אממממ... לקראת הופעה ראשונה...

itoosh2

New member
אממממ... לקראת הופעה ראשונה...

רציתי שתתנו לי חוות דעת על שתי שירים שאני הולך לשיר בהופעה שהולכת להיות לי עוד חודש עם הלהקה שלי... השיר הראשון הוא שיר דיי ישן שלי שיש לו לחן שפשוט כל מי ששומע אותו אוהב אותו... וזה דיי מגניב... קוראים לו במקור "מחכה למוות" אבל אחרי שהשם הרתיע המון אנשים החלטנו לשנות אותו ל"רק חלום" יושב לו בכורסתו עם מבט כועס בעיניים אף אחד לא שם עליו שהוא יושב שם בנתיים נשמתו קצת ממהרת ואז חוזרת מתייצבת מחכה רק שיגמור מחכה לנשימה אחרת צובט את עצמו אולי זה רק חלום אולי הוא כבר מת ולא יוכל יותר לנשום יושב לו בכורסתו עם מבט כועס בעיניים לא זז הוא ממושבו ולא הזיז מבט כבר שנתיים נשמתו קצת ממהרת ואז חוזרת מתייצבת מחפשת יציאה ולבסוף היא משתחררת _____________________________________________________________________________________ השיר הזה הוא שיר דיי חדש שאני מאוד אוהב את המילים שלו ויצא לו גם עיבוד מאוד יפה עם שאר הלהקה... הוא נקרא "קרוב מתמיד" ירח נראה בשמים קרוב מתמיד, אפילו עם אותו רקע שחור והכוכב שלצידו, קרוב מתמיד. והם בורחים משם למעלה, ששם הכל בוער. שמיריעות הזמן קופצים עוד אנשים. והם בורחים משם למעלה, ששם הכל בוער. מתמתח, ועוד עובר. וחלון, ומחוצה לו, אנשים בשבת חלולים כבקבוק. "כבר הגיעו מים עד נפש", צועקים כולם בקול בכי חנוק. האילנות הזקנים חושבים בקול, כדי שכל העולם ישמע וידע, כדי שבסוף אף אחד לא יפגע, וישירו כולם קרוב מתמיד. חצים שבורים, על הקרקע, צבעים לא ברורים של לבבות מתפזרים. וליד לבבות בלי חורים, אבל סדקים אין סוף.

itoosh2

New member
דרך אגב...

שכחתי לציין שכולכם מוזמנים להופעה... עוד שבוע, ב29 לאוגוסט, יום שלישי, בשעה 20:30, ערב להקות צעירות אנפלאגד (אקוסטי) שייערך במרכז הנוער ברעננה (ליד ביצפר אלון והצופים) ללהקה שלנו קוראים "סומכוס" ואנחנו מנגנים בעיקר שירים מקוריים. עוד להקות שיהיו בערב הן: DUST להקת קאברים לנירוונה אטלס תומר והמעורב אחרי ההופעות תהיה הקרנת סרטים בתוך המרכז. הכניסה עולה 10 ש"ח ממש נשמח אם תבואו

itoosh2

New member
מבריזן?

את יודעת מכמה מקומות הייתי צריך להבריז בשביל להגיע ביום שלישי? את ויובל ממש לא מבינות איזה שבוע מטורף הולך לי.. אני עולה לתיכון, יש לי מבחני מעבר ענקיים במתמטיקה ובאנגלית שאני צריך לחרוש אליהם, עוד לא קניתי בכלל ציוד לביצפר, יש לי פעילויות של המדצים, יש לי חיים שאני מכניס גם מדי פעם... ועל כל זה עולה לי גם ההופעה הזאת שאני כמעט כל יום עושה לה חזרות ונוסע בשביל זה לת"א בחום הזה... בקיצור, אין לי זמן... וזה לא שאני לא רוצה להיות איתכם... אז בבקשה תבינו אותי ואל תכעסו עליי כי במצבי הייתן עושות אותו הדבר... אה, וזה השעה שגורמת לי לעצבון קל... תודה... ביי

hagarshtar

New member
אוקי לא אמרתי כלום../images/Emo118.gif

סתם חבל כזה שאתה לא בא..

למעלה