אממממ... מישהו מכיר אולי ?

בלבלה

New member
אממממ... מישהו מכיר אולי ?

זה שיר של ליאור נרקיס והילד אני חושבת, אבל אני ממש לא בטוחה אולי מישהו מכיר אותו ויכול להגיד לי של מי הוא ולשלוח לי ?... הפזמון הולך ככה : "ביום בהיר אחד זה קרה פתאום חרב עליה עולמה שבו סיפרו שהוא הלך לעד הוא לא ישוב לנצח היא תשאר לבד זעקה גדולה יצאה מגרונה האור שבעיניה פתאום כבה יושבת לה בחדר בתוך ה****(?!) וכמה היא סובלת עמוק בנשמתה..." מישהו מכיר אוליייי ?????

a251

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יש לי את השיר קוראים לו {אמא אל תבכי} ולא רק את השיר אלא יש לי את כל הדיסקים של ליאור נרקיס כנסי ל-icq שלי 150157221 אני ישלח לך אותו *****רותם*****

a251

New member
הנה גם המילים!!!!

ליאור נרקיס {אמא אל תבכי} ביום בהיר אחד זה קרה פתאום חרב עליה עולמה שבאו וסיפרו שהוא הלך לעד הוא לא ישוב לנצח היא תשאר לבד זעקה גדולה יצאה מגרונה האור שבעינייה פתאום כבה היא יושבת לה בחדר בתוך נעלתה כן למה היא סובלת עמוק בנשמתה והיא היום נמצאת בתוך עולם סגור עצובה ובודדה וליבה שבור בלעדייה היא מוצאת מרגוע נחמה אלוקים מדוע הרסת עולמה והיא היום נמצאת בתוך עולם סגור עצובה ובודדה וליבה שבור בלעדייה היא מוצאת מרגוע נחמה אלוקים מדוע הרסת עולמה די אמא אל תבכי אני כאן לצידך את כל שירי אשיר רק למענך אזכור ולא השכך את מר גורלך אעשה כל שאוכל לתת לך לחייך די אמא אל תבכי אני כאן לצידך את כל שירי אשיר רק למענך אזכור ולא השכך את מר גורלך אעשה כל שאוכל לתת לך לחייך והיא היום נמצאת בתוך עולם סגור עצובה ובודדה וליבה שבור בלעדייה היא מוצאת מרגוע נחמה אלוקים מדוע הרסת עולמה והיא היום נמצאת בתוך עולם סגור עצובה ובודדה וליבה שבור בלעדייה היא מוצאת מרגוע נחמה אלוקים מדוע הרסת עולמה

בלבלה

New member
תודה רבה !

אבל כבר השגתי ת´שיר.... בכל מקרה תודה

למעלה