב ושוב עד שיקלוט..בנים לפעמים לוקח להם זמן..

צודקת..

מי כמוני מבין אותך..לי יש 3 כאלה,וכבר 17 שנה שאני אומרת להם לא להתערב בכל דבר,אבל נשארתי באותה בעיה..כמוך... רק עצה אישית-לא כדאי לך להגיד להם "צאו לי מהוריד" כי את תחטפי מכות...ככה לפחות זה אצלי..

חחח אל תדאגי לא רק את חותפת

גם אני חתפתי כמה פעמים ועד עכשיו השאלה עומדת לי בראש =עד כמה הם יכולים להיות מעצבנים?

ואם תנסי לדבר איתו בנועם..

שאת זקוקה למרחב ולפרטיות,הוא גם יכה אותך? אם את מדברת על בנאדם אלים,אל תנסי להתעמת איתו,פשוט תתרחקי ואם צריך תערבי את המשטרה. אולי אם תתרחקי ממנו הוא יבין למה הוא לא רצוי ויפסיק..

לא הוא לא אלים

הוא אחד כזה שאם נגיד אני יריב עם אחותי הקטנה ממני הוא יגן עליה כיייי היא יותר קטנה ממני אמממ להרים ידיים לא הוא לא מרים רק לפעמים שאנחנו מממש רבים ושנינו עצבנים כאלא אממ הוא נותן בעיטה אבל ההורים שלי כועסים עליו....בדרך כלל זה לא מכותת רק מריבות וויכוחים

אם הוא בקטע של להגן..

אז תגידי לו שאת מבינה מאיפה זה בא לו,אבל את לא מרגישה שאת צריכה את ההגנה שלו בכל דבר,כמו בזה שהוא מתערב לך בחיים..

לא ממש לא

אני מתכונת שכשאני רבה עם אחותי אז הוא מצדיק אותה ומגן עליה מה בדיוק פה בשבילי אה?

כשתגלי את הסוד...

ספרי לי גם. אני באותה בעיה כבר שנים

למעלה